הגיוני שגלישה באינטרנט איטית אבל ההורדות על מקסימום?
יש לי ראוטר אדימקס תקן g, שממוקם 7 מטר מהמחשב, ברוב הזמן הקליטה על 4 קווין מתוך 5 (very good).
הגלישה באינטרנט מאוד איטית ובבדיקת פינגים לאתר כמו וואלה אני מקבל 50% loss ופינג 380.
לעומת זאת ההורדות מתבצעות על מקסימום מהירות (12 מגה).
לגבי ההגדרות, ניסיתי בכמה מכשירים (לפטופ, רגיל, אייפון, סמארטפון) וכן עם כבל ובלי כבל.
איפסתי הגדרות של הראוטר (reset), איפסתי הגדרות של הדפדפנים (כרום, אקפלורר, פיירפוקס וספארי).
התקשתי גם להוט (הוט+ נטוויז'ן), אצלם הכל תקין.
שום דבר לא עוזר, אני אובד עצות. יש מצב שהראוטר מתחיל להתעייף? יש לי אותו כבר שנתיים ורק בזמן האחרון זה ככה. (שוב, ההורדות מתבצעות על מקסימום ורק בגלישה זה איטי)
הגלישה באינטרנט מאוד איטית ובבדיקת פינגים לאתר כמו וואלה אני מקבל 50% loss ופינג 380.
לעומת זאת ההורדות מתבצעות על מקסימום מהירות (12 מגה).
לגבי ההגדרות, ניסיתי בכמה מכשירים (לפטופ, רגיל, אייפון, סמארטפון) וכן עם כבל ובלי כבל.
איפסתי הגדרות של הראוטר (reset), איפסתי הגדרות של הדפדפנים (כרום, אקפלורר, פיירפוקס וספארי).
התקשתי גם להוט (הוט+ נטוויז'ן), אצלם הכל תקין.
שום דבר לא עוזר, אני אובד עצות. יש מצב שהראוטר מתחיל להתעייף? יש לי אותו כבר שנתיים ורק בזמן האחרון זה ככה. (שוב, ההורדות מתבצעות על מקסימום ורק בגלישה זה איטי)
1. תאפס את הרואטר
2. תבדוק את המחשב שלך במקום אחר ותראה שהכל תקין
3. תתחבר עם המחשב שנבק ונמצא תקין עם קבל לראוטר
4 אין בעיית גלישה תנסה להתחבר דרך המודם האלחוטי (לאחר שבדקת והמחשב נמצא תקין גם אלחוטי)
5. אם עדין גלישה איטית יש לך בעייה באורטר של תקושרת
יכול ליגרם משני מקרים:
א. שידור הרדיו שלך אינו נקי - גורם חוסם לך אותות מסוים
ב. שידור הרדיו של הראוטר אינו תקין (קנה ראוטר חדש)
6. אם יש לך ראוטר נוסף תתחבר באמעותו אם הבעיה נפטרה חזרנו לכך שהרוטר הראשון לא תקין אם הבעיה ממשיכה לבדוק את המודם עצמו
7 כאשר תגיע לבדיקת המודם תתקשר לספקית המודם שיסגרו לך את חשבון האינטרנט ויפתחו מחדש יכול להיות שאצלם יש בעייה בהגדרת הניתוב
2. תבדוק את המחשב שלך במקום אחר ותראה שהכל תקין
3. תתחבר עם המחשב שנבק ונמצא תקין עם קבל לראוטר
4 אין בעיית גלישה תנסה להתחבר דרך המודם האלחוטי (לאחר שבדקת והמחשב נמצא תקין גם אלחוטי)
5. אם עדין גלישה איטית יש לך בעייה באורטר של תקושרת
יכול ליגרם משני מקרים:
א. שידור הרדיו שלך אינו נקי - גורם חוסם לך אותות מסוים
ב. שידור הרדיו של הראוטר אינו תקין (קנה ראוטר חדש)
6. אם יש לך ראוטר נוסף תתחבר באמעותו אם הבעיה נפטרה חזרנו לכך שהרוטר הראשון לא תקין אם הבעיה ממשיכה לבדוק את המודם עצמו
7 כאשר תגיע לבדיקת המודם תתקשר לספקית המודם שיסגרו לך את חשבון האינטרנט ויפתחו מחדש יכול להיות שאצלם יש בעייה בהגדרת הניתוב