מחט חלופית ל-Shure V15 Type 4 האם יש הבדל...
אחרי כ-10 שנים מאז נפרדתי מהפטיפון ואוסף התקליטים שלי - אני מקבל אותם חזרה!!! החבר שאצלו היו הפסיק את השימוש בהם.
פטיפון טורנס ישן לא זוכר את הדגם - אעדכן כשיחזור אליי.
שאלתי למנוסים שבכם - הראש הוא Shure V15 Type 4 המחט איננה.
מצאתי מחט חלופית - (100 ש"ח) האם זה בעייתי? האם יש הבדל גדול?
שאלה נוספת - מי מתמחה בכיוון פטיפונים? אין סםק שידרש כיוון אחרי כל השנים האלו.
תודה חברים
תודה חברים
BennyO כתב:אחרי כ-10 שנים מאז נפרדתי מהפטיפון ואוסף התקליטים שלי - אני מקבל אותם חזרה!!! החבר שאצלו היו הפסיק את השימוש בהם.
תודה חברים...
מציע לך לשאול את חנן ( בפורום אנלוגי ), הוא אלוף של מחרשות....
בברכה,
sagipel.
לפעמים עדיפה אמת שחורה על פני שקר לבן.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
לפי המחיר המחט שהוצעה לך היא ''קרמית'' ואם המחט הקודמת גם הייתה כזו אזי אין הבדל בסאונד אפילו שהיא תחליפית.
אבל אם הסאונד חשוב לך והיה ותמצא המלצתי לך על מחט ''יהלום'' זה יקר יותר אבל הסאונד ממש טוב יותר
אבל אם הסאונד חשוב לך והיה ותמצא המלצתי לך על מחט ''יהלום'' זה יקר יותר אבל הסאונד ממש טוב יותר
המחט שהייתה לי הייתה מקורית. היום לא כל כך ניתן למצוא מקורית....RAMIRAMI68 כתב:לפי המחיר המחט שהוצעה לך היא ''קרמית'' ואם המחט הקודמת גם הייתה כזו אזי אין הבדל בסאונד אפילו שהיא תחליפית.
אבל אם הסאונד חשוב לך והיה ותמצא המלצתי לך על מחט ''יהלום'' זה יקר יותר אבל הסאונד ממש טוב יותר...
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
BennyO,
ראשית, האם חוץ מבעית המחט הפטפון תקין? דהיינו מסתובב והזרוע נעה באופן חלק ורציף?
האם כל החיבורים אל הראש תקינים?
איזה קדם מגבר או פונו סטייג' משמש להאזנה בפטפון הנ"ל?
אם אתה מסתבך בפרוייקט החלפת הראש/מחט ושיפוץ הפטפון, כדאי לך לפנות למעבדה או חנות שתבצע עבורך את העבודה. מכיוון שאני לא מתגורר במרכז וגם לא נזקקתי למישהו שייתקן ויתקין אצלי מחט אני לא יכול להמליץ לך על מעבדה ספציפית. מתוך המלצות עבר של חברים בפורום אתה תוכל להיעזר בחנות/מעבדה "פיוז" בגבעתיים או "חוד המחט" בתל אביב. אני לא מכיר אותם אישית ואיני יכול להעיד על טיב עבודתם.
ראשית, האם חוץ מבעית המחט הפטפון תקין? דהיינו מסתובב והזרוע נעה באופן חלק ורציף?
אם אתה מסתבך בפרוייקט החלפת הראש/מחט ושיפוץ הפטפון, כדאי לך לפנות למעבדה או חנות שתבצע עבורך את העבודה. מכיוון שאני לא מתגורר במרכז וגם לא נזקקתי למישהו שייתקן ויתקין אצלי מחט אני לא יכול להמליץ לך על מעבדה ספציפית. מתוך המלצות עבר של חברים בפורום אתה תוכל להיעזר בחנות/מעבדה "פיוז" בגבעתיים או "חוד המחט" בתל אביב. אני לא מכיר אותם אישית ואיני יכול להעיד על טיב עבודתם.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
לדברי החבר ממנו אני לוקח אותו הכל תקין ובמצב מצוין - רק המחט התעקמה ונדרשת החלפה.chalmh כתב:BennyO,
אם אתה מסתבך בפרוייקט החלפת הראש/מחט ושיפוץ הפטפון, כדאי לך לפנות למעבדה או חנות שתבצע עבורך את העבודה. מכיוון שאני לא מתגורר במרכז וגם לא נזקקתי למישהו שייתקן ויתקין אצלי מחט אני לא יכול להמליץ לך על מעבדה ספציפית. מתוך המלצות עבר של חברים בפורום אתה תוכל להיעזר בחנות/מעבדה "פיוז" בגבעתיים או "חוד המחט" בתל אביב. אני לא מכיר אותם אישית ואיני יכול להעיד על טיב עבודתם....
מחר אקבל אותו ואדע מה מצבו המדויק. התכנון הוא לחבר אותו למגבר סיירוס 2.
האם בכל מקרה נדרש כיוון לפטפון? אגב, הדגם הוא TD160 MKII .
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
פטפון טוב.
לגבי המחט, אני לא יודע אם ניתן להשיג מקורית כי למיטב ידיעתי הראש הזה כבר לא מייוצר.
מחט חליפית עשוייה להספיק אם אינך "אנין טעם אודיופילי". אם כן והפטפון תקין תוכל למצוא ראש חדש (לא חייב SHURE) שביצועיו עשויים אפילו לעלות על זה המותקן על הפטפון.
לגבי המחט, אני לא יודע אם ניתן להשיג מקורית כי למיטב ידיעתי הראש הזה כבר לא מייוצר.
מחט חליפית עשוייה להספיק אם אינך "אנין טעם אודיופילי". אם כן והפטפון תקין תוכל למצוא ראש חדש (לא חייב SHURE) שביצועיו עשויים אפילו לעלות על זה המותקן על הפטפון.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מחט חליפית יכולה להספיק, ולמעשה אין ממש ברירה כי להשיג מקורית כפי שכתבת זה לא ממש אפשרי. 100 שקל זה מחיר די נמוך למחט כזו. לא הכרחי שהפטיפון ידרוש כיוון מחדש. קודם קבל אותו, תתקין את המחט ואז תראה ותשמע.
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מחט חלופית STYLUS לראש V15 type IV עולה בסביבות ה50 דולר.
דוגמה בEBAY:
http://www.ebay.com/itm/TURNTABLE-STYLU ... 336d9f73c9
גלה לי מאיפה אתה משיג ב100 שקל, גם אני רוצה, יש לי ראש כזה והוא בכלל לא רע.
דוגמה בEBAY:
http://www.ebay.com/itm/TURNTABLE-STYLU ... 336d9f73c9
גלה לי מאיפה אתה משיג ב100 שקל, גם אני רוצה, יש לי ראש כזה והוא בכלל לא רע.