הצעת מחיר משתלמת מYES ??
-
yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
ערב טוב לכולם, היום דיברתי עם נציגה של יס בקשר למעבר דירה בעוד שבוע וחצי עכשיו היא אמרה לי על כל ההטבות שמי שעובר דירה אז מקבל כל מיני הטבות כגון סרטים וכו' עכשיו יש לי שני ממירי YES MAX TOTAL כולל VOD וממיר נוסף יס מקס רגיל ועוד אבעה ממירים רגילים עכשיו כיום אני משלם על כל התענוג הזה 349.90 כולל כל החבילות וVOD ללא הגבלה לשנה..בקיצור ביקשתי מהנציגה להחליף את הממיר מקס הרגיל שברשותי למקס טוטל והיא אמרה שזה עוד 20 שקלים וידעתי שזה משהו בסביבות וניסיתי להגיד לה שזה לא בא בחשבון ואמרתי לי שזה פשוט מוגזם לקחת עוד 20 שקלים מלקוח שמעל 10 שנים אצלכם אז היא ראתה שאני ממש רציני ומבין עניין בדבר ואז העבירה אותי לנציגה ממוקד קשרי לקוחות שממש היתה נחמדה והבהירה לי כמה דברים ואחרך כך הגיעה איתי להסכמה שאני יוסיף רק עוד עשרה שקלים ואני יצא עם ממיר מקס טוטל וכמובן ללא עלות התקנה עצם המעבר דירה בקיצור סה"כ 359.90 בחודש מה אתם אומרים שווה כל הסיפור ??
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
על מה אתה משלם כל כך הרבה?
איזה תוכניות יש לך, כמה ממירים?
אני בטריפל של הוט, תשתית 12 מגה, טלפון דיברת שילמת וטלויזיה עם 6 חבילות + HD פלטיניום כולל ספורט 5 HD וONE HD.
ממיר אחד HD מג'ק(שעולה 10 ש"ח, חודשיים ראשונים חינם)
וממיר HD רגיל
הכל ביחד 289 ש"ח.
אני בטריפל של הוט, תשתית 12 מגה, טלפון דיברת שילמת וטלויזיה עם 6 חבילות + HD פלטיניום כולל ספורט 5 HD וONE HD.
ממיר אחד HD מג'ק(שעולה 10 ש"ח, חודשיים ראשונים חינם)
וממיר HD רגיל
הכל ביחד 289 ש"ח.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
המחירים לא יהיו יותר הגיונים אם ימשיכו הצרכנים לשלם ........... בלי שום גבול