Godoogle
-
Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
לפני חודש פתחתי חשבון ג'י מייל חדש לאתר שניפתח , ליקראת סיום ההרשמה לג'י מייל נדרשתי למסור את מספר הטלפון שלי כדי לקבל קוד -אישור .
חיפשתי דרך לעקוף את זה ולפתוח חשבון ג'י-מייל וזה היה בלתי אפשרי.
בלי הרבה ברירות ותחת מרותו הסוררת של הדיקטטור הטוב גוגל , הכנסתי את מספר הטלפון שלי , קיבלתי קוד באס.אם.אס ורק אז הצלחתי לקבל חשבון בג'י מייל .
לא הגזים גוגל? או שרק לי קורים דברים כאלו?
חיפשתי דרך לעקוף את זה ולפתוח חשבון ג'י-מייל וזה היה בלתי אפשרי.
בלי הרבה ברירות ותחת מרותו הסוררת של הדיקטטור הטוב גוגל , הכנסתי את מספר הטלפון שלי , קיבלתי קוד באס.אם.אס ורק אז הצלחתי לקבל חשבון בג'י מייל .
לא הגזים גוגל? או שרק לי קורים דברים כאלו?
GO VEGAN
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לא שמעת שגוגל משנים זכיות הפרטיות ?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מעניין. אני גם פתחתי חשבון גוגל נוסף ופשוט היתה לי אופציה של SKIP להוספת מס' טלפון.
-
Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
גוגל הוא אישה
לא , אבל קראתי על זה אחרי שאמרת .uh99 כתב:לא שמעת שגוגל משנים זכיות הפרטיות ?...
הצלבת מידע . זה נשמע כמו מלחמה .
אתמול חברה שלי סיפרה איך היא מצליבה מיידע על החבר שלה , הולכת אחורה בזמן , מרכזת פרטים ובונה עליו פאזל .
כמו מטריקס , החבר בכל רגע נתון על צג מחשב .
הייתה לי הארה . גוגל הוא אישה .
הוא מאחסן את כל הנתונים שלנו אצלו לתמיד ואחכ מצליב מיידע ושולף.
הפכנו תלותיים ומשועבדים לגוגל וולשירותים שלו ,זה מרגיש כמו שגוגל יוכל למפות כל משתמש . הכל הוא יודע . מצליב מיידע כמו אישה . גוגל הוא עכביש. עכבישה .מדהים שגם את מה שבחרנו למחוק הם בוחרים לשמור . קיצור סרט אוטוביוגרפי על כל אחד מאיתנו. אם זה יכול לעשות לנו רע? אולי רק טוב?זה אינדיווידואלי , ורק ימים יגידו.
אז אנשים לקחו לצומת ליבם ,אבל הרוב צריך להיזהר מעצמו בלבד.
פייסבוק וכאלו .
GO VEGAN
יש המון ספקי אימייל איכותיים לא פחות , ומאובטחים הרבה יותר (מבחינת הפרטיות גם כן).
אני ממליץ לך לבדוק את FastMail , הוא מדהים והפרדתי לחלוטין את חשבון הגוגל שלי מהאימיילים הפרטיים שלי.
ממליץ לך לבדוק גם את HushMail וMail.ru
אני ממליץ לך לבדוק את FastMail , הוא מדהים והפרדתי לחלוטין את חשבון הגוגל שלי מהאימיילים הפרטיים שלי.
ממליץ לך לבדוק גם את HushMail וMail.ru