מפרט HTPC
שלום לכולם,
אני רוצה לבנות HTPC לצפייה בסרטים וסדרות בHD (לרוב 720p) וסטרימינג של שידורי ספורט.
יש לי מעבד core i5 2400s וחשבתי על המערכת הבאה:
Gigabyte H61N-USB3 s1155
2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel
SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA
Thermaltake RSI H SD200 Black HTPC Case With 270W PSU
לאור האינלפציה במחירי ההרד דיסקים ועד יעבור זעם, חשבתי לנצל דיסק קשיח WD בגודל 320GB מלפטופ ששבק חיים. השאלה היא אם המארז יכול להחזיק הרדיסק בגודל 2.5 אינטש כמו שצריך?
דעתכם?
תודה
אני רוצה לבנות HTPC לצפייה בסרטים וסדרות בHD (לרוב 720p) וסטרימינג של שידורי ספורט.
יש לי מעבד core i5 2400s וחשבתי על המערכת הבאה:
Gigabyte H61N-USB3 s1155
2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel
SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA
Thermaltake RSI H SD200 Black HTPC Case With 270W PSU
לאור האינלפציה במחירי ההרד דיסקים ועד יעבור זעם, חשבתי לנצל דיסק קשיח WD בגודל 320GB מלפטופ ששבק חיים. השאלה היא אם המארז יכול להחזיק הרדיסק בגודל 2.5 אינטש כמו שצריך?
דעתכם?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אני לא כל כך מכיר את המארז, אז לא יודע אם הוא טוב או לא. שאר המפרט בסדר בסה"כ.
לגבי הכונן הקשיח, אפשר לשים אותו עם מתאם 3.5 ל-2.5 או עם קצת אילתור ו-DIY (ברגים ארוכים יותר וכו).
לגבי הכונן הקשיח, אפשר לשים אותו עם מתאם 3.5 ל-2.5 או עם קצת אילתור ו-DIY (ברגים ארוכים יותר וכו).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אז על איזה מארז אתה ממליץ? ה Antec NSK 2480 עדיף?
לגבי המתאם מ 2.5 ל 3.5 זה מוצר שסביר שיש לחנות שאני ארכיב בה את המחשב? מצאתי מתאמים באיביי כמובן אבל לא בחיפוש באתרים של חנויות מחשבים רגילות.
אפרופו חנויות מחשבים, יש המלצות על חנויות מחשבים בתל אביב או שאאלץ להסתפק בKSP בדיזינגוף?
תודה.
לגבי המתאם מ 2.5 ל 3.5 זה מוצר שסביר שיש לחנות שאני ארכיב בה את המחשב? מצאתי מתאמים באיביי כמובן אבל לא בחיפוש באתרים של חנויות מחשבים רגילות.
אפרופו חנויות מחשבים, יש המלצות על חנויות מחשבים בתל אביב או שאאלץ להסתפק בKSP בדיזינגוף?
תודה.