מבקש עיצה לגבי שירות למסך 60" 3D שארפ -שירות ראלקו/רטפון

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
yakirkugman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ב 18 לינואר 2011 רכשתי מחברת ראלקו מוצר דגל בשם : LE925 - אינץ 60 - מסך 3D - במחיר 30000 !
שבחבילה כלל : בלוריי 90S שארפ+ 2 זוגות משקפיים -
מהתחלה השתמשתי רק בסרטים מקוריים בבלו ריי - עבד נחמד -רק שכל התחלה סרט יה כמה דקות של הבהובים של נתק ומסך שחור ואחרי מספר דקות הסרט היה מתנגן חלק !
חשבתי שזה אולי אמור להיות ככה !!!
החלטתי להוריד תכנים מהאינטרנט של תלת מימד ואף לא תלת מימד באיכות 1080 ! חיברתי למספר כוננים קשיחים חיצונים של מספר חברות (טרנסקט ו איוומגה ו סאנדיסק וקינגסטון ) ...
בבלוריי הדגל הזה שהביאו לי - הוא לא קורא שום כלום בכניסת ה USB שלו ! שום קבצי MKV !!!
ובטלוויזיה בכניסת ה USB שבצד המסך , הוא עובד מקולקל !!! קבצי MKV אם כבר איזשהו שהוא הצליח לקרוא לבסוף , הוא עובד בSLOW MOTION , בהילוך איטי !!!! אני רוצה להנות מהמסך בסרטי MKV ותלת מימד MKV , שהם SBS או H-SBS ....... לאור ההשוואה רכשתי מכשיר זול לחדר שינה - 42" 7606 פיליפס - והמשך והבלוריי 7500 פיליפס שלהם , קורא הכל !!! והכל עובד מושלם !!! וב 1/5 מהסכום ששלימתי על השארפ 60 אינץ
925 !!!!
פניתי לראטפון : הגיע טכנאי - בדק ואמר שהוא רוצה להחליף את המוח -הלוח אם של המסך כי הוא מקולקל !!! ואת הבלוריי לקח למעבדה שראה שהוא לא קורא ולא תקין !!!
הוא ביצע אצלי בבית גם עדכון גירסה למסך וזה לא עזר !!!!
אמש הגיע אלי טכנאי מס 2 !!! כי הוא רוצה לראות את התקלה גם במסך !!! אך תראו ותבינו איך הם מנסים "לרמות" לקוחות !!! שימו לב : הוא מגיע אם דיסק און קיי שלו !!! שם לי במסך ב USB את הסרט שארק בקובץ 200MB shark.mp4 - ראינו במסך את הכרישים בסרט באיכות סופר סופר סופר ירודה (פי 100 פחות מהוידאו של פעם ) אך המהירות הפעם היתה יציבה , הלא הפלא !!! קובץ קטנטן באיכות ירודה - לא משתמשים ב MP4 לסרטי איכות ותלת מימד !!! בשביל זה יש MKV וקבצים מעל כמה ג'יגה !!! (יש לי 7 טרה כיום של סרטים כאלה במלאי הפרטי שלי) - הטכנאי ראה גם קובץ MKV בתלת מימד אצלי בפיליפס 7606 להשוואה - ואמר שהוא מבין מיד ובאמת יש בעיה !!! אך כיום אני מקבל טלפון שהם לא רואים שום בעיה ואני צריך לדבר עם מנהל הטכנאים ברטפון !!!! חחחחחחחחחחחחח קולטים מה עושים בשביל לרמוס את האמת !!!!!
לא ישרים בראלקו . חבל !!!
פניתי כבר להמשך טיפול עם מנהל שארפ אירופה מר זאיזס בוינה אוסטריה ! העדכן בהמשך !
אפילו בסמסונג D550 של השכן הכל עובד מהמסך עם הסרטים שלי (תלת מימד ו1080 כמובן !!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אשמח לשמוע עיצה מהניסיון שלכם חברים יקרים .

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

עצוב לשמוע.
משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך ומקבלים *** שירות. (n)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #3 

shraga007 כתב:עצוב לשמוע.
משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך ומקבלים *** שירות. (n)
...
המשפט שלך קצת הציק לי ידידי..

גם אנשי המעמד הבינוני והתחתון שמאפשרים לעצמם לרכוש מסך ב-3,500 ש"ח לדוגמא, צריכים להנות משירות תקין, מהיר, יעיל ואדיב.
לא בהכרח רק מי שרוכש מסך ב-15,000-30,000 ש"ח...

זה ידוע שהשירות בארצנו הקטנה ***... לצערנו. (n)

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #4 

yakirkugman,
היי, תעשה מעט הפרדה בבקשה - אתה פנית לרטפון שהינה מעבדת שירות של ראלקו (היבואן), לא פנית ליבואן עצמו.
אני ממליץ לך לפנות ליבואן ישירות (לשירות הלקוחות) לפני שאתה עוקף בפנייה ליצרן, זה סתם לא נראה טוב לעין ומה שעושים רטפון לווא דווקא ידוע ליבואן וזה סתם בלאגן. בקיצור טלפון או מייל אחד לשירות.. תנסה, להזיק זה לא יכול נכון?
http://www.ralco.co.il/contacts.asp

בהצלחה!

yakirkugman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

תודה רבה על העידוד והתמיכה

שליחה #5 

הפנה לראלקו ישירות -
ברמת שם עשו לי הקרנה פרטית לראשונה עם ה 925 שבוע לפני שרכשתי אותו -
הקרינו לי סרט בתלת מימד - legend of the gardianas -
אסע לשם מחר , כמו שהלהיבו אותי שם בהקרנה פרטית , כך גם ידאגו למסך המקולקל .
אני מת שזה יעבוד כמו שצריך ואוכל להנות עם סרטי ה MKV בלילות החורף הקרירים הללו :-)

תודה לכם , אשמח לעדכן בסוגייה הנ"ל

nadavya
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 849
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

תעדכן בבקשה את המשך קורותיך.

מעניין אותי לשמוע שכן גם אני רוצה לרכוש מסך של שארפ מהסדרה והגודל הנ"ל.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #7 

יש לי משהו אחד לומר על כל ההודעה שלך: !!!

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #8 

בקשר לשירותי רטפון. כדאי לך להסתכל בקישור הבא:

http://www.takdin.co.il/searchg/%D7%A9% ... D7%9F.html
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

שלח תגובה