עזרה ב3d בפלייסטיישן
-
roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ברשותי סוני 3 השמן שמחובר לרסיבר תומך תלת מימד ואל מסך d8000 שגם כאמור תומך.בנוסך הסוני מחובר לרסיבר בכבל 1.4.
רכשתי את ה-uncharted החדש שלפי החוברת תומך בתלת אך לא הצלחתי להגיע אל שום הגדרה שתומכת בנושא.
הסוני מעודכן לגרסא האחרונה.
ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך ללא הצלחה.
למישהו יש מושג?
רכשתי את ה-uncharted החדש שלפי החוברת תומך בתלת אך לא הצלחתי להגיע אל שום הגדרה שתומכת בנושא.
הסוני מעודכן לגרסא האחרונה.
ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך ללא הצלחה.
למישהו יש מושג?
משהו לא הגיוני..
אמור לזהות אותו אוטומוטית כמו שקורה אצלי.נסה לחבר את הסוני ישירות בhdmi1.4 לטלויזיה ולראות אם זה עובד..
במשחק תכנס להגדרות,אפשרויות ותחפש משהו עם 3d ... זה המשחק השלישי נכון עם תגית 3d בתחתית?
בינתיים תבדוק את החיבורים ישירות מהטלויזיה ותגיד לי מה קורה..
אוזס
אמור לזהות אותו אוטומוטית כמו שקורה אצלי.נסה לחבר את הסוני ישירות בhdmi1.4 לטלויזיה ולראות אם זה עובד..
במשחק תכנס להגדרות,אפשרויות ותחפש משהו עם 3d ... זה המשחק השלישי נכון עם תגית 3d בתחתית?
בינתיים תבדוק את החיבורים ישירות מהטלויזיה ותגיד לי מה קורה..
אוזס
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אין שום סיבה בעולם להשתמש בכבל HDMI 1.4 , הPS3 מכיל חיבור HDMI1.3a ושום תוכנה שבעולם לא תשנה את זה ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
זה היה גם אצלי ככה גם שניגנתי סרטים ב 3D ומשחק ב 3D PES 12 לא ראיתי או שיחקתי בתלת ,שיניתי את הכניסות ב HDMI וברגע שהכנסתי שוב את הסרט הסוני זיהה את המקור ואני צופה בתלת ומשחק בתלת הסוני כאילו ביצע Change Preview ,לגבי הסוני אני לא יודע אם צריך לשנות הגדרה כלשהי אם יש הגדרה כזאת בכלל
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
ניסית לחבר את ה-PS3 לטלוויזיה ישירות ?
זה אמור לזהות אותה לבד ולאפשר לך 3D. אני משער שהרסיבר הוא זה שדופק את הזיהוי.