בעיות במסך samsung d6400
היי
יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא מצליח למצוא את הסיבה.
לפני הD6400, הייתה לי C6900 (שנגנבה). גם בחדשה וגם בקודמת הייתה בעיה בהרצת סרטים מUSB.
בקודמת אני חשבתי שזה הגדרות או משהו (פרסמתי פה פוסט בנושא) ועכשיו יש את זה גם בטלויזיה הזו, אז אני כבר חושב
שזו מחלה ידועה כבר של סמסונג (או של לדים בכלל)
אבל בחדשה יש בעיה יותר חמורה, גם במשחקי כדורגל (באיכות SD) יש את אותה תופעה.
קשה קצת לתאר בדיוק את הבעיה עצמה: כל כמה שניות, התמונה לא זזה חלק. בכדורגל זה הכי בולט, כי כאשר הכדור
נבעט רחוק, שמים לב שתמונה קופצת מפריים לפריים.
אם מישהו מכיר או חושב איך לפתור את זה (הגדרות תמונה) אני אשמח לשמוע לפני שאני קורא לטכנאי ובסוף הוא יגיד
שככה הטלויזיה ויקח לי 140 שקל
יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא מצליח למצוא את הסיבה.
לפני הD6400, הייתה לי C6900 (שנגנבה). גם בחדשה וגם בקודמת הייתה בעיה בהרצת סרטים מUSB.
בקודמת אני חשבתי שזה הגדרות או משהו (פרסמתי פה פוסט בנושא) ועכשיו יש את זה גם בטלויזיה הזו, אז אני כבר חושב
שזו מחלה ידועה כבר של סמסונג (או של לדים בכלל)
אבל בחדשה יש בעיה יותר חמורה, גם במשחקי כדורגל (באיכות SD) יש את אותה תופעה.
קשה קצת לתאר בדיוק את הבעיה עצמה: כל כמה שניות, התמונה לא זזה חלק. בכדורגל זה הכי בולט, כי כאשר הכדור
נבעט רחוק, שמים לב שתמונה קופצת מפריים לפריים.
אם מישהו מכיר או חושב איך לפתור את זה (הגדרות תמונה) אני אשמח לשמוע לפני שאני קורא לטכנאי ובסוף הוא יגיד
שככה הטלויזיה ויקח לי 140 שקל
היי,נסה לראות אם מנגנון true motion פועל.
זה מנגנון החלקת התמונה של סמסונג.
ייתכן כי הוא מרצד לך או מוגדר לא נכון.
תמצא אותו תחת הגדרות תמונה.
בהצלחה.
ייתכן כי הוא מרצד לך או מוגדר לא נכון.
תמצא אותו תחת הגדרות תמונה.
בהצלחה.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אתה אישית וויתרת על לבדוק את הגדרות המסך, אנא ממך אל תפחיד פה חברי פורום מסמסונג כי הרי יש לך מסכים שלהם גם עכשיו!scoop9 כתב:אני אישית החזרתי את המסך הזה בגלל דברים כאלו.
תעשה את השיקולים שלך....
תנסה לבטל/לאשר את מצב ה-True Motion כמו שאמר חברנו yossirif, המסך D6400 הוא מציג תמונה מדהימה - בטוח ביחס למחירו.
אני אישית ראיתי את המסך ואכן לאחר ששיחקתי קצת עם אישור/ביטול ההגדרה הנ"ל הבחנתי בהבדלים
לפני שאתה רץ להחזיר מסך או לחפש אחר לרכישה - בדוק את ההגדרות
[behave]adirbooking כתב:אתה אישית וויתרת על לבדוק את הגדרות המסך, אנא ממך אל תפחיד פה חברי פורום מסמסונג כי הרי יש לך מסכים שלהם גם עכשיו!scoop9 כתב:אני אישית החזרתי את המסך הזה בגלל דברים כאלו.
תעשה את השיקולים שלך....
תנסה לבטל/לאשר את מצב ה-True Motion כמו שאמר חברנו yossirif, המסך D6400 הוא מציג תמונה מדהימה - בטוח ביחס למחירו.
אני אישית ראיתי את המסך ואכן לאחר ששיחקתי קצת עם אישור/ביטול ההגדרה הנ"ל הבחנתי בהבדלים![]()
לפני שאתה רץ להחזיר מסך או לחפש אחר לרכישה - בדוק את ההגדרות...
התבטאות לא נאותה - מרטין
[/behave]
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמובן כל מי שקשה לו לשמוע קופץ... אבל לכתוב על מה שאני אומר שטויות זה כן בסדר?
אני פה מ2008 עם 600 הודעות... נותן פה יד ואת הטלפון האישי שלי לתמיכה לאנשים אז באמת לא ברור מה הולך פה??
העיקר שנקנה lg ? זה הכי חשוב...
אני פה מ2008 עם 600 הודעות... נותן פה יד ואת הטלפון האישי שלי לתמיכה לאנשים אז באמת לא ברור מה הולך פה??
העיקר שנקנה lg ? זה הכי חשוב...
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אנחנו לא עושים כאן תחרות על ותק, מי שרוצה וצריך את עזרתי יקבל אותה אם זה על גבי הפורום, אם זה "מאחורי הקלעים" [הודעות פרטיות, סקייפ, פייסבוק וכו'..] ואם זה טלפונית !scoop9 כתב:כמובן כל מי שקשה לו לשמוע קופץ... אבל לכתוב על מה שאני אומר שטויות זה כן בסדר?
![]()
העיקר שנקנה lg ? זה הכי חשוב......
כמו כן אני משתתף ויוזם מפגשים בין החברים כאן ולדעתי תורם את כל הידע שלי ושמח להסביר ולשתף אנשים !
בנוגע ך-LG ? מה הקשר
ומה תגיד על זה שיש לי 4 מסכי סמסונג בבית ו-LG אחד [שההורים רכשו לפני שנתיים + כשגרתי בחו"ל..] ?
ידידי היקר, אף אחד לא מחפש אותך או נטפל אליך, פשוט לפעמים אתה נותן לחברי פורום אחרים להרגיש שמה שהם קנו הוא מוצר גרוע במקום לנסות קודם כל להרים את מצב רוחם למרות התקלה/אי הגדרה נכונה.
אם נפגעת ממני אני מצטער
lg לא היה בכוונה אלייך מי שהיה מכוון אליו הוא יודע....adirbooking כתב:אנחנו לא עושים כאן תחרות על ותק, מי שרוצה וצריך את עזרתי יקבל אותה אם זה על גבי הפורום, אם זה "מאחורי הקלעים" [הודעות פרטיות, סקייפ, פייסבוק וכו'..] ואם זה טלפונית !scoop9 כתב:כמובן כל מי שקשה לו לשמוע קופץ... אבל לכתוב על מה שאני אומר שטויות זה כן בסדר?
![]()
העיקר שנקנה lg ? זה הכי חשוב......
כמו כן אני משתתף ויוזם מפגשים בין החברים כאן ולדעתי תורם את כל הידע שלי ושמח להסביר ולשתף אנשים !
בנוגע ך-LG ? מה הקשר? [אם כבר רוב הפורום נוטה לטובת סמסונג או פנסוניק... זה בא בגלים.. בזמן אחרון זה 7606 של פיליפס, נו זה אומר משהו ? ]
ומה תגיד על זה שיש לי 4 מסכי סמסונג בבית ו-LG אחד [שההורים רכשו לפני שנתיים + כשגרתי בחו"ל..] ?
ידידי היקר, אף אחד לא מחפש אותך או נטפל אליך, פשוט לפעמים אתה נותן לחברי פורום אחרים להרגיש שמה שהם קנו הוא מוצר גרוע במקום לנסות קודם כל להרים את מצב רוחם למרות התקלה/אי הגדרה נכונה.
אם נפגעת ממני אני מצטער...
ואני לא נפגעתי ממך פשוט [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין [/behave]
דרך אגב בעיות אלו או אחרות לא יפתרו בהגדרות בלבד פשוט זה יכולות המסך.... תמונה מדהימה ומעבד תמונה הרבה פחות טוב!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: