XTREAMER ULTRA עזרה בבקשה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mook פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
שם מלא: mook
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן שבת שלום.
קניתי אקסטרימר אולטרא והספקתי לעשות תוך יום טעות ולמחוק את הדיסק USB 8GB שמגיע יחד איתו ועליו המערכת
הפעלה. הורדתי מהאתר שלהם את ULTRA OS ואני לא מצליח לשים אותו על הדיסק למרות שהתמשתי בתכנת פירמוט שלהם מהאתר.

מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני משחזר את הדיסק USB הזה למצב שהיה בפתיחת הקופסה?

תודה רבה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

אקסטרימר אולטרה זה HTPC ולא סטרימר, השרשור הועבר לפורום המתאים.

לדעתי חבל על המאמץ, מערכת ההפעלה הזאת (מבוססת לינוקס) שהם מספקים גרועה ואיטית, כנראה בגלל שהדיסק און קי איטי.
נסה ללכת על OPENELEC או XBMC LIVE, או הכי טוב (לדעתי) - תוסיף כונן קשיח פנימי ותתקין עליו מערכת הפעלה כמו Windows 7 או לינוקס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

mook פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
שם מלא: mook
נתן תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

תודה רבה.. על איזה כונן קשיח אתה ממליץ? והאם אני יכול להתקין את חלונות7 שיש לי על המחשב(גרסה קנויה לכל דבר) או שאני צריך
לקנות אחד בנפרד?.
תודה על העזרה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

כל כונן קשיח 2.5" הנמכר היום יכול להתאים. רק צפה להוצאה של כ-500 ש"ח. המחירים יקרים בגלל משבר השטפון בתאילנד. תבדוק אם אתה יכול לארגן ממישהו או ביד 2 כונן קשיח SATA ישן של 2.5".
לא חושב שניתן להתקין עוד פעם חלונות 7, אבל אני לא ממש מתמצא ברשיונות של מיקרוסופט, אז ייתכן שאני טועה.

zemer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0

בעיה בהתקנת ווינדוס 7 ב xtremer ultra

שליחה #5 

רכשתי את ה xtremer ultra וניסיתי להתקין ווינדוס 7 באמצעות USB על דיסק קשיח פנימי של ווסטרן דיגיטל, 500 ג'יגה על פי המדריך:

הכול טוב ויפה עד לשלב שהווינדוס מסיים להתקין את עצמו ואז המכשיר מופעל מחדש ובנקודה זו התקנת הווינדוס 7
חוזרת לשלב ההתקנה הראשון מההתחלה. ניסיתי כמה פעמים אך ההתקנה חוזרת על עצמה ולא ממשיכה כך שלא מתאפשר לי להתקין את הווינדוס במלואו. מישהו יכול לעזור? במיוחד למי שיש את המכשיר שיש לי וכבר הצליח להתקין ווינדוס 7. תודה מראש לעונים.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

ברוך הבא לפורום!
נסה לנתק את הדיסק און קי ששעליו צרבת את התקנת Windows 7 ותראה אם זה עולה מהכונן הקשיח.

zemer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0

שליחה #7 

ממממוווווזזזזזררררר.... לאחר שניסיתי להתקין מספר רב של פעמים והגעתי שוב למסך של תחילת ההתקנה,
התייאשתי הוצאתי את הדיסק או קי עליו מותקנת ווינדוס 7 וניסיתי לכבות את הסטרימר
אך לפתע ההתקנה ממשיכה לשלב שהיא לא הגיע טרם לכן, כלומר, תהליך ההתקנה תקין וזאת ללא הדיסק או קי עם הווינדוס. איך זה יכול להיות?
הייתי מעוניין להתקין שוב מההתחלה מה עליי לעשות בדיוק ואם זה נוגע לשליפת הדיסק און קי, באיזה שלב אני אמור להסיר אותו ולמה ההתקנה לא רצה כרגיל?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #8 

בשלב שבו הוא אומר שהוא עושה ריסטרט למערכת לאחר ההעתקה הראשונית של הקבצים, תנתק את הדיסק און קי.
כנראה שהוא איכשהו לא מצליח לזהות שכבר הותקן משהו על הכונן הקשיח, ולכן שוב מנסה לעלות מהדיסק און קי.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”