ייעוץ לקראת רכישת מזרימדיה שני בבית

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
nirzon פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #1 

זה הולך להיות קצת ארוך, אז תהדקו את החגורות... אנחנו ממריאים:

יש לי היום בבית שלוש טלוויזיות. 2 LCD ואחת ישנה (CRT), שהיא למעשה לא חלק מהסיפור.

הטלוויזיה הראשית ("42 בסלון) מחוברת לאסטרימר סיידוינדר, שיושב עליו כונן USB חיצוני של 1T, ומחובר לרשת קווית. בסה"כ כל בני המשפחה (אישה וילדים) מאוד מרוצים מהסידור הזה ומסוגלים להפעיל את המערכת ללא דרישות תמיכה (בדר"כ :)). הסרטים מסודרים כל אחד בספרייה משלו עם תמונה ותאור קצר שאני מכין בצורה ידנית (דרך ממשק הרשת של הג'וקבוקס של האקסטרימר) - ככה שניתן לראות את התאור כשלוחצים על כפתור ה-info.

בשתי הטלוויזיות הנוספות יש לי מכשירי DVD, ואוסף דיסקים שאני כבר כמעט ולא מחדש (בניגוד לעבר שלפני עידן האקסטרימר, בו היו מתווספים דיסקים בקצב די גבוה).

המטרה הסופית - להפטר מהתלות הקיימת בדיסקים ובמכשירי ה-DVD.

אני רוצה להוסיף עוד מזרימדיה לטלוויזיית ה-LCD הנוספת ("32 בחדר משפחה) שיחובר גם הוא לרשת קווית, יחלוק עם האקסטרימר את אותו הכונן (כך שיהיו שניהם מעשית עם אותו אוסף) דרך הרשת, ושיהיה קל לבני המשפחה להתרגל להפעלתו.

האפשרות הקלה ביותר היא לקנות עוד אקסטרימר (יד שנייה?) - מה שייתן לבני המשפחה ממשק זהה לזה שהם רגילים אליו.

אפשרות נוספת - רכישת מזרימדיה אחר, אולי יותר טוב (פופקורן, בוקסי, PlayOn?) - ואולי להפוך אותו להיות הסטרימר הראשי בסלון שמשתף את כונן ה-USB ברשת.

בקיצור - אשמח לשמוע המלצות ורעיונות. השיקולים (אם עדיין לא הבנתם) - עקומת לימוד קלה של בני המשפחה, יכולת עבודה דרך רשת ביתית קווית ומחיר נוח. אין צורך בכל מיני אופציות כגון גלישה ברשת, ג'וקבוקס וכדומה, למרות שהיכולת לקרוא את תאור הסרט (שאני ממלא בצורה ידנית) מאוד נוחה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

מכיוון שכל המשפחה כבר מכירה את הממשק של ה- Xtreamer, הייתי ממליץ להשאר עם אותו מוצר. פתרון ה- MovieJukeBox אליו התרגלת ישאר ויהיה זהה גם בסטרימר השני, המשפחה לא תצטרך ללמוד שום דבר והכל ישאר על כנו.
אם היית אומר שאתה לא מרוצה מהפתרון הנוכחי, הייתי אומר לפזול לכיוון סטרימרים אחרים, אך מכיוון שאתה מרוצה, אין צורך.

nirzon פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #3 

זה מה שחשבתי.
יש עוד מישהו שמוכר את הסיידוינדר המקורי, או שצריך לחפש יד שנייה?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”