שלום לכולם,
אחרי שנים רבות, מערכת ה-Logitech Z680 ששירתה אותי נאמנה נפחה את נשמתה. כלומר, הסאב הפסיק לעבוד. לפיכך - עלי לנקוט באחת מ-2 האפשרויות הבאות:
1. לקנות מערכת 5.1 חדשה לגמרי.
2. לקנות רסיבר + סאב, ולהשתמש ב-5 הלווינים שהגיעו עם ה-Z680.
השימושים של המערכת הם משחקים, מוסיקה וסרטים, בסדר הזה, והתקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח. אני מעדיף לא לנצל את כולו אם ניתן. מידות החדר המדובר הן 4.5X3 מטר - במידה וצריך תיאור מפורט יותר אשמח לספק אותו.
אני נוטה לכיוון האפשרות השניה, שכן בשלב מסוים אני אהיה מעוניין להתרחב למערכת ק"ב רצינית יותר, אבל אם אין אפשרויות בתקציב שמתחרות עם ה-Z906 של לוג'יטק (שמסקירה קצרה נראה שזו הבחירה המובילה באפשרות 1), אני אקנה אותה.
תודה רבה לכל העוזרים!
The sub is dead, long live the new sub! (ייעוץ ברכש מערכת 5.1/סאב+רסיבר)
-
AngelicLiar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
Z906 הם בזבוז כסף כשאתה יכול לקנות בתקציב שלך רסיבר כניסה וסט של רמקולים לוייניים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
AngelicLiar
-
- חבר פעיל

הייתי מעדיף להשקיע ברסיבר וסאב יותר איכותיים, מתוך מחשבה שאני אשדרג את שאר הרמקולים אח"כ - אתה בטוח שעדיף להחליף את הכל?
ואם כן - יש המלצות על סט מסוים?
ואם כן - יש המלצות על סט מסוים?
-
AngelicLiar
-
- חבר פעיל

נתקלתי בהודעה הזו ב-AVSForums:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st21498676
לבחור הייתה את אותה בעיה כמוני, ונראה שאפילו את אותו התקציב, והוא בחר בסופו של דבר לקנות סאב BIC America F12 וממליץ עליו. הייתי קונה את הרמקול הזה ב-200 דולר, אבל כמובן שלא מצאתי אותו בארץ, ולשלוח אותו מחו"ל ישלש את המחיר...
מישהו יכול להציע חלופה שאפשר למצוא כאן?
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st21498676
לבחור הייתה את אותה בעיה כמוני, ונראה שאפילו את אותו התקציב, והוא בחר בסופו של דבר לקנות סאב BIC America F12 וממליץ עליו. הייתי קונה את הרמקול הזה ב-200 דולר, אבל כמובן שלא מצאתי אותו בארץ, ולשלוח אותו מחו"ל ישלש את המחיר...
מישהו יכול להציע חלופה שאפשר למצוא כאן?