הוט רוצים לבוא אליי "לבדוק את התשתית". יש למישהו מושג במה מדובר?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

התקשרו אליי מהמספר 0777078400

דיברה איתי מישהי שאמרה שהיא זיהתה אצלנו תקלת תשתית כלשהי שמחייבת הגעת טכנאי.
ניסיתי לשאול אותה על איזו תקלה מדובר, והיא אמרה שזו תקלה שיכולה לגרום לאיטיות באינטרנט, רעשים בטלוויזיה וכו'.

השיחה היתה הזויה למדי ולא הבנתי מה היא רוצה ממני. אמרתי לה שאין אצלי כל תקלה. היא אמרה שיש תקלה שיכולה להשפיע בהמשך והם רוצים לבדוק את זה.

למען היסר ספק - אני משלם הכל בזמן ואני לא לקוח פיראטי. מצד שני, אני מקווה שלא עלו על הקו שלי.

יש למישהו מושג מה לעזאזל זה יכול להיות? זה קצת מטריד. קבענו הגעת טכנאי לעוד מספר ימים אבל אם אני אחשוב שזה פישי אני פשוט לא אהיה שם.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

תתקשר למוקד של הוט 1-800-10-6900 ותשאל אם רשום אצלם במחשב ביקור טכנאי. ככה תוודא שלא מדובר באיזה גנב או נוכל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

pixies כתב:תתקשר למוקד של הוט 1-800-10-6900 ותשאל אם רשום אצלם במחשב ביקור טכנאי. ככה תוודא שלא מדובר באיזה גנב או נוכל.
...
קודם התקשרו לטלפון הסלולרי שלי והתעלמתי. אח"כ ראיתי שהתקשרו לטלפון שלי בבית שהוא גם כן של 077 אז עניתי, והבנתי שזה מהוט, מה גם שאין כמעט לאף אחד את מספר הסלולר ואת המספר שלי בבית ביחד. את המספר בבית אני נותן רק למשפחה שלי.

בנוסף מצאתי את הקישור הזה: http://www.tluna.co.il/companies/compan ... numOfRow=1&

מדובר על קשרי לקוחות של הוט.

משום מה אחרי שהיא התקשרה ל- 077, היא שאלה אם יש לי גם מספר בבית, ואמרתי לה שזה המספר שהיא התקשרה אליו. לעזאזל, אני לא מבין מה קורה. :מבולבל:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

אז תתקשר להוט לשאול, זה שיחת חינם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

pixies כתב:אז תתקשר להוט לשאול, זה שיחת חינם.
...
אני יודע שזו שיחת חינם. רציתי לדעת אם לעוד מישהו רצו לעשות "בדיקת תשתית" ובמה זה כרוך. תודה בכל מקרה.

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

התקשרו אליי שוב ממחלקת בקרה והסבירו לי במה מדובר - הם עושים בדיקות איזוריות ואם הם מגלים חשש לתקלה, הם מזמנים טכנאי כדי לטפל בבעיה פוטנציאלית מראש. אמרו לי שברחוב שלי (שהוא קטן יחסית) היו אצל 20 איש והם מאמינים שיכולה להיות גם אצלי תקלה עתידית שהם מעדיפים למנוע אותה מראש, ושזה חלק מהשירות שלהם.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

תתקשר בעצמך למוקד של הוט ותאמת את זה, נשמע קצת מוזר - אם זו תקלה איזורית זה ברמת הרחוב ולא בתוך הבתים.

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #8 

קרה לי מקרה מוזר ודומה יחסית, עם יס.
התקשרה אלי נציגה שלהם ורצתה לתאם שאיש מכירות שלהם יגיע אלי.
משום מה הפעם הסכמתי (הייתי מחובר בעבר).
כשרציתי לוודא שלא עובדים עלי, התקשרתי ליס ושם טענו שהם לא יכולים לדעת אם איש מכירות אמיתי או נוכל בדרך אלי, כל עוד לא נפתחה הזמנה.
הציעו לי לבדוק שהוא מגיע עם הרכב הנכון (כאילו שהוא יצליח למצוא חניה ליד הבית שלי) ומתקשר חצי שעה לפני (לא מחסוי).
אולי אני סתם התנהגתי בחצי פרנואידיות, אבל בסוף נתתי לנציג להכנס, להציע את החבילות הלא אטרקטיביות וללכת כמו שבא.
מקווה שלא יהיו הפתעות בהמשך.

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

uriler כתב:תתקשר בעצמך למוקד של הוט ותאמת את זה, נשמע קצת מוזר - אם זו תקלה איזורית זה ברמת הרחוב ולא בתוך הבתים.
...
תיאמתי את הצלצול הנוסף דרך הפייסבוק של הוט, ומשם הם התקשרו אליי, ואז הם הסבירו לי על מהות המחלקה.
אני פשוט מקווה שאם לא מדובר במשהו אחר (למשל שעולים לי על הקו או משהו בסגנון) אז שלא ישקרו לי.
הבדיקות של מחלקת הבקרה בהנחה שבאמת מבוצע מה שהיא תיארה בטלפון, הן דווקא מבורכות.

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

טוב, הטכנאי היה אצלי אתמול.
הוא אמר לי שכל מה שהוא עושה זה לחזק את החיבורים ולעלות מול הוט כדי לבדוק את התדרים, כי באיזור יש פוטנציאל לרעשים שיפריעו לקליטה ולאינטרנט. זה מה שהוא עשה.
כל הסיפור לקח בדיוק 5 דקות. הוא אמר לי שהרבה לא מבינים למה הם באים וקשה להסביר :)
נחמד שהם עושים את זה מדי פעם.

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #11 

טוב, אם הוא חיזק את החיבורים... :lol:

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #12 

אם הוט זה היה כינוי של בחורה כל הדיון הזה היה נשמע אחרת.... תבדוק תשתית, תחזק חיבורים....
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”