קניית Mazzer Major:
-
ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
נפלה בחיקי הזדמנות פז לקנות Mazzer Major במחיר מצחיק.
היות ואינני מבין גדול בהבדלים בין המטחנות של MAZZER, האם זוהי מטחנה שתלך טוב עם הECM GIOTTO שלי?
לפי מה שקראתי באתר שלהם, זוהי הסידרה שבאה אחרי הSuper Jolly, אמת?
הייתי שמח לקצת בעד/נגד הקניה.
היות ואינני מבין גדול בהבדלים בין המטחנות של MAZZER, האם זוהי מטחנה שתלך טוב עם הECM GIOTTO שלי?
לפי מה שקראתי באתר שלהם, זוהי הסידרה שבאה אחרי הSuper Jolly, אמת?
הייתי שמח לקצת בעד/נגד הקניה.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
זו חתיכת מטחנה מסחרית, דסקיות טחינה 83 מ"מ שטוחות, מחלק מנות גדול והופר ענקי.
אם יצא לך להיות בסניף של ארקפה הם משתמשים במטחנות האלו, יש לה הופר גדול ורחב כזה ולא קוני כמו של ה SJ.

ברור שהיא תטחן מצוין לגיוטו שלך אבל המינוסים שלה יתבטאו בעיקר במחלק מנות שהוא חסר תועלת בכמויות קטנות וגם יבזבז לך קפה.
צוואר המטחנה דיי גדול וישארו לך לא מעט גרמים של קפה מהטחינה הקודמת שעל מנת לנקות אותו תצטרך להוריד לפחות מנת קפה אחת ולזרוק (עוד בזבוז).
את מחלק המנות אפשר להוריד ולהתאים משפך במקום ישר לידית (יש גם קיטים מוכנים כאלו בחו"ל) אבל קח בחשבון גם שהגודל הפיזי של המכונה ענקי ומדובר במשהו מעל 60 ס"מ גובה עם ההופר וגם דיי שמן ורחב.
שמע זה לא מטחנה לבית אבל אם יש לך מחיר מצחיק (אני מניח כמה מאות שקלים) ויש לך סבלנות לעשות מודינג אז אולי זו קניה מעניינת (אסתטיקה במקרה הזה זה גם עניין של טעם).![תמונה]()
אם יצא לך להיות בסניף של ארקפה הם משתמשים במטחנות האלו, יש לה הופר גדול ורחב כזה ולא קוני כמו של ה SJ.

ברור שהיא תטחן מצוין לגיוטו שלך אבל המינוסים שלה יתבטאו בעיקר במחלק מנות שהוא חסר תועלת בכמויות קטנות וגם יבזבז לך קפה.
צוואר המטחנה דיי גדול וישארו לך לא מעט גרמים של קפה מהטחינה הקודמת שעל מנת לנקות אותו תצטרך להוריד לפחות מנת קפה אחת ולזרוק (עוד בזבוז).
את מחלק המנות אפשר להוריד ולהתאים משפך במקום ישר לידית (יש גם קיטים מוכנים כאלו בחו"ל) אבל קח בחשבון גם שהגודל הפיזי של המכונה ענקי ומדובר במשהו מעל 60 ס"מ גובה עם ההופר וגם דיי שמן ורחב.
שמע זה לא מטחנה לבית אבל אם יש לך מחיר מצחיק (אני מניח כמה מאות שקלים) ויש לך סבלנות לעשות מודינג אז אולי זו קניה מעניינת (אסתטיקה במקרה הזה זה גם עניין של טעם).
-
ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

אילו קיטים?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
קבל:ohadmitrani כתב:אילו קיטים?...
http://www.espressoparts.com/MAZ_131
לא זול ואני מניח שאפשר לארגן משהו בארץ, אולי זילבר יוכל לעזור לך ...
עזוב זו מכונה גדולה מידי צוואר ענק כמות הקפה שניצברת במכונה כ 7 גרם
זה פשוט מכונה לבית קפה של מעל 200 כוסות ליום.
לא תרגיש בהבדל בינה לבין K3.
אני משתמש במטחנה מסחרית 64 ממ, אבל המייגור זו בהמה הרבה יותר גדולה.
בברכה
זה פשוט מכונה לבית קפה של מעל 200 כוסות ליום.
לא תרגיש בהבדל בינה לבין K3.
אני משתמש במטחנה מסחרית 64 ממ, אבל המייגור זו בהמה הרבה יותר גדולה.
בברכה
לא מתאים לבית, לא יחסר לך הזדמנויות ביד 2 בעתיד.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
-
ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

הבנתי.
אני מניח שלאחר ההמלצות הרבות לרדת מהנושא לא אקח את הדיל. בכל מקרה, זה בחור שתכנן לפתוח עסק ובסופו של דבר לא יצא לפועל. המטחנה חדשה לגמריי , ארוזה ולא נפתחה במחיר של 1500 ש"ח. זו הסיבה למה שקלתי. אני עם ה Ascaso I mini ונורא מרוצה, אבל במחיר כזה ידעתי שזה חריג ולכן חשבתי.
נתאפק לבנתיים .
תודה בכל זאת לכולם
אני מניח שלאחר ההמלצות הרבות לרדת מהנושא לא אקח את הדיל. בכל מקרה, זה בחור שתכנן לפתוח עסק ובסופו של דבר לא יצא לפועל. המטחנה חדשה לגמריי , ארוזה ולא נפתחה במחיר של 1500 ש"ח. זו הסיבה למה שקלתי. אני עם ה Ascaso I mini ונורא מרוצה, אבל במחיר כזה ידעתי שזה חריג ולכן חשבתי.
נתאפק לבנתיים .
תודה בכל זאת לכולם