מכשיר רדיו אינטרנט פשוט
שלום,
אני רוצה לקנות מכשיר רדיו קטן ופשוט שמשדרת דרך אינטרנט, השאלה היא קיימת מכשיר פשוט שאינו כולל רמקולים (ראה בסעיף 4)?
המפרט טכני כולל:
1. דרך WIFI או מתג אטרנט
2. מסך תצוגת לבחירת תחנות בתמיכה בשפה מופחתת (אנגלית)
3. לא חייב להיות עם שלט
4. מכשיר עצמו אין רמקול, רק שיש לו יציאת אודיו (לא משנה איזה סוג יציאת אודיו ללא מגבר פנימי).
5. תמיכת USB להזנת אודיו - יתרון!
תודה!
נ.ב. אם מישהו שמכיר איזה אתר שניתן לבנות את רדיו אינטרנט באופן עצמאי (לא כלל פירוק נתב), אשמח לקבל קישור.
אני רוצה לקנות מכשיר רדיו קטן ופשוט שמשדרת דרך אינטרנט, השאלה היא קיימת מכשיר פשוט שאינו כולל רמקולים (ראה בסעיף 4)?
המפרט טכני כולל:
1. דרך WIFI או מתג אטרנט
2. מסך תצוגת לבחירת תחנות בתמיכה בשפה מופחתת (אנגלית)
3. לא חייב להיות עם שלט
4. מכשיר עצמו אין רמקול, רק שיש לו יציאת אודיו (לא משנה איזה סוג יציאת אודיו ללא מגבר פנימי).
5. תמיכת USB להזנת אודיו - יתרון!
תודה!
נ.ב. אם מישהו שמכיר איזה אתר שניתן לבנות את רדיו אינטרנט באופן עצמאי (לא כלל פירוק נתב), אשמח לקבל קישור.
יש די הרבה אפשרויות: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss? ... 1327769000
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
אין לי ניסיון עם המכשירים האלה, אבל אני מתעניין בשביל רכישה עתידית: בעיקר בשביל לשמוע את ספריית המוזיקה, אבל גם רדיו.shahar91 כתב:יש הצעה לדגם מסויים?
גם אני מחפש משהו בשביל אמא שלי, עם אופציות פשוטות ונוחות, על גבי הwifi...רמקולים עם שמיעה טוב-ממש לא לכיוון הווליום הגבוה....
אצלי על הכוונת אחד (אולי יותר מאחד) מהמכשירים מהסדרה של Logitech Squeezebox. תראה אם ה- Radio עונה על הצרכים שלך ועומד בתקציב.
כן שמתי לב אליו כבר לפני אבל הוא לא זול.שלגון כתב:אין לי ניסיון עם המכשירים האלה, אבל אני מתעניין בשביל רכישה עתידית: בעיקר בשביל לשמוע את ספריית המוזיקה, אבל גם רדיו.shahar91 כתב:יש הצעה לדגם מסויים?
גם אני מחפש משהו בשביל אמא שלי, עם אופציות פשוטות ונוחות, על גבי הwifi...רמקולים עם שמיעה טוב-ממש לא לכיוון הווליום הגבוה....
אצלי על הכוונת אחד (אולי יותר מאחד) מהמכשירים מהסדרה של Logitech Squeezebox. תראה אם ה- Radio עונה על הצרכים שלך ועומד בתקציב....
יש מוצרים זולים יותר:
תחפש באמזון wifi radio או internet radio.
בצד ימין, תבחר department ->electronics ואז תוכל למיין לפי מחיר.
(הסמיילים באדיבות האחיין בן הארבע שלי)

סבבה תודה אחי.שלגון כתב:יש מוצרים זולים יותר:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
נראה לי מצאתי משהו הבעיה זה לדעת אם זה שולח לארץ או לא לארץ וכמה זה יעלה כי משני מקרים של חבר שלי כשהוא בא לקנות פשוט לפני האישור הסופי של הקנייה רצו לקחת 40 דולר משלוח. המשלוחים יכולים לנוע בין 7 דולר עד 40 תלוי במוכר.
אתה מבין באמזון?
רציתי את זה: http://www.amazon.com/RCA-RIR205-Infini ... 97&sr=1-10
נראה שאין לאמזון במלאי, יש לספקים אחרים משומש או refurbished.
ד"א, המכשיר הזה משתמש ב- slacker בשביל הרדיו. בררת אם השירות הזה ניתן גם מחוץ לארה"ב? בישראל?
ד"א, המכשיר הזה משתמש ב- slacker בשביל הרדיו. בררת אם השירות הזה ניתן גם מחוץ לארה"ב? בישראל?
נראה לי שהמכשיר לא ממש רלוונטי לי כשאין לי מאיפה לקנות אותו -אייבי/אמזון. צריך לערוך חיפוש נוסף.שלגון כתב:נראה שאין לאמזון במלאי, יש לספקים אחרים משומש או refurbished.
ד"א, המכשיר הזה משתמש ב- slacker בשביל הרדיו. בררת אם השירות הזה ניתן גם מחוץ לארה"ב? בישראל?...
מה זה slacker ?
http://www.slacker.com/shahar91 כתב:נראה לי שהמכשיר לא ממש רלוונטי לי כשאין לי מאיפה לקנות אותו -אייבי/אמזון. צריך לערוך חיפוש נוסף.שלגון כתב:נראה שאין לאמזון במלאי, יש לספקים אחרים משומש או refurbished.
ד"א, המכשיר הזה משתמש ב- slacker בשביל הרדיו. בררת אם השירות הזה ניתן גם מחוץ לארה"ב? בישראל?...
מה זה slacker ?...