רמקולים בטלוויזיה סוני מזמזמים-רמקולים פגומים?
בס''ד,
שלום,
ברשותי מסך טלויזיה SONY BX400, לטלוויזיה שני רמקולים בעלי הספק של 10W כ''א, הם ממוקמים בתחתית המסך (כלומר עם הפנים לרצפה).
הרמקולים מזמזמים לעיתים קרובות, אין קשר לעוצמת הווליום-לעיתים הם מזמזמים בגבוה ולעיתים בנמוך, תלוי במה אני צופה ומה הקול ברקע. כמו כן ניסיתי להנמיך את הBASS והTREBLE - הסקלה היא ממינוס 4 עד ל4.
נאמר שמ-0 ומעלה הם כבר מזמזמים.
האם הרמקולים פגומים?
תודה.
שלום,
ברשותי מסך טלויזיה SONY BX400, לטלוויזיה שני רמקולים בעלי הספק של 10W כ''א, הם ממוקמים בתחתית המסך (כלומר עם הפנים לרצפה).
הרמקולים מזמזמים לעיתים קרובות, אין קשר לעוצמת הווליום-לעיתים הם מזמזמים בגבוה ולעיתים בנמוך, תלוי במה אני צופה ומה הקול ברקע. כמו כן ניסיתי להנמיך את הBASS והTREBLE - הסקלה היא ממינוס 4 עד ל4.
נאמר שמ-0 ומעלה הם כבר מזמזמים.
האם הרמקולים פגומים?
תודה.
בכל המקורות אולם לעיתים קרובות מדובר בערוץ 11 ולעיתים בערוצים 2 ו-10, כמו כן הזמזומים יכולים להתרחש גם בצפייה בערוצי סרטים אבל זה לא קורה תמיד. לא בדקתי שידורים דיגיטליים כיוון שאין לי כבל HDMI. אולם למיטב זכרוני פעם אחת הפעלתי סרט דרך הUSB (שהוא דיגיטלי) וכן היו זמזומים, בעיקר בסצנות עמוסות.
יכול להיות קשר לעובדה שהרמקולים נמצאים עם הפנים למזנון ובגובה של בערך 10 ס''מ ממנו?
יכול להיות קשר לעובדה שהרמקולים נמצאים עם הפנים למזנון ובגובה של בערך 10 ס''מ ממנו?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הערוצים השונים הם לא מקורות - הכל הוא אותו מקור (הממיר).
מקורות שונים = USB, HDMI, חיבור אופטי (לאודיו) וכו'.
נסה לנתק את הממיר או כל מקור אודיו אנלוגי אחר ולנגן תוכן מה USB (אני רוצה לנסות ולשלול הפרעה חשמלית המועברת על גבי הכבל האנלוגי).
מקורות שונים = USB, HDMI, חיבור אופטי (לאודיו) וכו'.
נסה לנתק את הממיר או כל מקור אודיו אנלוגי אחר ולנגן תוכן מה USB (אני רוצה לנסות ולשלול הפרעה חשמלית המועברת על גבי הכבל האנלוגי).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם הממיר יוצר השראה או הפרעה כלשהי, היא משפיעה כל הזמן על רמקולים הטלויזיה ללא קשר למקור.
אם תנתק וזה ייפתר - יכול להיות שהפתרון יהיה איזולטור (מבודד) על חיבור הכבלים (במידה וזה ממיר הוט), החלפה לחיבור דיגיטלי או זיהוי מקור הרעש (השקע, מכשיר אחר על אותה הפאזה וכו') ובידודו.
צעד צעד.
אם תנתק וזה ייפתר - יכול להיות שהפתרון יהיה איזולטור (מבודד) על חיבור הכבלים (במידה וזה ממיר הוט), החלפה לחיבור דיגיטלי או זיהוי מקור הרעש (השקע, מכשיר אחר על אותה הפאזה וכו') ובידודו.
צעד צעד.