עכשיו זה רשמי: החשמל יתייקר ב-31%
-
adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4181852,00.html
"ההתייקרות תתפרס על פני שלוש שנים. הפעימה הראשונה בהיקף של 6.6% תיכנס לתוקף עד סוף הרבעון הראשון של 2012"
ואני שואל - למה לא להתחיל לקדם את האנרגיה הירוקה ?!
מדינות אירופה המערבית המפותחות עובדות עם זה כבר שנים וחוסכים המון !
"ההתייקרות תתפרס על פני שלוש שנים. הפעימה הראשונה בהיקף של 6.6% תיכנס לתוקף עד סוף הרבעון הראשון של 2012"
מדינות אירופה המערבית המפותחות עובדות עם זה כבר שנים וחוסכים המון !
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ואני שואל למה שחברת החשמל לא תחוייב להתייעל ( כולל פיטורים, ביטול שעות נוספות, מתנות לעובדים כולל חשמל חינם וכיו"ב ) לפני שמאשרים להם להעלות את המחיר ..adirbooking כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4181852,00.html
מדינות אירופה המערבית המפותחות עובדות עם זה כבר שנים וחוסכים המון !...
והתשובה ? התשובה כמו תמיד ברורה. חפשו את השמש, היא זורחת לו מהמקום ההוא נו אתם יודעים.
נכון, עופר עיני. אף אחד לא רוצה להתעסק איתו ועם חבורת העבריינים שנקראת "וועד עובדי חברת החשמל".
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתה יודע כמה עובדים יש להם שלא עושים כלום ? היה אצלי בעבודה פגישה עם מישהו מחברת החשמל בזמנו, הם מדברים על זה בלי בעיה. העניין הוא שיש לך כמה מאות כאלו (הוא דיבר על יותר) אבל לא ישלחו אותם הביתה.
מדהים, יש בישראל כמה חברות שמייצאות (!!!) טכנולוגיות לשימוש באנרגיית השמש (משהו שאינו חסר בישראל) ולמרות זאת אנחנו אומרים לעצמנו: "איך אפשר לזהם את הסביבה ולהפסיד כסף ? אני יודע ! נשתמש בדלק ! אחלה רעיון. עזוב אותך מהשמש."
הפרויקט שהוצע בזמנו דיבר על הקמת תחנות סולריות בנגב, זה יכול להביא לאספקת חשמל בהיקף של 30-40 אחוזים מצריכת החשמל של ישראל. מיותר לציין שהרעיון לא קודם.
מדהים, יש בישראל כמה חברות שמייצאות (!!!) טכנולוגיות לשימוש באנרגיית השמש (משהו שאינו חסר בישראל) ולמרות זאת אנחנו אומרים לעצמנו: "איך אפשר לזהם את הסביבה ולהפסיד כסף ? אני יודע ! נשתמש בדלק ! אחלה רעיון. עזוב אותך מהשמש."
הפרויקט שהוצע בזמנו דיבר על הקמת תחנות סולריות בנגב, זה יכול להביא לאספקת חשמל בהיקף של 30-40 אחוזים מצריכת החשמל של ישראל. מיותר לציין שהרעיון לא קודם.
Vocare Ad Regnum
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הבעיה היא לא העובדים.TANDBERG כתב:אתה יודע כמה עובדים יש להם שלא עושים כלום ? היה אצלי בעבודה פגישה עם מישהו מחברת החשמל בזמנו, הם מדברים על זה בלי בעיה. העניין הוא שיש לך כמה מאות כאלו (הוא דיבר על יותר) אבל לא ישלחו אותם הביתה.
הפרויקט שהוצע בזמנו דיבר על הקמת תחנות סולריות בנגב, זה יכול להביא לאספקת חשמל בהיקף של 30-40 אחוזים מצריכת החשמל של ישראל. מיותר לציין שהרעיון לא קודם....
לחברת חשמל אלפי עובדים. אני אומר לך מידיעה, שרובם מרוויחים שכר שהוא קצת יותר מהממוצע במשק. חלקם עובדים מאוד קשה בשטח כולל סיכון חיים.
הבעיה היא הועד שלהם שהוא אחד החזקים במדינה. הוא כמובן לא דואג להם אלא לעצמו ( כלומר לנציגי הועד ).
רק תחשוב על זה שאותם חברי ועד מקפיצים את ממוצע השכר של עובדי חברת החשמל לאזור ה 20K ותבין איזה משכורות הם לוקחים הביתה.
אף אחד לא יכול לגעת בהם כי הם "יושבים על השלטר". מישהו צריך לעשות לזה סוף פעם אחת ולתמיד ולפרק את הועדים הגדולים. רכבת, חשמל, נמלים, נתב"ג. פשוט אי אפשר להמשיך ככה. הם גוררים את כולנו למטה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
Lior_M, לא התכוונתי לפועלים בחוץ. יש כמה עובדי הנהלה (לא מעט) שאין להם עיסוק ביומיום.
מעבר לזה - חייבים לעבור למצב שבו יש מקור אנרגיה חלופי (ראה מקרה בטר פלייס). אי אפשר להיות תלויים במקור אחד, העולם מתחיל להראות את אותותיו בנושא.
למה יש מקומות שעוברים לאנרגיה חלופית ? כי הם רוצים ויכולים. אנחנו לא שונים מהם, גם לנו אין מקורות אנרגיה כגון דלק, אבל יש לנו מלא שמש, ויש עוד דרכים לייצר אנרגיה. יעלה יותר זול לטווח הרחוק וייצור תלות נמוכה יותר.
מעבר לזה - חייבים לעבור למצב שבו יש מקור אנרגיה חלופי (ראה מקרה בטר פלייס). אי אפשר להיות תלויים במקור אחד, העולם מתחיל להראות את אותותיו בנושא.
למה יש מקומות שעוברים לאנרגיה חלופית ? כי הם רוצים ויכולים. אנחנו לא שונים מהם, גם לנו אין מקורות אנרגיה כגון דלק, אבל יש לנו מלא שמש, ויש עוד דרכים לייצר אנרגיה. יעלה יותר זול לטווח הרחוק וייצור תלות נמוכה יותר.
Vocare Ad Regnum