המלצה לרסיבר, 6-7K
-
parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אונקיו 807 שבק חיים בטרם עת. הנטייה הטבעית היא לאונקיו 709, אבל אני מעוניין לקבל הצעות נוספות.
השימוש העיקרי הוא מוזיקה (MP3 ממחשב, רדיו אינטרנט). הרמקולים הם טנוי הייליין.
חיבור לרשת חשוב, תמיכה ב-AirPlay פחות.
תקציב 6-7K.
אבי
השימוש העיקרי הוא מוזיקה (MP3 ממחשב, רדיו אינטרנט). הרמקולים הם טנוי הייליין.
חיבור לרשת חשוב, תמיכה ב-AirPlay פחות.
תקציב 6-7K.
אבי
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הלכת לחנויות? לדעתי בתקציב הזה אתה כבר בכלל לא רחוק מה-809..!
באשר לאפשרויות אחרות, הייתי דוגם את הדנון 2312 ואת הימאהה A1010 (אם כי הטענה היא שהוא לא יהיה זמין בארץ לפני אפריל
- במקרה הזה אולי עדיף לשקול את ה-2067 הוותיק יותר).
בצד "האקזוטי" יותר, אפשר לתת צ'אנס ל-NAD T757 ולקיימברידג' אודיו 650R...
באשר לאפשרויות אחרות, הייתי דוגם את הדנון 2312 ואת הימאהה A1010 (אם כי הטענה היא שהוא לא יהיה זמין בארץ לפני אפריל
בצד "האקזוטי" יותר, אפשר לתת צ'אנס ל-NAD T757 ולקיימברידג' אודיו 650R...
-
parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה, אני מודע פחות או יותר לגבי המבחר, אבל מעוניין בכיוון ממוקד עבור השימושים שלי.epony כתב:הלכת לחנויות? לדעתי בתקציב הזה אתה כבר בכלל לא רחוק מה-809..!
באשר לאפשרויות אחרות, הייתי דוגם את הדנון 2312 ואת הימאהה A1010 (אם כי הטענה היא שהוא לא יהיה זמין בארץ לפני אפריל- במקרה הזה אולי עדיף לשקול את ה-2067 הוותיק יותר).
בצד "האקזוטי" יותר, אפשר לתת צ'אנס ל-NAD T757 ולקיימברידג' אודיו 650R......
עד כמה שאני מבין יש הבדלים לא קטנים בין הקבוצה הראשונה שהזכרת (אונקיו, דנון, ימאהה) לשניה (NAD, קיימברידג'). השאלה היא מי מתאים יותר לכיוון שלי (מוזיקה, מקור דיגיטלי, סאטלייטים).
אבי
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מיקדתי כבר את המבחר במידה מסויימת בהתאם לאילוצים וההעדפות שלך, אבל אני יכול לעזור וירטואלית רק עד רמה מסויימת - בסופו של יום אין מנוס מפנייה לאחת החנויות המתמחות ובחינת המבחר הנ"ל במו אוזניך..!
אם לא נגמרה האחריות תנצל.parvin כתב:לא, נגמרה לי הסבלנות: התקלה שרדה שני תיקונים והופיעה בפעם השלישית.DorM כתב:נגמר לך תקופת האחריות?...
אבי...
לא יכול להיות שרכשת מוצר במיטב כספך ויגיע פעם שלישית למעבדה.
אני מבין ממך שזה אותה תקלה.
במקרה שלך הייתי פונה שוב למעבדת טופ אודיו ומצפה מהם לא לתיקון.
הייתי מצפה מהם או להחלפה לרסיבר מסדרה 8 חדיש יותר ( לא דווקא 809 ) או לחלופין זיכוי בקניית אונקיו 809.
כמובן אם הם מציעים זיכוי אז תגש לחנות ותברר כמה עולה ללא זיכוי כדי לדעת אם הם הוגנים.
בהצלחה