מחפש ממיר מקליט DTT כתחליף להוט מג'יק

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
boazzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,

אני מחפש ממיר שיחליף את המג'יק. אין ספק שההקלטות והחזרה אחורה בשידור חי מאוד נוחות. ראיתי בפרום הזה כל מיני הודעות מפוזרות, חלקן מהעבר, וקשה למצוא אינפורמציה עדכנית.

הנה הדרישות:

* אפשרות הקלטת ערוץ אחד וצפייה באחר (לא צריך הקלטת שניים וצפייה בשלישי).
* אפשרות הרצה אחורה בשידור חי ללא הקלטה מראש (ז"א, הממיר כל הזמן מקליט בלופ X זמן אחורה. ככה המג'יק גם עושה).
* הקלטה מתוכננת לפי ה- EPG.
* EPG בעברית (ראיתי כאן מכשירים נחמדים מחו"ל אבל ללא תמיכה בעברית, לפחות בעבר).
* רצוי מאוד תמיכה בערוצי HD DTT. הבנתי שבשנה הקרובה זה הולך להכנס (?).
* רצוי שיהיה סטרימר בפנים אבל ממש לא קריטי.
* אין בעיה אם זה הזמנה מאיביי וקצת עדכון תוכנה או משהו כזה. יכולת יש ונסיון יש, אבל זמן להתעסק עם המכשיר אין :-) . אני צריך מעט זמן התעסקות ופשוט לעבוד איתו. אין לי זמן להרים מחשבי PC עם XBMC וחברים נוספים (וראש להדריך את באי הבית בתפעול + תחזוקה של הצעצוע).

אשמח לדגמים ולינקים רלוונטיים.
תודה![/list]

pazitush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

אם המג'יק כל כך נוח למה להחליף סוס טוב ?

הדרימבוקס 8000 או אפילו ה-800 תומכים ברוב הדרישות שלך...

boazzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

למה להחליף? כי אנחנו רואים כמעט תמיד רק ערוץ 2 ו-10 (המתנדנד). למה לשלם מאות שקלים בחודש על משהו שלא צריך?

boazzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

בדקתי את הממירים שנתת. נורא יקרים. אפילו ה-800 יקר.
וזה מביא אותי לעוד דרישה - אני לא הולך להוציא אלפי שקלים על ממיר. אין איזה משהו סביב ה-1000 ש"ח גג שעושה את העבודה?

pazitush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

שים לב לנתוני המכשירים שציינתי רק קח בחשבון שיהיה צורך שיגיע עם טיונר מתאים לכבלים ותצטרך לקנפג כדי שיעבוד, במידה ועדיין תרצה, עם כרטיס של "הוט". ... :D

boazzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

מצאתי בשרשור הזה את האינובה 7002 שאמור לעשות כל מה שאני רוצה, ובמחיר "ללא תחרות". כמו שראיתי בשרשור, אי אפשר לצפות לתוכנה מושלמת ללא פאקים כאלו ואחרים אבל אוכל להעיד יותר רק אחרי שארכוש.

יש לימישהו המלצה נוספת לפני שאני קונה?

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #7 

pazitush כתב:אם המג'יק כל כך נוח למה להחליף סוס טוב ?

הדרימבוקס 8000 או אפילו ה-800 תומכים ברוב הדרישות שלך...
...
זה לא ממיר לצלחת לווין? אתה חושב שזה יכול גם לקלוט עידן?

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

boazzz כתב:מצאתי בשרשור הזה את האינובה 7002 שאמור לעשות כל מה שאני רוצה, ובמחיר "ללא תחרות". כמו שראיתי בשרשור, אי אפשר לצפות לתוכנה מושלמת ללא פאקים כאלו ואחרים אבל אוכל להעיד יותר רק אחרי שארכוש.

...
לא טוב לך.
האינובה לא מקליט בלופ.
אתה יכול לעצור אותו ואז לצפות אבל הוא לא יקליט כל הזמן.
ממיר אחד שכבר לא קיים הוא ה-nowcom 8336 שעשה את זה אבל היבואן שלו נעלם לפני שנה וחצי אז אם אתה קונה אותו - אין לו אבא ואין עם מי לדבר עם יש בעיות.
השני הוא הממיר האפור המדובר באחד הלינקים פה שמוכרים אותו בארץ:
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... s_id=70875
המחיר בארץ כפול ממה שאפשר לקנות בחו"ל אבל יש עברית די טובה.
לגבי הקלטה בלופ מאותו הממיר, עוד לא בדקתי אבל אמרו לי שיש את זה בממיר המדובר.
אני אישית חוויתי בעיה של חומרה עם המכשיר, אבל זה ממש לא מייצג כי אותה בעייה הייתה לי עם Nowcom ואח"כ הוא החזיק שנתיים.

pazitush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

לדרימבוקסים שציינתי יכולת גם לקלוט דיגיטלי קרקעי ולכן הדגשתי שיש לרכוש הדגם עם הטיונר המתאים....

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #10 

dvdscr כתב:
boazzz כתב:מצאתי בשרשור הזה את האינובה 7002 שאמור לעשות כל מה שאני רוצה, ובמחיר "ללא תחרות". כמו שראיתי בשרשור, אי אפשר לצפות לתוכנה מושלמת ללא פאקים כאלו ואחרים אבל אוכל להעיד יותר רק אחרי שארכוש.

...
לא טוב לך.
האינובה לא מקליט בלופ.
ממיר אחד שכבר לא קיים הוא ה-nowcom 8336 שעשה את זה אבל היבואן שלו נעלם לפני שנה וחצי אז אם אתה קונה אותו - אין לו אבא ואין עם מי לדבר עם יש בעיות.
אני אישית חוויתי בעיה של חומרה עם המכשיר, אבל זה ממש לא מייצג כי אותה בעייה הייתה לי עם Nowcom ואח"כ הוא החזיק שנתיים.
...
אמנם את ה-8336 הנ"ל אי אפשר כבר למצוא בחנויות, אבל המחליף שלו מבית Nowcom שלמיטב הבנתי גם תומך ב-HD אפשר למצוא באותו אתר ש-dvdscr הזכיר (299 ש"ח):
ממיר דיגיטלי מקליט עידן+ HD רזולוציה 1080i לקליטת שידורי היי דפינישין כולל אנטנה פנימית NOWCOM HD NC8362

לא מכיר את הדגם הזה אבל את ה-8336 אני מכיר ומוקיר כבר מעל שנתיים. עושה את כל מה שדרשת (למעט HD, וגם סטרימר אין) ובאיכות טובה כמעט ללא תקלות. חיצונית הוא מראה בדיוק כמו ה-8632 בקישור, אם הממירים הם באיכות דומה אז זו אמורה להיות תמורה מצויינת לכסף.

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

gimm כתב:
dvdscr כתב:

...
לא טוב לך.
האינובה לא מקליט בלופ.
...
אמנם את ה-8336 הנ"ל אי אפשר כבר למצוא בחנויות, אבל המחליף שלו מבית Nowcom שלמיטב הבנתי גם תומך ב-HD אפשר למצוא באותו אתר ש-dvdscr הזכיר (299 ש"ח):
ממיר דיגיטלי מקליט עידן+ HD רזולוציה 1080i לקליטת שידורי היי דפינישין כולל אנטנה פנימית NOWCOM HD NC8362

לא מכיר את הדגם הזה אבל את ה-8336 אני מכיר ומוקיר כבר מעל שנתיים. עושה את כל מה שדרשת (למעט HD, וגם סטרימר אין) ובאיכות טובה כמעט ללא תקלות. חיצונית הוא מראה בדיוק כמו ה-8632 בקישור, אם הממירים הם באיכות דומה אז זו אמורה להיות תמורה מצויינת לכסף.
...
נשמע טוב. גם אני מחפש ממיר, מאחר ואני לא מרוצה מהממיר השחור שקניתי באיביי.
יש מצב שאני אקנה משם. לפי גוגל אני 11 דקות נסיעה משם. אדבר עם הבן אדם, אסביר לו את הצרכים שלי (ממשק נוח, TIMESHIFT) ואו שאקנה את המכשיר הזה או שיהיה לו מכשיר טוב יותר להציע לי.

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #12 

הניסיון שלי עם ה-8336 היה טוב באופן יחסי כי בהתחלה היה לו גב.
המכשיר הראשון שקניתי שבק חיים אחרי שבוע.
הלכתי לחברה ששיווקה אותו והחליפו לי בלי בעיות
הבא החזיק שנתיים ואז בכל פעם שהעליתי את ה-EPG הוא פשוט נתקע והדבר היחיד שפתר את הבעיה היה להוציא אותו מהחשמל, מה שקצת מייתר את הרעיון של שלט רחוק מכיוון שאני בכל מקרה קם בכל פעם לממיר.
בכל מקרה, עכשיו כבר אין לו אבא כי החברה שאני קניתי ממנה כבר לא קיימת יותר משנה.
חשוב לשים לב לנושא הקליטה בבית ולברר לפני שהולכים לקנות אחרת חוזרים חזרה לקנות גם אנטנה :D

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

קניתי היום את ה-NOWCOM. כרגע הוא עושה לי רושם הרבה יותר טוב מהממיר שקניתי באי ביי.
מתכנן סיקור מסודר בימים הקרובים.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981

[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #14 

בועז, אל תבזבז זמן וכסף על ממירים. קנה מחשב HTPC מיניאטורי. קניתי לפני שנתיים את ה giada n10 ב 1600 ש"ח ועד היום הוא עושה עבודה נהדרת.

הוא יותר קטן מכל ממיר או סטרימר, וכבר מכיל בתוכו הרד דיסק של 250 ג'יגה.
חיברתי אליו שני דונגלים ובאמצעות המדיה סנטר של ווינדוז 7 אני מקבל יכולות שלא נופלות בכלות מהיס מקס. כשיהיה שידור HD מן הסתם זה יתמוך גם בו. למרות שהמעבד חלש, יש מעבד גראפי שעושה את העבודה. באמצעות XBMC זה גם סטרימר לכל דבר ואין שום קרטועים בקבצי 1080P.
בנוסף, זה גם מחשב לכל דבר. אני משתמש בו הרבה להורדות (צריכת החשמל שלו אפסית. זה הרבה יותר יעיל מלהשאיר מחשב רציני דולק בשביל הורדות) ולעתים גם לגלישה, למרות שזה פחות אידאלי.

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

israelihero כתב:קניתי היום את ה-NOWCOM. כרגע הוא עושה לי רושם הרבה יותר טוב מהממיר שקניתי באי ביי.
...
תתחדש!
מסקרן באמת לדעת אם כל התכונות הטובות מה-8336 נשמרו כאן ב-8632. מעניין אם עניין ההקלטה והטיימשיפט עובדים גם כאן כמו שצריך (טיפ: בנוסף לכפתורי הניווט, בזמן שה-info bar מופיע תוכל להשתמש גם בחיצים המרכזיים למעבר מהיר קדימה או אחורה בזמן הקלטה, בטיימטיפט או בעת צפייה בהקלטה), וכן ה-EPG והתמיכה שלו בעברית. אם כל זה עובד יפה אני אשקול לקנות לי ממיר ספייר לבית כתחליף או גיבוי ל-8336.

בקיצור תודה מראש על הסקירה המפורטת שלך הבאה עלינו לטובה :D

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

israelihero כתב:קניתי היום את ה-NOWCOM. כרגע הוא עושה לי רושם הרבה יותר טוב מהממיר שקניתי באי ביי.
...
ודבר נוסף: תגובתך מתבקשת בעקבות הסנסציה בשרשור המקביל...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35#1602535

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

gimm כתב:
...
ודבר נוסף: תגובתך מתבקשת בעקבות הסנסציה בשרשור המקביל...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35#1602535
...
הגבתי בשרשור המקביל :)

boazzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

amittzor כתב:בועז, אל תבזבז זמן וכסף על ממירים. קנה מחשב HTPC מיניאטורי. קניתי לפני שנתיים את ה giada n10 ב 1600 ש"ח ועד היום הוא עושה עבודה נהדרת.

הוא יותר קטן מכל ממיר או סטרימר, וכבר מכיל בתוכו הרד דיסק של 250 ג'יגה.
חיברתי אליו שני דונגלים ובאמצעות המדיה סנטר של ווינדוז 7 אני מקבל יכולות שלא נופלות בכלות מהיס מקס. כשיהיה שידור HD מן הסתם זה יתמוך גם בו. למרות שהמעבד חלש, יש מעבד גראפי שעושה את העבודה. באמצעות XBMC זה גם סטרימר לכל דבר ואין שום קרטועים בקבצי 1080P.
בנוסף, זה גם מחשב לכל דבר. אני משתמש בו הרבה להורדות (צריכת החשמל שלו אפסית. זה הרבה יותר יעיל מלהשאיר מחשב רציני דולק בשביל הורדות) ולעתים גם לגלישה, למרות שזה פחות אידאלי.
...
משום מה לא קיבלתי הודעה על שאר התגובות בשרשור הזה ורק עכשיו "ביקרתי" וראיתי.
לגבי מה שכתבת:

1. רעיון טוב ומעניין. את ההוצאה הכספית מחזירים די מהר בהתחשב בתשלומים שמבצעים להוט/יס (תוך פחות משנה).
2. האם המכשיר הזה נותן את כל מה שאני צריך, כולל ממיר DVB-T כלול? (ראה דרישות כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 98#1600598)
3. האם אתה מכיר בשלוף אופציות נוספות ל- HTPC שמחיר דומה שעושה עבודה טובה?
4. איזה מודל בדיוק יש לך של המחשב הזה? יש כמה אפשרויות: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... +giada+n10

תודה!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”