קוד שליטה לממיר YES לטלויזיה טומסון
אשמח לקבל
דגם 21T189
או לדגם
29T189
דחוף
הקודים שבאתר YES לא שולטים על דגמים אלו ומאוד חבל לי כי רכשתי 21T189
והטלויזיה מאוד טובה רק חבל לי מאוד הנושא של שימוש בשלט של YES.
דן
דגם 21T189
או לדגם
29T189
דחוף
הקודים שבאתר YES לא שולטים על דגמים אלו ומאוד חבל לי כי רכשתי 21T189
והטלויזיה מאוד טובה רק חבל לי מאוד הנושא של שימוש בשלט של YES.
דן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
יש לי את השלט הכסוף ניסיתי את כל הקודים לטומסון שיש באתר של YES יתכן דווקא שקוד של מכשיר אחר יתאים לטומסון ולכן אני שואל, הדבר דחוף לי מכמה סיבות מאוד לא נוח לי להישתמש ב 2 שלטים שונים בחדר השינה לאחר שהיתרגלתי בטלויזיה הקודמת -פילפס להישתמש בשלט אחד של YES ולכן אים אן קוד מתאים לטומסון למרות איכותה המצויינת מאוד של הטלויזיה וכל הכאב אצטרך להחזיר אותה למוכר (יש לי 14 יום אפשרות החזרה נירכש באינטרנט).
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
0698
מצאתי לבד !
וזה לא מופיע ב YES....
מצאתי לבד !
וזה לא מופיע ב YES....
רב סרן-רועי קליין.