שבחבילה כלל : בלוריי 90S שארפ+ 2 זוגות משקפיים -
מהתחלה השתמשתי רק בסרטים מקוריים בבלו ריי - עבד נחמד -רק שכל התחלה סרט יה כמה דקות של הבהובים של נתק ומסך שחור ואחרי מספר דקות הסרט היה מתנגן חלק !
חשבתי שזה אולי אמור להיות ככה !!!
החלטתי להוריד תכנים מהאינטרנט של תלת מימד ואף לא תלת מימד באיכות 1080 ! חיברתי למספר כוננים קשיחים חיצונים של מספר חברות (טרנסקט ו איוומגה ו סאנדיסק וקינגסטון ) ...
בבלוריי הדגל הזה שהביאו לי - הוא לא קורא שום כלום בכניסת ה USB שלו ! שום קבצי MKV !!!
ובטלוויזיה בכניסת ה USB שבצד המסך , הוא עובד מקולקל !!! קבצי MKV אם כבר איזשהו שהוא הצליח לקרוא לבסוף , הוא עובד בSLOW MOTION , בהילוך איטי !!!! אני רוצה להנות מהמסך בסרטי MKV ותלת מימד MKV , שהם SBS או H-SBS ....... לאור ההשוואה רכשתי מכשיר זול לחדר שינה - 42" 7606 פיליפס - והמשך והבלוריי 7500 פיליפס שלהם , קורא הכל !!! והכל עובד מושלם !!! וב 1/5 מהסכום ששלימתי על השארפ 60 אינץ
925 !!!!
פניתי לראטפון : הגיע טכנאי - בדק ואמר שהוא רוצה להחליף את המוח -הלוח אם של המסך כי הוא מקולקל !!! ואת הבלוריי לקח למעבדה שראה שהוא לא קורא ולא תקין !!!
הוא ביצע אצלי בבית גם עדכון גירסה למסך וזה לא עזר !!!!
אמש הגיע אלי טכנאי מס 2 !!! כי הוא רוצה לראות את התקלה גם במסך !!! אך תראו ותבינו איך הם מנסים "לרמות" לקוחות !!! שימו לב : הוא מגיע אם דיסק און קיי שלו !!! שם לי במסך ב USB את הסרט שארק בקובץ 200MB shark.mp4 - ראינו במסך את הכרישים בסרט באיכות סופר סופר סופר ירודה (פי 100 פחות מהוידאו של פעם ) אך המהירות הפעם היתה יציבה , הלא הפלא !!! קובץ קטנטן באיכות ירודה - לא משתמשים ב MP4 לסרטי איכות ותלת מימד !!! בשביל זה יש MKV וקבצים מעל כמה ג'יגה !!! (יש לי 7 טרה כיום של סרטים כאלה במלאי הפרטי שלי) - הטכנאי ראה גם קובץ MKV בתלת מימד אצלי בפיליפס 7606 להשוואה - ואמר שהוא מבין מיד ובאמת יש בעיה !!! אך כיום אני מקבל טלפון שהם לא רואים שום בעיה ואני צריך לדבר עם מנהל הטכנאים ברטפון !!!!
לא ישרים בראלקו . חבל !!!
פניתי כבר להמשך טיפול עם מנהל שארפ אירופה מר זאיזס בוינה אוסטריה ! העדכן בהמשך !
אפילו בסמסונג D550 של השכן הכל עובד מהמסך עם הסרטים שלי (תלת מימד ו1080 כמובן !!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אשמח לשמוע עיצה מהניסיון שלכם חברים יקרים .