אני רוצה להתחדש בסטרימר ולאחר קריאה מעמיקה של דיונים וחפירה באשכול העוגן נותרתי עם מספר שאלות לכן אשמח אם תענו לי.
אני אתחיל עם מה אני מחפש מהסטרימר שלי:
* אני רוצה שיהיה לו מקום או אפשרות להוסיף הארדיסק, מכיוון שלפי מה שהבנתי שידור של סרטים דרך ה wifi עובד בצורה מקרטעת טיפה, במיוחד עם ראוטר יחסית ישן כמו שלי (linksys wrt54gl) למי שזה אומר משהו, גם ניסיתי לשדר לxbox שלי וזה עבד דיי גרוע. בכל מקרה הראוטר שלי רחוק מאוד מהטלויזיה לכן חיבור פיזי לא בא בחשבון לצערי...
* אפשרות להתחבר לרשת אלחוטית, על מנת שיהיה לי נוח להעביר את הסרטים ממחשבים בבית.
* תמיכה כמובן ב 1080p והתמודדות עם כל סוגי הכתוביות בעברית (רצוי בצורה פשוטה ללא התערבות, להניח את הכתוביות עם אותו השם כמו הסרט וזהו)
* אופציונלי: התחברות לאינטרנט עם אופציה של דפדפן או צפיה ביו טיוב ואתרים דומים
מחיר שאני מוכן להשקיע - כ 1000 ש"ח
צמצמתי את האפשרויות כרגע ל:
אקסטרימר פרו - כמובן תוספת של דונגל אלחוטי, בעצם יש פה כל מה שביקשתי, מקום להארדיסקים, העלאה נוחה (NAS) ותמיכה מעולה בעברית. מה שמלחיץ אותי זה המון תגובות על התחממות של המכשיר, מה גם שאני זוכר שבצבא היה לנו אחד כזה ששרד חודש בלחץ לפני ששבק חיים (מצד שני לא נראה לי שבצבא שומרים על דברים כאלה כל כך טוב
boxee box - האפשרות של ההתממשקות להרבה אתרי streaming בהחלט קורצת לי אבל מצד שני אני נורא מתלבט:
חיבור הארדיסק - אין בבוקסי מקום מובנה ל HD אבל אפשר לחבר לו אחד ב usb, השאלה שלי היא האם האיכות
נפגעת והאם יש איזשהו צוואר בקבוק כשאני רואה דרך HD שמחובר ב USB כי אם כן זה לא שווה לי.
כתוביות - האם התמיכה בכתוביות בעברית היא מוחלטת? האם שילוב הכתוביות הוא פשוט בתצורה של כתוביות עם אותו שם כמו הסרט באותה תקיה עם הסרט או שיותר בעיה לשלב אותם?
העתקת הסרטים - האם יהיה אפשר להעביר את הסרטים באמצעות nas מכל מחשב בבית? או שזה יותר מסובך וה boxee לא תומך ב cifs?
תוכן - האם במדינתינו הקטנה יש בכלל מספיק תכנים ששווים את המכשיר הזה? חוץ ממאקו ו hot vod.
אשמח לעצות, גם דגמים אחרים בתקציב יתקבלו בברכה, סיבוכיות של הגדרה או קנפוג או תפעול הם לא אישיוז שמטרידים אותי.
תודה על העזרה וסליחה על החפירה