שאלה: אם אני מתכנן להתקין מספר סטרימרים מסדרה 3XX בבית (2-3 מכשירים) איזה MOVIEJUKEBOX כדי להשתמש על מנת שלכולם יהיה אותם נתונים/מידע? במובנה NMJ2V או File Browser MovieJukeBox או אולי YAMJ עם סקין FLASH.
כרגע לכל סרט יש לי כבר בתיקייה שלו את קבצי ה- NFO, JPG, SRT.
theone,
כל הסטרימרים ידעו לעבוד מול כל סקין שתבחר, זהו נושא של העדפה אישית בלבד.
כיום לסטרימרים מבוססי Popcorn Hour יש את היצע פתרונות ה- MovieJukeBox הרחב בשוק. אחד החלומות שלי זה שכולם יאמצו ממשק אחיד, כך אם מישהו עובר פלטפורמה, הפתרון אותו הוא מכיר ישאר פעיל ללא צורך בעקומת לימוד של פתרון חדש ספציפי לסטרימר החדש שהתווסף.
כיום למשל זה כמעט ועובד אצל כל היצרנים עם index.srt. חברת Dune ו- Xtreamer גם כן שוקדות על אימוץ הפתרון.
האם ה- NMJ2V משתמש בקבצי ה- SRT, NFO, JPG המקומיים (כונן רשת) או שסורק את ה- INTERNET בכל מקרה ומכניס נתונים ל- database?
איפה ממוקם ה- database? בכונן פנימי? חייב כונן פנימי?
אם ספריית הוידאו גדולה, רצוי לעשות שימוש במנהל NMJ מסויים אשר מאפשר עריכה ישירה על בסיס הנתונים ופוטר אותנו משימוש בקבצים ידניים. מנהלים כאלו יש למכביר, כאשר הבולטים הינם NMJED3 או NMJToolbox2.
עוד כלים מתאימים כאן: http://www.networkedmediatank.com/forum ... hp?fid=110
בסיס הנתונים מחייב התקנת התקן זכרון מקומי.
ziv_r כתב:אם ספריית הוידאו גדולה, רצוי לעשות שימוש במנהל NMJ מסויים אשר מאפשר עריכה ישירה על בסיס הנתונים ופוטר אותנו משימוש בקבצים ידניים. מנהלים כאלו יש למכביר, כאשר הבולטים הינם NMJED3 או NMJToolbox2.
עוד כלים מתאימים כאן: http://www.networkedmediatank.com/forum ... hp?fid=110
בסיס הנתונים מחייב התקנת התקן זכרון מקומי.
...
כלומר אי אפשר לשתף את הבסיס נתונים למספר נגנים (מאחר והוא מקומי)?
וגם הוא לא משתמש בקבצים הקיימים במקום סריקה ברשת?
האם הנגן יודע לפתוח ולנגן אוטומטית סרטים אשר מצויים ב- RAR?
מרבית הסרטים שלי למעשה נמצאים בקבצי RAR והיום אני משתמש ב- XBMC אשר יודע לנגן אותם אוטומטית ללא פתיחתם מראש
בתור משתמש בA300, אני חייב לציין שהג'וק בוקס המובנה לא שמיש עבור משהו שרואה סדרות ומוריד כל כמה ימים פרק חדש.
די טרטור כל הזמן לסרוק ידנית את הקבצים החדשים. מקווה כמו שציינת בסריקה שיפתרו את הבעייה.
בתור משתמש בA300, אני חייב לציין שהג'וק בוקס המובנה לא שמיש עבור משהו שרואה סדרות ומוריד כל כמה ימים פרק חדש.
די טרטור כל הזמן לסרוק ידנית את הקבצים החדשים. מקווה כמו שציינת בסריקה שיפתרו את הבעייה.
...
בסטרימר אמורה להיות תוכנה cron, אני חושב שאפשר להוסיף פקודת סריקה לרשימת crontab... רק אם אתה מכיר קצת לינוקס