איך הפלאזמה HITACHI PD5000TA ?
באופן אישי הייתי מוסיף 2000 וקונה את הפאנסוניק.
ההיטאצ'י היא בעיניי בשולי הליגה הראשונה של פלא\מות הEDTV
המחיר הזה הוא מחיר טוב אבל לא מחיר של פעם בחיים עם תחושת פיספוס ענקית אם לא תיקח אותה...
המחיר הזה הוא מחיר טוב אבל לא מחיר של פעם בחיים עם תחושת פיספוס ענקית אם לא תיקח אותה...
052-4200610
למה EDTV? הרזולוציה שלה היא 1024על1024..... בגלל שאין חיבור HDMI אתה מתכוון?il62 כתב:באופן אישי הייתי מוסיף 2000 וקונה את הפאנסוניק.
המחיר הזה הוא מחיר טוב אבל לא מחיר של פעם בחיים עם תחושת פיספוס ענקית אם לא תיקח אותה......
kipikipod
ראית את המסך ? אני מקווה שאתה לא מתכוון לקנות בלי לראות ,
מעבר לעניין טכנולוגיית ה ALIS , יתרונותיה וחסרונותיה ,
זהו מסך שכלל לא מלהיב בשידורי טלוויזיה , בשידורי DVD המצב יותר טוב, אני לא חושב שהמחיר הוא איזה הזדמנות מיוחדת שלא תחזור עדיף לעשות סיבוב בחנויות ולבדוק.
ראית את המסך ? אני מקווה שאתה לא מתכוון לקנות בלי לראות ,
מעבר לעניין טכנולוגיית ה ALIS , יתרונותיה וחסרונותיה ,
זהו מסך שכלל לא מלהיב בשידורי טלוויזיה , בשידורי DVD המצב יותר טוב, אני לא חושב שהמחיר הוא איזה הזדמנות מיוחדת שלא תחזור עדיף לעשות סיבוב בחנויות ולבדוק.
אל תתפתה ממחיר טוב, במיוחד בלי לראות אותה בעיניים, זה לא הצעה חד פעמית, כל יום יש טלוויזיות כאלה במחירים נמוכים, תאמין לי שהיא תגיעה עליך הביתה אתה תהיה מאוכזב, ותתחרט על השניה שקנית טלוויזיה בלי לראות, רק בשביל מחיר מבצע
תעשה חיפוש בפורום יש כבר מספיק אנשים שעשו את הטעות ויצטערו על זה, לפחות תלמד מהטעויות שלהם
תעשה חיפוש בפורום יש כבר מספיק אנשים שעשו את הטעות ויצטערו על זה, לפחות תלמד מהטעויות שלהם