עזרה בהפעלת ה3D בטלוויזיה LW570Y 42
שלום לכולם אני ממש צריך תעזרה שלכם מרוב כל ההגדרות הלכתי לאיבוד.
איך אני מפעיל ת3D שיראו אותו ממש נגיד שהיתי בחנות הוא עבד יותר טוב מאשר אצלי בבית
ועוד משהוא היתה שמה טלוויזיה 55 60 אינץ שאני לא זוכר תדגם שהתלת מימד היה ממש משהוא משהוא גם בטלוויזיה שלי אבל לא הכול נגיד ברובטריקים 3 תלת מימד בקטע . 1:07:50
שעה ו7 דקות ו50 שניות יש קטע עם בלוני גז שהם ממש אמורים לעוף עליך
ואצלי בטלוויזיה זה לא קורא.
מה עושים שהתלת מימד יהיה ממש אמיתי מאשר סתם עומק וזה קרה לי גם בעליסה בארץ הפלאות שהיא מוצאת את החרב ובורחת ומקיפים אותה הקלפים ואז אמור לצאת אליך כמו קידון כזה מהמסך שאיזה קלף מחזיק.
אשמח לעזרה בנושא זה.
שוכל להחליף תטלוויזיה בגלל זה לא נותנת לי תלת מימד עבור הכסף ששילמתי עומק לא כזה עוזר לי
אני יכול להיסתדר גם בלי זה.
תודה מראש לעוזרים.
זאתי התמונה של המרחק וגם שאני מתקרב אז זה מהיר מידי ואותו דבר.
איך אני מפעיל ת3D שיראו אותו ממש נגיד שהיתי בחנות הוא עבד יותר טוב מאשר אצלי בבית
ועוד משהוא היתה שמה טלוויזיה 55 60 אינץ שאני לא זוכר תדגם שהתלת מימד היה ממש משהוא משהוא גם בטלוויזיה שלי אבל לא הכול נגיד ברובטריקים 3 תלת מימד בקטע . 1:07:50
שעה ו7 דקות ו50 שניות יש קטע עם בלוני גז שהם ממש אמורים לעוף עליך
ואצלי בטלוויזיה זה לא קורא.
מה עושים שהתלת מימד יהיה ממש אמיתי מאשר סתם עומק וזה קרה לי גם בעליסה בארץ הפלאות שהיא מוצאת את החרב ובורחת ומקיפים אותה הקלפים ואז אמור לצאת אליך כמו קידון כזה מהמסך שאיזה קלף מחזיק.
אשמח לעזרה בנושא זה.
שוכל להחליף תטלוויזיה בגלל זה לא נותנת לי תלת מימד עבור הכסף ששילמתי עומק לא כזה עוזר לי
אני יכול להיסתדר גם בלי זה.
תודה מראש לעוזרים.
זאתי התמונה של המרחק וגם שאני מתקרב אז זה מהיר מידי ואותו דבר.
-
- מרחק צפייה
לא זה סרט 3D ואני מנגן דרך הרשת PLEX קישור למדיה
הסרטים כולם תלת מימד. שיש לך שתי מסכים ואז אתה הופך אותם לאחד.
אלה הסרטים.
The Smurfs 3D (2011) BluRay 720p Half SBS Ganool
Thor.3D.H-SBS.2011.1080p.BluRay.DTS.x264-3DHD.
Alice.in.Wonderland.3D.2010.1080p.MKV.x264.AC3.DTS.Half.SBS.
transformers 3 Dark of The Moon 3D (2011) HDTV 720p Half SBS x264 Ganool.
יש לי גם תרובטריקים ב1080P וזה אותו דבר.
גם ניגנתי מהUSB זה אותו דבר. לנסות לחבר תמחשב אולי זה הישתנה??
הסרטים כולם תלת מימד. שיש לך שתי מסכים ואז אתה הופך אותם לאחד.
אלה הסרטים.
The Smurfs 3D (2011) BluRay 720p Half SBS Ganool
Thor.3D.H-SBS.2011.1080p.BluRay.DTS.x264-3DHD.
Alice.in.Wonderland.3D.2010.1080p.MKV.x264.AC3.DTS.Half.SBS.
transformers 3 Dark of The Moon 3D (2011) HDTV 720p Half SBS x264 Ganool.
יש לי גם תרובטריקים ב1080P וזה אותו דבר.
גם ניגנתי מהUSB זה אותו דבר. לנסות לחבר תמחשב אולי זה הישתנה??
ניסיתי בכל מצבי התמונה ואיפה אני בודק את העידכון?
גם עם התרומושיין ניסיתי גבוה ונמוך וכבוי יש רק עומק ויש לי תסרט אימורטלס שהוא פול HD אני מרגיש כאילו חסר רק שיהיה רשום לו 3D כ גם שמה יש עומק
האיכות של הטלוויזיה לטעמי מצויינת אבל התלת מימד לא כל כך עם זה רק עומק אז עדיף להביא טלוויזיה בפחות כסף.
גם עם התרומושיין ניסיתי גבוה ונמוך וכבוי יש רק עומק ויש לי תסרט אימורטלס שהוא פול HD אני מרגיש כאילו חסר רק שיהיה רשום לו 3D כ גם שמה יש עומק
האיכות של הטלוויזיה לטעמי מצויינת אבל התלת מימד לא כל כך עם זה רק עומק אז עדיף להביא טלוויזיה בפחות כסף.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
Immortals הוא ממש לא סרט תלת רפרנס טוב בכלל לדעתי..
התלת מימד שלו ללא עומק [חוץ משניים או שלושה קטעים שספרתי...] בלי קשר לכך שהסרט ממש משעמם
נסה עם אוואטר או דרדסים, או שפשוט תמצא דיסק הדגמה של אחת החברות, יש המון - סוני, פנסוניק, סמסונג, LG.. תוריד את הרפרנס שלהם ותבדוק.
התלת מימד שלו ללא עומק [חוץ משניים או שלושה קטעים שספרתי...] בלי קשר לכך שהסרט ממש משעמם
נסה עם אוואטר או דרדסים, או שפשוט תמצא דיסק הדגמה של אחת החברות, יש המון - סוני, פנסוניק, סמסונג, LG.. תוריד את הרפרנס שלהם ותבדוק.
נערך לאחרונה על ידי adirbooking ב 28/01/2012 18:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
כנס לתפריט הראשי, ותחת הגדרות SUPPORT או "תמיכה" כנס ל Software Update
תעשה את זה עד שיגיד לך שאין יותר עדכונים זמינים.
לתלת מימד יש עומק, אבל יש גם "יציאה" החוצה כתלות בסרט ובקטע (תלוי כמה עבודה עשו על הסרט).
סרט טוב לבדוק תלת זה אוואטאר.
עוד דבר חשוב זה לראות בגובה העיניים ולא בזוויות אנכיות גדולות.
תעשה את זה עד שיגיד לך שאין יותר עדכונים זמינים.
לתלת מימד יש עומק, אבל יש גם "יציאה" החוצה כתלות בסרט ובקטע (תלוי כמה עבודה עשו על הסרט).
סרט טוב לבדוק תלת זה אוואטאר.
עוד דבר חשוב זה לראות בגובה העיניים ולא בזוויות אנכיות גדולות.
ראיתי אווטר עוץ מעלים ודברים כאלה קטנים לא ראיתי משהוא מיוחד שיוצא יש קטע מסויים שרואים משהוא ממש ממש יוצא
ועשיתי גם את העידכונים ....אולי ניקנה הדבר הכי פשוט המלצות לנגן בלורי שהוא גם מנגן מכונן קשיח כאילו עם חיבור USB 500ג'יגה?
וסרטים איפה יש בזול משהוא איכותי עם תרגום?
ועשיתי גם את העידכונים ....אולי ניקנה הדבר הכי פשוט המלצות לנגן בלורי שהוא גם מנגן מכונן קשיח כאילו עם חיבור USB 500ג'יגה?
וסרטים איפה יש בזול משהוא איכותי עם תרגום?