מחפש ממיר מקליט לעידן+ שיכול להקליט 2 תוכניות במקביל
האמנם? עופר ציין בזמנו שהיכולת הזו בדיוק קיימת גם קיימת בקונקה 630 (אם עוד אפשר לקנות אותו)JEXY כתב:אין....
תרכוש שני ממירים....
http://www.hometheater.co.il/article01633
צר לי אבל אני לא יכול לעזור, לא מכיר את הממיר הזה. רק שלאור שאלתך זכרתי שדיברו על ממיר שיש לו את היכולת הזו, הבאתי כאן את הקישור.
מקווה שמישהו בפורום שמשתמש בממיר יכול לתרום מנסיונו (לחלופין תנסה לבצע חיפוש על ה-630 בפורום, מתוך התפריט למעלה)
מקווה שמישהו בפורום שמשתמש בממיר יכול לתרום מנסיונו (לחלופין תנסה לבצע חיפוש על ה-630 בפורום, מתוך התפריט למעלה)
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לא תמיד ממיר עם טיונר כפול עובד.
נתקלתי בטעות באחד כזה, ואכן על הנייר הוא בעל אפשרות להקליט ולצפות בתחנה אחרת ( בתנאי שהם על אותו תדר ), אבל בפועל זה כל הזמן היה נתקע/נופל.
גם להחליף לזיכרון USB הכי מהיר שיש לא פתר את הבעיה.
נתקלתי בטעות באחד כזה, ואכן על הנייר הוא בעל אפשרות להקליט ולצפות בתחנה אחרת ( בתנאי שהם על אותו תדר ), אבל בפועל זה כל הזמן היה נתקע/נופל.
גם להחליף לזיכרון USB הכי מהיר שיש לא פתר את הבעיה.
ה-KONKA 630 אכן יודע להקליט 2 ערוצים שונים במקביל לצפייה בערוץ שלישי, וזה אפילו עובד טוב (עם דיסק קשיח חיצוני שמחובר ל-USB, ואם מתעלמים מהבאגים האחרים שלו שדופקים הקלטות מדי פעם) אבל אני בספק רב אם הוא כולל שני טיונרים, אלא פשוט הוא מאפשר הקלטה מקבילה של ערוצים שיושבים על אותו התדר.
אם מישהו שיש לו את הממיר הזה, מצליח לקלוט שידורים בשני התדרים המשודרים (או תדרים של מדינות אחרות), יהיה מעניין לשמוע ממנו אם זה אפשרי.
אם מישהו שיש לו את הממיר הזה, מצליח לקלוט שידורים בשני התדרים המשודרים (או תדרים של מדינות אחרות), יהיה מעניין לשמוע ממנו אם זה אפשרי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למעשה אין צורך בטיונר כפול, כי כל 5 הערוצים משודרים על אותו טרנספונדר (תדר) במיקשה אחת. זה כבר עניין של יכולת התוכנה בממיר/מחשב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"