תופעה מוזרה ב D6400
שמתי לב לתופעה מוזרה בסמסונג - לפעמים אני שם לב להבדלים בגוונים בשני איזורים מלבניים בצידי המסך. זה בייחוד בולט כשאני מפעיל תוכן מממיר ה YES והמסך משחיר לשנייה. אז אני רואה שני מלבנים בגוון קמת יותר אפרפר בשוליים.
האם זה פגם בטלוויזיה?
האם זה פגם בטלוויזיה?
-
- תמונה לדוגמא
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
guyh,ahersko כתב:אם ה"כתמים" תחומים בקו ישר זאת לא עננות
אם ה"כתמים" נראים כמו כתמים בצידי המסך, זאת עננות....
ahersko טועה - עננות יכולה להתבטא גם בקווים פחות או יותר ישרים - ראה את הקישור הבא:
http://news.cnet.com/8301-17938_105-200 ... a-problem/
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
זה קשור לעובדה שההארה היא מסוג EDGE LED ולא משנה איך תקרא לזה. קיים בכל מסך עם EDGE LED ברמה כזו או אחרת.
קשה מאוד לצלם את התופעה ואני מניח שהתמונות ששמת לא מציגות את חומרתה האמיתית של הבעיה (לחיוב או לשלילה).
השאלה המרכזית היא אם זה מפריע לך בזמן צפייה או לא.
אם כן, אז תחזיר. אם לא אז קח בחשבון שזה יכול להיות יותר חמור במסך אחר שתקבל.
קשה מאוד לצלם את התופעה ואני מניח שהתמונות ששמת לא מציגות את חומרתה האמיתית של הבעיה (לחיוב או לשלילה).
השאלה המרכזית היא אם זה מפריע לך בזמן צפייה או לא.
אם כן, אז תחזיר. אם לא אז קח בחשבון שזה יכול להיות יותר חמור במסך אחר שתקבל.
למרות שלא ראיתי מספיק מסכי סמסונג בפעולה, לדעתי התופעה הזו איננה עננות, אלו אינם כתמים אלה פסים בהירים ברורים ואם הם מפריעים לך בצפייה נראה לי שכדאי לשקול החלפה של המסך, קח בחשבון שתופעת העננות היא מנת חלקה של טכנולוגיית ה LED כך שיתכן שגם במסך הבא תיתקל בבעיה של כתמים בהירים אך קרוב לוודאי לא כאלה..
Natural Born Gamer
snowgoose כתב:למרות שלא ראיתי מספיק מסכי סמסונג בפעולה, לדעתי התופעה הזו איננה עננות, אלו אינם כתמים אלה פסים בהירים ברורים ואם הם מפריעים לך בצפייה נראה לי שכדאי לשקול החלפה של המסך, קח בחשבון שתופעת העננות היא מנת חלקה של טכנולוגיית ה LED כך שיתכן שגם במסך הבא תיתקל בבעיה של כתמים בהירים אך קרוב לוודאי לא כאלה.....