בזק- הכי לא טוב בבית

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432

שליחה

שלום לכולם,

רציתי לשתף אתכם בחוויה הלא נעימה שהייתה לי היום עם בזק.
כלקוח של הטלפון הביתי ותשתית אינטרנט של חברת בזק חוויתי תקלה היום בשעות הצהריים (תקלה שנמשכת כבר יותר מחודש גם אחרי שטכנאי "תיקן" את התקלה). התקלה מנתקת גם את שירותי הטלפון והאינטרנט, מה שמצחיק בכל הסיפור שלחברת בזק אין מספר טלפון 1800 בשביל שגם מסלולרי השיחה תיהיה חינם (השיחות למספר 166 חינם רק מטלפון קווי אבל הוא לא עובד) בכל מקרה לאחר כמה דקות היה מענה מנציג טכני וביקשתי ממנו להתקשר אליי כדי שלא אצטרך לשלם על השיחה הארוכה. לאחר שהנציג חזר אליי לטלפון הסלולרי הנציג אמר לי לנתק את כל המכשירים מהשקעים של הטלפון לאחר שניתקתי גם השיחה התנתקה ורק לאחר 10 דקות הנציג חזר אליי אמר לי לחבר שוב את המכשירים, שוב פעם השיחה התנתקה וגם הפעם הנציג חזר אליי אחרי 10 דקות ואמר לי שלא יהיה לי קו טלפון אבל יהיה לי אינטרנט ממש "שמחתי" על הבשורה שיהיה לי אינטרנט אבל לא הבנתי למה בזק "כל כך טובים אליי" ומשאירים לי את האינטרנט, מסתבר שבזק הגבילו לי את מהירות האינטרנט ל-4 מגה בזמן שאני מנוי למהירות של 10 מגה (דבר שגיליתי רק בערב). חוץ מהאינטרנט לא היה לי קו טלפון למשך 3 שעות ולמרות שגידי גוב כעס אליי נאלצתי להתקשר מהסלולר.

לסיכום התאכזבתי ממש מחברת בזק שמכפישה את המתחרות שהלקוח מתלבט אם להתחבר אליהם מחדש שתשתית המתחרות גרועה ויש לה הרבה נפילות והיא גם לא עובדת בזמן הפסקות חשמל (הסיבה העיקרית שאני עדיין מנוי כבר 10 שנים בתשתית האינטרנט של בזק ומספר כפול בתשתית האינטרנט).

תודה על הקריאה,

נתי.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783

שליחה

nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432

שליחה

עדכון משעות הערב לאחר שמהירות האינטרנט הייתה 10מגה היא שוב חזרה למהירות נמוכה של 6 מגה בממוצע בבדיקת מהרות של ספיד טסט לעומת בדיקה באתר של בזק שם התוצאה היא 9 מגה שזה די מצחיק.

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282

שליחה

nati086 כתב:עדכון משעות הערב לאחר שמהירות האינטרנט הייתה 10מגה היא שוב חזרה למהירות נמוכה של 6 מגה בממוצע בבדיקת מהרות של ספיד טסט לעומת בדיקה באתר של בזק שם התוצאה היא 9 מגה שזה די מצחיק.
...
בדיקה בבזק בודקת תשתית ובדיקה בspeed test בודקת את הספק אינטרנט. בזק אולי יתחיבו לתת לך את התשתית של 10 מגה פלוס מינוס 10% אבל הספק אינטרנט לא מתחייב לשום מהירות מינימום המהירות בחבילות כוללות את המילה "עד" שאומרת שהספק לא יתן לך לעבור את המהירות הנקובה גם אתה מסוגל לקבל מהירות יותר גבוהה.

לי פעם היו תקלות חוזרות בבזק אז התקשרתי אליהם ושאלתי אותם "כמה יעלה לי להתנתק כי אני רוצה להתקשר להוט ולבדוק מה הם יכולים להציע לי" . כששאלו אותי למה אני רוצה להתנתק אז אמרתי להם שיש לי כל הזמן תקלות והטכנאים לא מצליחים לתקן אותם. סיפרו לי איזה סיפור שאני יכול לעשות נקודת טלפון חדשה וזה יעזור וגם מצאו לי טכנאי לשבוע הבא (משהו כמו 3 ימים שזה נחשב למהיר) . אז בא הטכנאי עבד קשה ועשה לי כבל ארוך ארוך עד למחשב ו..... הבעיה לא נפתרה! בחוץ הם כבר בדקו וגם בפנים הוא עשה נקודה חדשה ... איפה הבעיה? בקופסת חיבורים של הביניין. אחרי שהוא "חידש" את הקופסת חיבורים של הביניין הבעיה נפתרה ומאז האינטרנט עובד מצויין. יש לי attainable rate של איזה 80 מגה שזה די סביר.

חוץ מזה היתה פעם בעיה זמנית של latancy בתשתית אבל היא כנראה היתה קשורה להתקנות NGN . אחרי ששיגעתי אותם כולל שקילה לעבור להוט (אשתי חשבה שהשתגעתי) והודעתי גם לכל השכנים (זאת היתה בעיה איזורית) הם תיקנו אותה.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”