האם נגמר עידן הורדת התכנים מהרשת?
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
נכנסתי לאתר SUPERNEWS. אם אני מבין נכון, מדובר בסוג של שרת שקשור ל-USENET...?kobbi כתב:אני כבר שנתיים עם supernews
מנוי 9.99 דולר לחודש.
מוריד עם תוכנה בשם NEWSBIN PRO.
לא מסובך והכל נמצא שם....
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
טוב.גם אני ניסית להתחבר ליוזנט והגעתי למדריך באינטרנט שמבטיח הדרכה צעד אחרי צעד,
וכך זה מתחיל,,,,,,,,אחרי שהתחברנו לשרת.............
????????איך מתחברים לשרת??
מי,מה???שרת של בי'ס?בקיצור,עזבתי זאת,,,,לא מבין את הקטע
וכך זה מתחיל,,,,,,,,אחרי שהתחברנו לשרת.............
מי,מה???שרת של בי'ס?בקיצור,עזבתי זאת,,,,לא מבין את הקטע
אמן מייסר
-
blknom1
-
- חבר ותיק

השאלה היא מה עושים? כל השרתים הטובים נעלמו.ילדיעפים כתב:טוב.גם אני ניסית להתחבר ליוזנט והגעתי למדריך באינטרנט שמבטיח הדרכה צעד אחרי צעד,
וכך זה מתחיל,,,,,,,,אחרי שהתחברנו לשרת.............????????איך מתחברים לשרת??
מי,מה???שרת של בי'ס?בקיצור,עזבתי זאת,,,,לא מבין את הקטע...
שמעתי ש-NETLOAD.NL הוא שרת יציב וטוב אבל אני לא מכיר אתרי הורדות שעובדים איתו. אשמח להמלצות...
כן זה שרת מהסוג הזה
הרעיון הוא שאתה צריך 3 אלמנטים :blknom1 כתב:נכנסתי לאתר SUPERNEWS. אם אני מבין נכון, מדובר בסוג של שרת שקשור ל-USENET...?kobbi כתב:אני כבר שנתיים עם supernews
מנוי 9.99 דולר לחודש.
לא מסובך והכל נמצא שם.......
1. חברות בשרת כמו סופרניוז בתשלום חודשי קבוע.
2. אתר חיפוש תכני BIN כדוגמאת http://www.nzbindex.nl/ החינמי
3. תוכנת הורדה כמו NEWSBIN אבל יש כנראה גם אחרות.
אחרי שיש לך מנוי (סעיף1) אתה תקבל נתונים שתדרש להזנה בתוכנה שבסעיף 2 זה כמו יוזר סיסמה וכו' ואז אתה משתמש מורשה להורדות בקצב מלא.
מה להוריד אתה מחפש עם אתר כמו בסעיף 3 וברגע שאתה לוחץ שם על קובץ להורדה הוא פותח את התוכנה והיא מתחילה להוריד בקצבים שלא ראית מעולם (קצב החיבור שלך לאינטרנט אצלי 8 מגה בדקה משמע סרט 7 גיגה בשעה וחצי אצלך). הקבצים יורדים בתצורת RAR אותם אתה פורש ומאחד לקובץ שלם.
בהצלחה
-
blknom1
-
- חבר ותיק

Re: כן זה שרת מהסוג הזה
תודה רבה על המענה המהיר והמפורט.. מעניין שהצלחת לרשום מדריך פשוט בכמה שורות....kobbi כתב:הרעיון הוא שאתה צריך 3 אלמנטים :blknom1 כתב:נכנסתי לאתר SUPERNEWS. אם אני מבין נכון, מדובר בסוג של שרת שקשור ל-USENET...?kobbi כתב:אני כבר שנתיים עם supernews
מנוי 9.99 דולר לחודש.
לא מסובך והכל נמצא שם.......
1. חברות בשרת כמו סופרניוז בתשלום חודשי קבוע.
2. אתר חיפוש תכני BIN כדוגמאת http://www.nzbindex.nl/ החינמי
3. תוכנת הורדה כמו NEWSBIN אבל יש כנראה גם אחרות.
אחרי שיש לך מנוי (סעיף1) אתה תקבל נתונים שתדרש להזנה בתוכנה שבסעיף 2 זה כמו יוזר סיסמה וכו' ואז אתה משתמש מורשה להורדות בקצב מלא.
מה להוריד אתה מחפש עם אתר כמו בסעיף 3 וברגע שאתה לוחץ שם על קובץ להורדה הוא פותח את התוכנה והיא מתחילה להוריד בקצבים שלא ראית מעולם (קצב החיבור שלך לאינטרנט אצלי 8 מגה בדקה משמע סרט 7 גיגה בשעה וחצי אצלך). הקבצים יורדים בתצורת RAR אותם אתה פורש ומאחד לקובץ שלם.
בהצלחה...