איסוף ציוד HOT ע"י חברת אביטוב - מישהו מכיר?
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אולי תבדוק את זה עם שירות הלקוחות של הוט?liqnit כתב:שלום רב
לאחר שעזבתי את HOT ולא הגיעו לאסוף א הציוד קיבלתי SMS לאחר כחודשיים מחברת אביטוב שהם אמורים לאסוף ממני את הציוד.
האם מישהו מכיר את התהליך דרכם?
תודה מראש...
Itsik_G כתב:ממליץ בחום.liqnit כתב: אולי תבדוק את זה עם שירות הלקוחות של הוט?...
יש להם נטייה "לשכוח" את איסוף הציוד. התזכורת תבוא לידי ביטוי בדמות מכתב ממשרד עו"ד. לי הם עשו זאת. לאחר למעלה מחצי שנה אחרי הניתוק (שכלל איסוף ציוד) קיבלתי מכתב ממשרד עו"ד שאני חייב לשלם להם כ- 2800 ש"ח. מברור שערכתי מול שירות הלקוחות עלה כי לא החזרתי 2 ממירים וכי הסכום שאני חייב מורכב ממחיר הממירים פלוס דמי טיפול של משרד העו"ד (כ- 400 ש"ח).
ביקשתי שיבדקו שוב היות וממיר אחד החזרתי (יש לי קבלה) ואילו את השני רכשתי עוד בהתחלה. ואכן הנציג מצא את הטעות אצלם. הוא הנחה אותי לא להתייחס למכתב שקיבלתי ממשרד העו"ד וכי הוא יטפל בנושא מולם. מאז הוא התקשר כפעמיים לעדכן אותי היכן עומדים הדברים עד לסיום הפרשה (בינתיים?)
לכן אני ממליץ:
1. לוודא החזרת ציוד.
2. לקבל קבלה עבור כל ממיר. לדאוג שהקבלה תכלול את מספר הממיר, שם הטכנאי ותאריך.
3. שבועיים לאחר הניתוק להתקשר למחלקת השירות ולברר עם ישנו חוב.
4. להקליט את כל השיחות מול שירות לקוחות....
אני קיבלתי מהם SMS - שצוין שם שהם מטעם HOT. וגם בטלפון אמרו שהם מHOTshmelka כתב:אם מתקשרים אלי מהוט כדי לתאם ניתוק והנציג אומר שהוא לא שייך לשום צוות, זה אומר שבטוח התקשרו מחברת אביטוב או מחברה חיצונית אחרת?...
ברור שהם אומרים שהם מטעם הוט, אבל בהוט כל נציג שאתה מדבר איתו תמיד שייך לצוות (אלא אם הוא ראש צוות או מנהל, וברור שלא במקרה כזה מדובר), וכאן הנציג שדיבר איתי אמר ש"אין צוות" כך שלכאורה אני מסיק מזה שהוא עובד של חברה חיצונית לאיסוף ממירים ולא משמר שטח.
איתי הם תמיד הזדהו כעובדי אביטוב.shmelka כתב:ברור שהם אומרים שהם מטעם הוט, אבל בהוט כל נציג שאתה מדבר איתו תמיד שייך לצוות (אלא אם הוא ראש צוות או מנהל, וברור שלא במקרה כזה מדובר), וכאן הנציג שדיבר איתי אמר ש"אין צוות" כך שלכאורה אני מסיק מזה שהוא עובד של חברה חיצונית לאיסוף ממירים ולא משמר שטח....
וגם בשונה מHOT המספר היה מזוהה.