לא הייתה כאן שאלה בכלל וכמובן שמיד הגבתי בחיוב, טלפון קטן לקיקו [kiko11] ואנחנו מאשרים הגעה.
היה ברור שלמפגש הזה חייב להגיע בהרכב מלא אז קובי דאג להזמין גם את יואב ובני [istramini, Balance] ויוצאים לדרך !
אתמול בשעות הערב הגענו לקובי, הוא קיבל אותנו בחיוך רחב וזרועות פתוחות.
התיישבנו לנו בסלון, שוחחנו, צחקנו... [הידעתם שלחברת ישפאר יש טכנאי שלא יודע מה זה עננות?
כאשר החלטנו לעבור לקולנוע בייתי קובי הוריד את המסך הגלילה הנמתח - 117'
הסט של קובי כולל :
מקרן Panasonic AE2000
פרוססור אינטגרה
סטרימר Popcorn Hour C-200
מגבר 7.1 NAD [קובי תסלח לי אני לא זוכר את הדגם.]
רמקולים קדמיים Paradigm 100
אחוריים ביפולרים B&W DS3
סנטר של Monitor Audio מסדרת Silver
סאב JL Audio 113
וכמובן טלוויזיה של Sharp בגודל 70'
ניגשנו להנות קצת מקולנוע בייתי, קובי דאג להחשיך את הבית והתחלנו להריץ קטעי רפרנס.
הראשון שהגיע היה קונג פו פנדה כמובן - הקטע שהחתול משתחרר מהשבי, את הקטע הזה אני מכיר מצויין והסאב שם עובד שעות נוספות - רציתי לראות למה ה-JL מסוגל.
מרגע לחיצה של בני על כפתור ה-PLAY נעתקה נשמתי, הסאב לא נח לרגע, בהתחלה לא הייתי בטוח שההנאה תהיה גדולה עקב החלל העצום שיש לקובי בסלון אך מהר מאד כל מחשבה על החלל נעלמה.
הסאב מילא את החדר בכל מכה ומכה, החיוך הדבילי עלה על שפתיי והבנתי שיש לקובי תותח לא קטן שם לצד הקדמי.
קטע הגשר המוכר לכל - הרמקולים האחוריים - DS3, נראים טוב גם ללא הגריל וצנועים מאד יחד איתו.
כשהם נקראים לעזרה נהיה שמח
הרמקולים האחוריים לא נחו לרגע ונתנו הרגשה שכולך מוקף ברמקול מכל עבר.
עברנו למחול הפגיונות כאן כל הרמקולים החליטו שהם מצטרפים לעבודה - אני חייב להודות כי לא הכרתי את הסרט לפני [בשם כן, לא צפיתי בו מעולם.] אך קטע הריקוד הפתיע אותי לטובה - סאונד הדוק, חד, נקי.
כמובן שמרוץ הפודים לא יעבור על סדר היום וגם בשעה מאוחרת הסאונד היה גבוה וההנאה עלתה יחד איתו.
אני חייב להודות כי אני מבין את רצונו של קובי לשדרג את הקדמיים [מישהו אמר ווילסונים ?
גודל החדר פשוט דורש הגברה עצומה ורמקולים עוד יותר, בני הציע להגביר את הקדמיים ב-1 - 1.5 DB וזה אכן עשה קצת את העבודה [אבל עדיין קובי, לכשיגיעו הווילסונים - החריף עליי
הסאב לא הפסיק לעבוד, הסנטר הקטנטן [ביחס לגודל החדר] נשמע פנטסטי.
עוד ערב מהנה לצד חברים טובים !
קובי שמחתי להכיר אותך מעבר לקותלי הפורום, אתה איש חם וטוב, מארח מצויין וחבר!
אני אישית נהנתי מאד ונראה שגם חברינו למפגש. [הם יתנו את הדעת.]
וכמובן בני - לא הכרנו לפני כלל, אך אתה אדם מצחיק ומהנה, מבין עניין בתחום ובכלל