בתערוכת CES הגדולה בלטו השנה
לא רק מוצרי אלקטרוניקה בידורית דוגמת טלוויזיות, מכשירים סלולאריים ואין
ספור גדג'טים, אלא גם מצלמות. אתר הצילום הישראלי MegaPixel בשיתוף HT מביאים לכם סיקור מיוחד עם תמונות בלעדיות וגם כמה תחזיות מסקרנות להמשך השנה.

הי ליאור - שמתי לב שלא הגבנתי להודעה שלך.LiorDrZ כתב:עידו תודה רבה. יופי של כתבה![]()
אני מחכה בקוצר רוח למצלמה החדשה של פוג'י ואני מאד מקווה שיחול שיפור בכל מה שקשור למהירות ה AF והתפעול של המצלמה. דבר שלוקה קצת בחסר עם ה X100 הנהדרת אך האיטית במקצת.
ליאור...

הם גם לא יופיעו בקרוב...עידו_גנוט כתב:המצלמה נראית כמו ריינגפיינדר אבל היא לא (המנגנון איננו מנגנון RF קלאסי). לכן אין שום סיבה שהעדשות יהיו דומות. 85 f/1.4 או f/1.8 הן עדשות פורטרטים קלאסיות ומקומן לדעת לא מעט אנשים בליין - כרגע הן לא מופיעות - בהזדמנות נדבר עם פוג'י על הנושא....
דגם יקר כבר יש, דגם הבא מן הסתם לא אמור להתחרות בנוכחי..רוב הסיכויים שהוא יהיה זול יותר, בכל מקרה מה שחשוב הוא שישנם גופים נוספים בדרךיהיה מעניין לראות על איזה גופים פוג'י חושבת בליין - כרגע הכיוון הוא פרימיום בלבד....
קצרה מידי עבור מה? צילום אופנה?לדעתי ה-60 מ"מ היא לא תחליף ל-85 מ"מ - היא קצרה מידי והצמצם לא מזהיר לעדשת פורטרטים....
השרשור הזה מאפשר דיון למי שרוצה להתעניין בצילום ובמצלמה זו יותר לעומק, מעבר לאייתם חדשותי - לכן אני לא רואה קשר בין אתר כמו מגהפיקסל לפורום צילום דיספוט,מפת הדרכים פורסמה אצלנו - לא צריך ללכת לדיספוט או לשום אתר אחר....
לא הייתי שם, אך זה לא סביר שהייה לה חיישן קטן, גודל גוף ונתוני העדשה היו זהים לX100 הנוכחית..ה-X100 הוכרזה בפברואר 2011 (אבטיפוס מוקדם הוצג בפוטוקינה - הכל מופיע כמובן במאמר הסיכום שלנו של פוטוקינה 2010 - שיחקנו איתה שם לא מעט - היה לה אז חיישן של קומפקטית אאל"ט)....