DTS in WAV files

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #1 

היי, לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל זה הפורום שאני אוהב והוא רב ערוצי :)
חלק מקבצי המוזיקה שלי הם WAV שמכילים DTS, אם אני מנגן אותם דרך הסטרימר עם תוכנת NetShare של tVix , זה מנגן מצוין כל הערוצים.
אם אני מזרים ישר לרסיבר (Yamaha RX-A710), דרך ה- Plugin של Foobar2000 זה הופך אותם ל PCM ומנגן אותם כסטריאו, דרך Asset UPnP זה לא מנגן בכלל.
האם UPnP מסוגל בכלל להעביר DTS :?:

תודה
אלעד

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

ניסית להוסיף את זה ל-foobar:
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_input_dts
?

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

dima_vy כתב:ניסית להוסיף את זה ל-foobar:
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_input_dts
?
...
אני כמעט בטוח שכן, זה מאפשר לנגן ב-Foobar2000 קבצי wavdts
אבל אני לא בטוח שהפלאג-אין של UPnP משתמש בו
בכל מקרה בערב אבדוק

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

אולי לא הבנתי אותך - אתה מנבה לנגן את הקובץ עם foobar מהמחשב לרסיבר? אם כן, אז אתה חייב את ה-plugin, כדי להוציא אודיו לא מקודד לרסיבר, ושהרסיבר יבצע decoding

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

dima_vy כתב:אולי לא הבנתי אותך - אתה מנבה לנגן את הקובץ עם foobar מהמחשב לרסיבר? אם כן, אז אתה חייב את ה-plugin, כדי להוציא אודיו לא מקודד לרסיבר, ושהרסיבר יבצע decoding
...
אני לא מנגן עם Foobar
אני רק משתמש בו כשרת UPnP. אבל השרת UPnP מעביר אודיו 5.1 בשני ערוצים בלבד ואני שואל אם בכלל UPnP מסוגל להעביר יותר משני ערוצים באודיו?
גם Asset לא העביר לי והוא גם לא קידד את זה לשני ערוצים אפילו

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

כשאתה אומר שהוא עובד כשרת UPNP הכוונה שאתה מושך אודיו ברשת IP, ואז יש התקן אחר שמנגן את זה, וההתקן הזה מחובר לרסיבר? או שאודיו מגיע לרסיבר ברשת IP?

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

dima_vy כתב:כשאתה אומר שהוא עובד כשרת UPNP הכוונה שאתה מושך אודיו ברשת IP, ואז יש התקן אחר שמנגן את זה, וההתקן הזה מחובר לרסיבר? או שאודיו מגיע לרסיבר ברשת IP?
...
אודיו מגיע לרסיבר דרך רשת IP קווית, הרסיבר רואה את השרת UPnP ואני יכול לבחור את המוזיקה שאני רואה ולנגן דרך הרסיבר

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

זה משהו בהגדרות של רסיבר בלבד לדעתי... ואני לא מכיר... סוררי :(

אבל אני די בטוח שאם תתקשר ל-www.sge.co.il, הם יוכלו לעזור לך. הם המומחים של yamaha :)

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

dima_vy כתב:זה משהו בהגדרות של רסיבר בלבד לדעתי... ואני לא מכיר... סוררי :(

אבל אני די בטוח שאם תתקשר ל-www.sge.co.il, הם יוכלו לעזור לך. הם המומחים של yamaha :)
...
תודה דימה, אני דווקא חושב שזה ביכולת של פרוטוקול UPnP, כי הרסיבר מזהה את כל הערוצים (5.1) שאני מנגן דרך הסטרימר או אם אני אצרוב את ה-wav על גבי CD. הבעיה רק בניגון דרך UPnP

המון תודה בכל אופן

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

eyosha כתב:

...
תודה דימה, אני דווקא חושב שזה ביכולת של פרוטוקול UPnP, כי הרסיבר מזהה את כל הערוצים (5.1) שאני מנגן דרך הסטרימר או אם אני אצרוב את ה-wav על גבי CD. הבעיה רק בניגון דרך UPnP

המון תודה בכל אופן
...
כשאתה מנגן דרך הסטרימר, אז מדובר בנגן של הסטרימר, והוא מוציא את האודיו המקודד ב-dts לרסיבר, ורסיבר מפענח אותו ומנגן.
בתצורה שלך - הנגן זה הרסיבר, והנגן של רסיבר צריך לזהות שאודיו דחוס ב-dts, ועד כמה שאני מבין זה מה שהוא לא מזהה נכון, או לא מנגן נכון

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

dima_vy כתב:
eyosha כתב:

...

המון תודה בכל אופן
...
כשאתה מנגן דרך הסטרימר, אז מדובר בנגן של הסטרימר, והוא מוציא את האודיו המקודד ב-dts לרסיבר, ורסיבר מפענח אותו ומנגן.
בתצורה שלך - הנגן זה הרסיבר, והנגן של רסיבר צריך לזהות שאודיו דחוס ב-dts, ועד כמה שאני מבין זה מה שהוא לא מזהה נכון, או לא מנגן נכון
...
יש מצב, אני אבדוק לעומק יותר ואדווח.....

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”