הנה למה לא כדאי לחפש רק מחיר זול בביטוח, אחותי צריכה היתה לחדש ביטוח על הספארק, כמובן ש-9 מליון היו זולים יותר והנציג ניסה ללחוץ עליה לסגור עכשיו ומיד. רק הוא שכח לעדכן אותה שהמחיר הזול בא על חשבון ההשתתפות העצמית השערוריתית. 2400 שקל במוסכי ההסדר ו-4160 במוסך אחר. למזלה היא התייעצה איתי לפני.
9000000 צוחקים על סוכני ביטוח אבל מכניסים את כל האלמנט
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הנה סיפור עדכני:
הנה למה לא כדאי לחפש רק מחיר זול בביטוח, אחותי צריכה היתה לחדש ביטוח על הספארק, כמובן ש-9 מליון היו זולים יותר והנציג ניסה ללחוץ עליה לסגור עכשיו ומיד. רק הוא שכח לעדכן אותה שהמחיר הזול בא על חשבון ההשתתפות העצמית השערוריתית. 2400 שקל במוסכי ההסדר ו-4160 במוסך אחר. למזלה היא התייעצה איתי לפני.
- העיקר טוחנים לנו את הראש עם הפרסומות על שוקה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני לא יודע מה איתכם אבל ביטוח אני עושה דרך סוכן.
בבנין של ההורים שלי בליל סדר האחרון,
כמה גנבים עשו ניקיון פסח משלהם, ל 4 דירות (כולל להורים שלי) פרצו הביתה וגנבו קצת מסביב +ל 2 דירות גם את האוטו (אחרי שמצאו את הספייר).
במקרה יצא ששנים עם סוכן ושנים ללא סוכן.
אני לא צריך להמשיך להסביר לכם שאלו שללא סוכן עד היום רודפים אחרי הכספים (כל יום שעות בטלפון אם מוקדן אחר- מספרים את כל הסיפור מהתחלה), ואלו עם סוכן, הפעילו אותו שהוא כבר עשה את העבודה צ'יק צ'ק.
אם אני כבר משלם כסף על ביטוח, אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים, שבמקרה וחס וחלילה קורה משהו יהיה מישהו שיטפל בי ואני לא אצטרך לבלות שעות בלדבר עם מאה מוקדני שירות שונים.
בבנין של ההורים שלי בליל סדר האחרון,
כמה גנבים עשו ניקיון פסח משלהם, ל 4 דירות (כולל להורים שלי) פרצו הביתה וגנבו קצת מסביב +ל 2 דירות גם את האוטו (אחרי שמצאו את הספייר).
במקרה יצא ששנים עם סוכן ושנים ללא סוכן.
אני לא צריך להמשיך להסביר לכם שאלו שללא סוכן עד היום רודפים אחרי הכספים (כל יום שעות בטלפון אם מוקדן אחר- מספרים את כל הסיפור מהתחלה), ואלו עם סוכן, הפעילו אותו שהוא כבר עשה את העבודה צ'יק צ'ק.
אם אני כבר משלם כסף על ביטוח, אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים, שבמקרה וחס וחלילה קורה משהו יהיה מישהו שיטפל בי ואני לא אצטרך לבלות שעות בלדבר עם מאה מוקדני שירות שונים.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ואיזה הסיפור של ה"תספורות"?
הם יודעים כמה אנשים מצפים וצריכים את הכסף ולכן מציעים להם, 20% או יותר ,פחות ולקבל חלק ה"אשמה" עליהם או לחכות אין סוף לתביעה בבית משפט עד שיראו את מה שמגיע להם.
הם יודעים כמה אנשים מצפים וצריכים את הכסף ולכן מציעים להם, 20% או יותר ,פחות ולקבל חלק ה"אשמה" עליהם או לחכות אין סוף לתביעה בבית משפט עד שיראו את מה שמגיע להם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מכיר מצויין את נושא הביטוחים . אישית אני ממליץ לבטח דרך סוכן ביטוח .shraga007 כתב:הנה סיפור עדכני:
...
כל הביטוחים האלה שאתה מתנהל דרך טלפון פשוט לא לעניין .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא חשבנו אחרת, לפחות שני כהן עושה קופה..shraga007 כתב:הנה סיפור עדכני:
...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איך אפשר להאמין לחב' ביטוח שהיא מונופול בביטוחים ישירים ומפרסמת כאילו מתחרה ביריבתה המרה חב' "ביטוח ישיר"....כאשר שתייהן היא אותה חב' בבעלות אחת !
הידעתם שגם המוקדנים של 9,000,000 וגם של "ביטוח ישיר" יושבים באותו המקום ?
וזאת מכוון ששתיהן למעשה הן אחת....חב' "אי.די.אי. חב' לביטוח ".
הידעתם שגם המוקדנים של 9,000,000 וגם של "ביטוח ישיר" יושבים באותו המקום ?
וזאת מכוון ששתיהן למעשה הן אחת....חב' "אי.די.אי. חב' לביטוח ".