התלבטות - שידורי SD בלבד

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dotaneli פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים.
לפני שנתחיל ולמען ההגינות - התחלתי את הנושא של שרשור זה, בשרור אחר (להלן הלינק) אבל יש לי סיבה טובה לשרשור חדש.

http://www.hometheater.co.il/vt158748.% ... -%D7%91-SD

מה שכתבתי בשרשור ההוא היה שאילתא ששונה מהשאלות שלי עכשיו..

ככה: הלכתי עם ההורים שלי לחנות על מנת לראות טלוויזיות בגודל סביב ה-50 אינץ' (יותר נכון, עד 50 אינץ'), ככה שיתרשמו בעצמם מאיכות התמונה. הכי טוב זה מראה עיניים.
ראינו את ה D6600 של סמסונג ב 46 אינץ'. ראינו גם את ה D550 בגרסת ה 59 אינץ' שלה. ה D550 היתה ממש נוראית מבחינת ה Upscale? איזו אכזבה! דווקא מבחינת העין שלי, ה D6600 היתה עם upscaling איכותי בהרבה, באופן משמעותי, לעומת הפלזמה (D550).
אני מדמיין? משהו נדפק אצלי אולי? זה בכלל הגיוני?
מבחינת הצבעים, היה ברור שה LED הרבה יותר חיוורת מהפלזמה.

יש להם גם בעיה של תאורה... התרשמתי שה LED תעמוד בתאורה טוב יותר, אפילו שיש לה פאנל מבריק גם (זה לא שזה מסך מאט). המוכר בחנות אמר שפתרון ההשתקפויות נפתר ברובו ע"י מתקן עם הטיה.. לא יודע. לא ניסיתי אף פעם.

בקיצור, חברי פורום יקרים, מה אומרים? גם אתם התרשמתם שה Upscale של SD ב D550 פשוט נוראי?
האם התרשמתם כמוני לחיוב מה D6600? ובעיקר בעיקר: האם ה D6400 תראה תמונה בדיוק באותה איכות, או שיש ביניהן הבדל כלשהו (ובעיקר בעניין ה SD)?

מה דעתכם על טלוויזיות של LG..?

אשמח לעזרה!

נ.ב. כן, אני יודע... אין כמו ה ST30. מה לעשות, זה מחוץ לתקציב... בואו נדבר על תקציב (לפי תווית מחיר של חנויות עם יבואן מורשה) שאיננו עולה על 8000-8500 ש"ח, לכל היותר.

תשומת לבכם - אף אחד לא צריך אינטרנט, smart-tv, 3D, או כל יכולת אחרת...

תודה!

dotaneli פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

תגידו, 55 ראויה, לשידורי SD, מסך מאט... יש חיה כזאת בתקציב שאני מדבר עליו??

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #3 

לך תראה את ה LG LK530

dotaneli פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

מעולה אני אלך.. איך היא עם SD?

והאם יש לה, לידיעתך, יציאת אזניות?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #5 

לא רעה. לגבי יציאת האוזניות אמורה להיות לה, אבל תבדוק שאין לה רעשים מהאוזניות ותבדוק שחיבור אוזניות לא מבטל את הרמקולים (במיוחד אם אתה מתכוון לתלות אותה על הקיר).

dotaneli פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

ככל שאני מחפש על זה יותר מידע, אני רואה שרוב הטלוויזיות מבטלות את הסאונד אם מחברים אזניות..
אבל לרובן יש גם digital audio out.

חשבתי לעצמי שאולי אפשר לקנות מעין קופסאת המרה בין digital audio לאנאלוגי ובכך לפתור את הבעיה.

dotaneli פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

תגידו, איך הפיליפס 4606H? איך בהשוואה לדור המוצלח של פיליפס? (5405 אם אני לא טועה..)?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”