יש לי רסיבר 609 של אונקיו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חבל על הכסף זה לא יתן לך כלום. תחשוב בכיוון לשדרג את הרסיבר והרמקולים כי מדובר ברסיבר בינוני מינוס מבחינת איכות הסאונד. ואם אתה בכלל שומע מ IPHONE שאני מניח הכוונה למוסיקה ב MP3 וחושב שזה נשמע טוב, אז אני ממש לא רואה שום סיבה לשדרוג.. הייתי אולי שוקל להחליף שם משתמש...אדיופיל כתב:אני נהנה מאיכות הסאונד.
אני מחבר IPHONE ליוסבי ויש ממשק חבלז.
השאלה שלי:
למרות ששומעים טוב מאוד,אם אחליט להוסיף DAC של OPPO דגם 93
האם אני ישמע עוד יותר טוב,האם אני ירגיש בהבדל?
תודה חברים...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
Sexter כתב:חבל על הכסף זה לא יתן לך כלום. תחשוב בכיוון לשדרג את הרסיבר והרמקולים כי מדובר ברסיבר בינוני מינוס מבחינת איכות הסאונד. ואם אתה בכלל שומע מ IPHONE שאני מניח הכוונה למוסיקה ב MP3 וחושב שזה נשמע טוב, אז אני ממש לא רואה שום סיבה לשדרוג.. הייתי אולי שוקל להחליף שם משתמש...אדיופיל כתב:אני נהנה מאיכות הסאונד.
אני מחבר IPHONE ליוסבי ויש ממשק חבלז.
השאלה שלי:
למרות ששומעים טוב מאוד,אם אחליט להוסיף DAC של OPPO דגם 93
האם אני ישמע עוד יותר טוב,האם אני ירגיש בהבדל?
תודה חברים......
שמעת פעם על הביטוי "ביקורת בונה"?
יש מכשיר שמתיימר לקחת קבצים כמו MP3 ולהפוך אותם ברמת הסאונד לאיכות CD
אז שאלתי האם זה אפשרי.
ולגבי אדיופיל,אל תגיד להחליף ניק,כאילו שאתה מר WHAT HI FI
אז אתה מחזיק פרה,ומגברי מנורות בשווי מאה אלף שקל.
זה לא אומר שאתה הוא האדיופיל.
אז שאלתי האם זה אפשרי.
זה לא אומר שאתה הוא האדיופיל.
אין שום דרך לשפר איכות של MP3 מעבר לשיפור הקשור בשימור האיכות הקיימת בקובץ המנוגן ככל הניתן.. ה MP3 גם כך "עובד" על האוזן שלך בכך שהוא נשמע לך טוב.. שיפור שיכול צלהביא DAC שעולה 100 אלף דולר, תוכל להשיג גם אם תעלה את עוצמת ה באס והטרבל של הרסיבר... ה MP3 דחוס באופן בלתי הפיך ואין שום דבר שניתן לעשות כדי לשנות את זה מלבד לחפש את אותו הקובץ בפורמט FLAC ברשת... חבל על הכסף שלך...אדיופיל כתב:יש מכשיר שמתיימר לקחת קבצים כמו MP3 ולהפוך אותם ברמת הסאונד לאיכות CD
אז שאלתי האם זה אפשרי.
זה לא אומר שאתה הוא האדיופיל....
Sexter כתב:אין שום דרך לשפר איכות של MP3 מעבר לשיפור הקשור בשימור האיכות הקיימת בקובץ המנוגן ככל הניתן.. ה MP3 גם כך "עובד" על האוזן שלך בכך שהוא נשמע לך טוב.. שיפור שיכול צלהביא DAC שעולה 100 אלף דולר, תוכל להשיג גם אם תעלה את עוצמת ה באס והטרבל של הרסיבר... ה MP3 דחוס באופן בלתי הפיך ואין שום דבר שניתן לעשות כדי לשנות את זה מלבד לחפש את אותו הקובץ בפורמט FLAC ברשת... חבל על הכסף שלך...אדיופיל כתב:יש מכשיר שמתיימר לקחת קבצים כמו MP3 ולהפוך אותם ברמת הסאונד לאיכות CD
אז שאלתי האם זה אפשרי.
זה לא אומר שאתה הוא האדיופיל.......
שיפור שיכול צלהביא DAC שעולה 100 אלף דולר, תוכל להשיג גם אם תעלה את עוצמת ה באס והטרבל של הרסיבר......