עזרה מהירה בהמלצות/דעה על טלוויזיה LCD 42" של Marantz..
שלום, צריך טיפ דחוף...
לפני כשעה זכיתי במכרז בטלוויזית LCD של Marantz 42" מדגם FX42LC. האחריות ע"י ניופאן אך סביר להניח שזהו מותג "מדבקה".
ברם... זכיתי בו במחיר של כ- 8,500 ש"ח בעוד שמחירו ב ZAP נע סביב 13,500.
אודה לכל מי שראה את ביצועי המכשיר, או שמע עליהם, מכיוון שאין לי נגישות לצפייה בעצמי, ועלי להחליט אם לבטל את הזכיה עד מחר.
השימוש שלי הוא כ- 60% טלוויזיה YES, וכ- 40 מול DVD באיכות גבוהה.
כל טיפ או שביב מידע >מהיר< יתקבל בברכה.
בתודה,
מוטי.
לפני כשעה זכיתי במכרז בטלוויזית LCD של Marantz 42" מדגם FX42LC. האחריות ע"י ניופאן אך סביר להניח שזהו מותג "מדבקה".
ברם... זכיתי בו במחיר של כ- 8,500 ש"ח בעוד שמחירו ב ZAP נע סביב 13,500.
אודה לכל מי שראה את ביצועי המכשיר, או שמע עליהם, מכיוון שאין לי נגישות לצפייה בעצמי, ועלי להחליט אם לבטל את הזכיה עד מחר.
השימוש שלי הוא כ- 60% טלוויזיה YES, וכ- 40 מול DVD באיכות גבוהה.
כל טיפ או שביב מידע >מהיר< יתקבל בברכה.
בתודה,
מוטי.
עוד שאלה או שתיים...
תודה.
האם צפית בבעיות/באיכות או שאתה מניח לפי המותג?
האם ההפרש הזה מצדיק בכל זאת את רכישתו?
מה לחפש כאשר אגיע לאולם תצוגה (נניח ב- Hollywood) וארצה להחליט?
מה לדרוש מהמציג לקנפג על מנת שאראה תמונה מייצגת?
בתודה שנית...
האם צפית בבעיות/באיכות או שאתה מניח לפי המותג?
האם ההפרש הזה מצדיק בכל זאת את רכישתו?
מה לחפש כאשר אגיע לאולם תצוגה (נניח ב- Hollywood) וארצה להחליט?
מה לדרוש מהמציג לקנפג על מנת שאראה תמונה מייצגת?
בתודה שנית...
krispil
מאחר ואתה חדש בפורום אז קודם כל ברוך הבא ,
חשוב להבהיר שהסטנדרט שנוצר בפורום ולא אמור להיות סטנדרט אחר , שאם נותנים חוות דעת על מכשיר זה רק על סמך ניסיון אישי ולא באוויר.
לפני שקונים מסך מומלץ לראות אותו ולבחון אותו בעיקר בשידורי טלוויזיה ולא על פי ההדגמות של כותרי ה DVD שבחנות .
לא הבנתי על איזה הפרש אתה מדבר.
מאחר ואתה חדש בפורום אז קודם כל ברוך הבא ,
חשוב להבהיר שהסטנדרט שנוצר בפורום ולא אמור להיות סטנדרט אחר , שאם נותנים חוות דעת על מכשיר זה רק על סמך ניסיון אישי ולא באוויר.
לפני שקונים מסך מומלץ לראות אותו ולבחון אותו בעיקר בשידורי טלוויזיה ולא על פי ההדגמות של כותרי ה DVD שבחנות .
לא הבנתי על איזה הפרש אתה מדבר.
הבנתי, ההפרש הוא בין המחיר שרכשתי למחיר בחנויות
תודה על הברכות...
זכיתי בו במכרז ב- 8,500 ש"י במקום 13,500 ש"ח בחנות הזולה ביותר, עם שנתיים אחריות של אלמור. המדובר במסך LCD ואני אצפה בו במרחק של כ- 3.7 מטרים בסלון שניתן להאפילו ברמה סבירה.
ומה בנוגע לשאר השאלות שלי במידה ואגיע לחנות המציגה אותו לצד אחרות?
בתודה שוב.
מוטי.
זכיתי בו במכרז ב- 8,500 ש"י במקום 13,500 ש"ח בחנות הזולה ביותר, עם שנתיים אחריות של אלמור. המדובר במסך LCD ואני אצפה בו במרחק של כ- 3.7 מטרים בסלון שניתן להאפילו ברמה סבירה.
בתודה שוב.
מוטי.
אל תתרגש ממה שרשום בזאפ, כשתגיע לחנויות תתרשם שהמחיר שלו נמוך בהרבה ממה שרשום בזאפ.
מאחר ונתח עיקרי מצפייתך הוא שידורי טלוויזיה ההיתי ממליץ לך ללכת לכיוון פלזמות זאת בהנחה שתוכל להגדיל את תקציבך.
כשאתה מגיע לחנות ורואה את המסך מול מסכים אחרים , תוכל לבקש להשתמש בשלט על מנת לכוון קונטרסט ברייטנס וסקאלת הצבעים אך בתנאים כאלו יהיה לך קשה להגיע לתוצאות ממשיות מה עוד שתצטרך לעשות זאת עם עוד מסכים כך שזוהי בדיקה לא רצינית שתוכל לקחת לך זמן רב, מה עוד שגם סוגי החיבורים דיי חשובים.
מאחר ונתח עיקרי מצפייתך הוא שידורי טלוויזיה ההיתי ממליץ לך ללכת לכיוון פלזמות זאת בהנחה שתוכל להגדיל את תקציבך.
כשאתה מגיע לחנות ורואה את המסך מול מסכים אחרים , תוכל לבקש להשתמש בשלט על מנת לכוון קונטרסט ברייטנס וסקאלת הצבעים אך בתנאים כאלו יהיה לך קשה להגיע לתוצאות ממשיות מה עוד שתצטרך לעשות זאת עם עוד מסכים כך שזוהי בדיקה לא רצינית שתוכל לקחת לך זמן רב, מה עוד שגם סוגי החיבורים דיי חשובים.
נערך לאחרונה על ידי lironk ב 14/07/2006 8:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
המחיר באמת נמוך
אבל בלי לחץ
יש לך כמה ימים טובים לקפוץ לחנויות ולראות אותו
יש לך כמה ימים טובים לקפוץ לחנויות ולראות אותו
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
Re: הבנתי, ההפרש הוא בין המחיר שרכשתי למחיר בחנויות
זה שאתה אומר שהמסך עולה 13 והשגת אותו ב8 וחצי, זה מעיד על משהו?krispil כתב:תודה על הברכות...
בתודה שוב.
מוטי....
הכוונה התקציב שלך הוא 13 אלף והשגת אותו פשוט ב8 וחצי?
אני רק מוודא, כי זה נשמע שהתקציב שלך הוא 13 אלף.
בתקציב כזה אתה יכול לקנות משהו יותר טוב.
לכל המגיבים עד כה...
ראשית, תודה.
אני אבדוק היום במו-עיניי את הדגם בחנות התצוגה "הוליווד" בהרצליה פיתוח. כי אין טוב כמראה עיניים. מבחינת המפרט הטכני הכל סביר/טוב (חיבורים, גודל פיקסל, זמן תגובה, וכדומה).
הדגמים שחשבתי להתמקד בהם במקור היו:
LG פלזמה דגם 42XP4RV
SAMSUNG פלסמה דגם PS42S5H
TOSHIBA פלסמה 42WPL58
האם ההפרש במחיר ובאיכות מצדיק להשקיע יותר?
מה חוות דעתכם על כל אחד מהנ"? מי מהם יתן לי את יחס העלות/תועלת ואיכות הנדרשת לצפייה של 60% YES ו- 40% DVD?
מוטי.
אני אבדוק היום במו-עיניי את הדגם בחנות התצוגה "הוליווד" בהרצליה פיתוח. כי אין טוב כמראה עיניים. מבחינת המפרט הטכני הכל סביר/טוב (חיבורים, גודל פיקסל, זמן תגובה, וכדומה).
הדגמים שחשבתי להתמקד בהם במקור היו:
LG פלזמה דגם 42XP4RV
SAMSUNG פלסמה דגם PS42S5H
TOSHIBA פלסמה 42WPL58
האם ההפרש במחיר ובאיכות מצדיק להשקיע יותר?
מה חוות דעתכם על כל אחד מהנ"? מי מהם יתן לי את יחס העלות/תועלת ואיכות הנדרשת לצפייה של 60% YES ו- 40% DVD?
מוטי.
לשלושת המסכים שציינת כדאי להוסיף את ה PW8 של פנסוניק.
הסמסונג הוא אמנם מסך HD אך לטעמי הוא הפחות טוב בחבורה , כאשר הטוב ביותר לטעמי הוא הפנסוניק,
כמובן שכמו שרשמת כדאי לבדוק בעין, ישנם אנשים בפורום שיש להם את ה LG והטושיבה והם מאוד מרוצים כך ששוה לבדוק את כל האופציות.
הסמסונג הוא אמנם מסך HD אך לטעמי הוא הפחות טוב בחבורה , כאשר הטוב ביותר לטעמי הוא הפנסוניק,
כמובן שכמו שרשמת כדאי לבדוק בעין, ישנם אנשים בפורום שיש להם את ה LG והטושיבה והם מאוד מרוצים כך ששוה לבדוק את כל האופציות.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לי יש את הפנסוניק הנ"ל כשבוע, ואני ממש מרוצה ממנו בצפיה בטלווזיה (שלא לדבר על DVD ).lironk כתב:לשלושת המסכים שציינת כדאי להוסיף את ה PW8 של פנסוניק.
כמובן שכמו שרשמת כדאי לבדוק בעין, ישנם אנשים בפורום שיש להם את ה LG והטושיבה והם מאוד מרוצים כך ששוה לבדוק את כל האופציות....
ב sound-vision , המסך הזה מחובר במקביל למסכים שונים כך שההשוואה היחסית נוחה.
שמוליק ו.