חוק הטכנאים עובד- הוט (Y)
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3875
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
היה אמור לבוא טכנאי אתמול בבוקר- לא הגיע ....
חיכיתי שעתיים + = 300 ש"ח
חיכיתי עוד 3 שעות = 600 ש"ח
סה"כ 5 שעות מהזמן המיועד. התקשרתי להוט "טענו" שהטכנאי אמור להגיע ביום אחר בכלל.....
למזלי תמיד אני רושם עם מי אני מדבר ותמיד לוקח מספר פנייה ->אמרתי להם תקשיבו להקלטה באותו יום שהנציג תאם לי טכנאי ->ביקשו יום ארכה כדי לברר הנושא->הבוקר חזר מנהל בכיר במוקד טכני ואמר שהאזין להקלטה ואכן אני צודק ->שאל לגבי הטבות, אמרתי לא מעוניין אלא רק בכסף->אישר מיידית 600 ש"ח תוך 10 ימים לאמצעי התשלום שלי (ויזה).
חיכיתי שעתיים + = 300 ש"ח
חיכיתי עוד 3 שעות = 600 ש"ח
סה"כ 5 שעות מהזמן המיועד. התקשרתי להוט "טענו" שהטכנאי אמור להגיע ביום אחר בכלל.....
למזלי תמיד אני רושם עם מי אני מדבר ותמיד לוקח מספר פנייה ->אמרתי להם תקשיבו להקלטה באותו יום שהנציג תאם לי טכנאי ->ביקשו יום ארכה כדי לברר הנושא->הבוקר חזר מנהל בכיר במוקד טכני ואמר שהאזין להקלטה ואכן אני צודק ->שאל לגבי הטבות, אמרתי לא מעוניין אלא רק בכסף->אישר מיידית 600 ש"ח תוך 10 ימים לאמצעי התשלום שלי (ויזה).
And the meek shall inherit the earth
...
...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מצוין .......... אני שמח עבורך
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
החוק לא מפספס משהו? ... ממה שאני מבין, הפיצוי נקבע רק בעבור החל משעתיים (ומעלה) שמתחילות להיספר מקצה טווח ההגעה???FIRE_WIRE כתב:רק שעתיים אחרי 11
וטווח הוא שעתיים לא 3 בהוט
זכותך לבקש בכסף ולא בזיכוי...
כלומר - אם הטווח אמור להסתיים ב-11:00 והטכנאי לא הגיע ... למה בדיוק להמשיך להמתין לטכנאי?
אגב, טווח בהוט הינו 3 שעות - FOR SURE: הצטרפתי להוט אתמול וקבעו לי מועד התקנה 16:00-19:00.
תודה!
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3875
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
לכן כתבתי "חיכיתי שעתיים + = 300 ש"ח "
ז"א 4 שעות מסיום הטווח .
הנה קישור שיסביר לך:
http://www.lawforums.co.il/objDoc.asp?P ... ID=1[quote]
למעשה, חוק הטכנאים מחלק בין שלוש דרגות של 'איחור':
א. חריגה של עד שעתיים מהמועד שתואם – אינה נחשבת כלל לאיחור.
ב. חריגה של בין שעתיים לארבע שעות מהמועד שתואם – נחשבת לאיחור אך אינה מזכה את הלקוח בפיצוי כלשהו.
ג. חריגה של למעלה מארבע שעות מהמועד שתואם – נחשבת לאיחור ומזכה את הלקוח בפיצוי על עצם האיחור, ללא צורך להוכיח כי נגרם לו נזק כלשהו בשל האיחור.
סכום הפיצוי שזכאי הצרכן לתבוע במקרה של איחור המזכה בפיצוי:
על איחור של שעתיים מעבר לשעתיים המותרות (כלומר ארבע שעות מהמועד שתואם) - זכאי הצרכן לפיצוי בסך 300 ₪.
על איחור של שלוש שעות ומעלה מעבר לשעתיים המותרות (כלומר חמש שעות מהמועד שתואם) – זכאי הצרכן לפיצוי בסך 600 ₪.[/quote]
והטווח לטכנאי אצלי ניקבע לשעתיים 9-11 בבוקר
ז"א 4 שעות מסיום הטווח .
הנה קישור שיסביר לך:
http://www.lawforums.co.il/objDoc.asp?P ... ID=1[quote]
למעשה, חוק הטכנאים מחלק בין שלוש דרגות של 'איחור':
א. חריגה של עד שעתיים מהמועד שתואם – אינה נחשבת כלל לאיחור.
ב. חריגה של בין שעתיים לארבע שעות מהמועד שתואם – נחשבת לאיחור אך אינה מזכה את הלקוח בפיצוי כלשהו.
ג. חריגה של למעלה מארבע שעות מהמועד שתואם – נחשבת לאיחור ומזכה את הלקוח בפיצוי על עצם האיחור, ללא צורך להוכיח כי נגרם לו נזק כלשהו בשל האיחור.
סכום הפיצוי שזכאי הצרכן לתבוע במקרה של איחור המזכה בפיצוי:
על איחור של שעתיים מעבר לשעתיים המותרות (כלומר ארבע שעות מהמועד שתואם) - זכאי הצרכן לפיצוי בסך 300 ₪.
על איחור של שלוש שעות ומעלה מעבר לשעתיים המותרות (כלומר חמש שעות מהמועד שתואם) – זכאי הצרכן לפיצוי בסך 600 ₪.[/quote]
והטווח לטכנאי אצלי ניקבע לשעתיים 9-11 בבוקר
And the meek shall inherit the earth
...
...