Popcorn Hour C-300

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
מישהו יודע אם בעיית תעבורת הרשת דרך כרטיס הרשת ה 1GB בסדרת ה C200 נפתרה בסדרת ה 300?
הבנתי שהכרטיס רשת ב C200 לא באמת 1GB אלא בעצם 100BIT בגלל בעיית מעבד.
אני שוקל ללכת מחר לקנות את ה C300 ורציתי לדעת האם הבעיה הזאת תוקנה בסדרת ה 300?
כל הרשת הבייתית שלי עובדת על 1GB (סוויץ ראוטר וכרטיסי רשת בשרתים ובלאפטופ, כולם בעלי פורטים וכרטיס רשת 1GB) חשוב לי מאד תעבורת רשת מהירה מאחר ויש לי NAS שאליו אני מעביר(במהירות 1GB כמובן) קבצים בגודל של 30-50 גיגה(סרטי בלו ריי בעיקר) והסטרימר הבא שלי יהיה חייב לנגן מתוך ה NAS את קבצי הווידאו.
עד כה נכשלו ה XTREAMER PRO ו ה XTREAMER PRODIGY .
קניתי את ה PRODIGY מארה":ב ואני מחזיר אותו לחברה לאחר שגיליתי שכרטיס הרשת שלו עובד על 100BIT
שאלתי את התמיכה שלהם למה הם מוכרים מכשיר עם כרטיס רשת 1GB ובפועל תעבורת הרשת היא רק על 100BIT וזה מה שהם ענו לי באימייל
"Dear Sir,

Well, the main reason is because the SDK for 1186 chipset is still pretty raw and will require some patching from Realtek. בקיצור....הם מאשימים את חברת ריטייק שסיפקה להם ציפסט שלא נותן לכרטיס רשת לעבוד בצורה עצמאית.
אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שיש לו פופקורן סדרת ה 300 ויכול להגיד לי אם הוא באמת עובד על מהירות 1GB ברשת
המון תודה לכולם

udico
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

שלום וערב טוב ,

אני רכשתי את הפופקורן a 300 שבוע שעבר והרצתי עליו בדיקות של סרטים כבדים שניתקעו לי בכרטיס רשת 10/100 של אקסטרימר פרו.
לפני שאתחיל אוסיף ששמרתי בצד במשך זמן רב סרטים שהיו להם מידי פעם תקיעות בהזרמה ברשת , ואיך שהבאתי את המכשיר לא יכולתי להתאפק וישר זה הדבר הראשון שניסיתי לאחר כיוון הגדרות במכשיר ושיתוף הכוננים ברשת.
תוצאות : המכשיר עמד בכל הסרטים שהזרמתי ברשת גם כמובן בסרטים בלוריי מלאים ובכלל הסרטים ששמרתי בצד ידעתי באיזה קטעים היה תמיד קפיצות והוא פשוט הזרים אותם ברשת חלק וללא קפיצה אפילו אחת.
בראוטר נדלק הלד שנותן נורה של חיבור גיגה ולא 10/100
רק נקווה שיצאו כל עדכוני הקושחה כמה שיותר מהר ושכל הבאגים יטופלו כמו שצריך כמו בכל מכשיר חדש שיוצאים לו בהתחלה עדכוני קושחה לטיפול בבאגים.

מקווה שזה עזר לך .

konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

היי וערב טוב גם לך

שליחה #3 

המון תודה על התגובה!
עזרת לי מאד מכיוון שברשותי המון קבצי סרטי הלו ריי שמשקלם בין 30 ל 50 גיגה וגם אני לא המצלחתי להזרים אותם דרך הרשת בעזרת הסטרימר פרו והפרודיגי. מחר אני הולך לקנות את ה C300 ומקווה לא להתאכזב
האם ניסית להעביר קבצים מהמחשב ישירות אל תוך ההארד דיסק שבסטרימר(אם יש לך)? אם כן כמה זמן לקח לך? ואיזה גודל של קובץ?
אגב, זה שיש נורה ירוקה ברואטר אכן מעיד על חיבור 1GB אבל זה לא אומר שבפועל אכן תעבורת הרשת עוברת בהירות הזאת
מניסיון מר שהיה לי עם ה PRODIGY

udico
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #4 

בכיף (Y) אני שמח שעזרתי.

אין לי דיסק פנימי בסטרימר וכל הסרטים שלי יושבים על המחשב בחדר והסטרימר בסלון.
הכבל המגשר בינהם הוא CAT 5E שתיאורטית הוא מעביר גיגה אבל בטוח שלא מעשי.
בכל אופן הוא עומד בהצלחה בכל מה שהזרמתי ברשת אליו ובדקתי גם סרטי בלוריי מלאים. ממש תענוג (Y)
נתקלתי בבאגים בתרגום אבל אחרי שחזור הגדרות יצרן הכל הסתדר .

אני לא דואג ,יש אחלה תמיכה לחברה הזאת (לדעתי) (Y)
נערך לאחרונה על ידי udico ב 23/01/2012 17:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #5 

אני מזרים מ NAS כבר שנתיים ברשת גיגה לפופקורן C200 ומעולם לא היתה בעיה באף קובץ גם לא ב 1080P עם DTS-HD הכי כבדים שיש.
החסרון היחידי שאני חווה מהכרטיס 100 בפופקורן זה כשאני רוצה להעתיק אליו סרט להרדיסק הפנימי שלו זה עובר רק במהירות של 11 מגה לשניה ולא במהירות שרשת גיגה מאפשרת אבל חוץ מזה מעולם לא נתקלתי בבעיית גימגום.

האם חברת אקסטרימר שוב הבטיחה הבטחות סרק ? האם באמת הפרודיגי לא תומך 1 גיגה ??

konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

איך אני מתרגש לקראת הקנייה של ה C300

שליחה #6 

8)

konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

kobbi כתב:אני מזרים מ NAS כבר שנתיים ברשת גיגה לפופקורן C200 ומעולם לא היתה בעיה באף קובץ גם לא ב 1080P עם DTS-HD הכי כבדים שיש.
החסרון היחידי שאני חווה מהכרטיס 100 בפופקורן זה כשאני רוצה להעתיק אליו סרט להרדיסק הפנימי שלו זה עובר רק במהירות של 11 מגה לשניה ולא במהירות שרשת גיגה מאפשרת אבל חוץ מזה מעולם לא נתקלתי בבעיית גימגום.

האם חברת אקסטרימר שוב הבטיחה הבטחות סרק ? האם באמת הפרודיגי לא תומך 1 גיגה ??
...
כן כן....הייתי בשוק כשבדקתי את מהירות ה PRODIGY ברשת
העתקת קבצים אליו לתוך ההארד דיסק עוברת ברשת של 1GB על 900KBPS
שידור סרטי בלו ריי שיושבים על המחשב שלי קופא כל 5 שניות!
לוקח לסטרימר 45 שניות לעלות כל פעם בהדלקה ראשונית או אחרי ריסטארט
ביצוע פורמט להארד דיסק הוא תהליך שאני עד עכשיו לא סגור על זה מה הם בכלל רצו לעשות(פירמוט שיוצר לך תקייה שלהם בגדול של כמה קיי ועוד פארטישיין לא מפורמטת שלא ניתן להעביר אליה קבצים כי היא לא מפורמטת!)
הכנסה וזיהיו של הארד דיסק עם נגיד... 500 גיגה תוכן יקח 20 דקןות לסטרימר לסיים את ה INDEXING שלו
ועוד ועוד ועוד חארטות
איזה NAS יש לך?

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

נשמע שטוב שלא קניתי את הדבר הזה (אני מתכנן לקנות סטרימר נוסף לחדר של הבת שלי).

ברשותי שני NAS :
הראשון של חברת THECUS מדגם N5200. זהו NAS ישן יחסית ולא עומד בשורה אחת עם החברה החדשים אבל אמין מאד עובד אצלי כבר תקופה ארוכה עם 5 הרדיסקים יחודיים לשרת (ויקרים להחריד...). קצבי העברה שלו הם 40 מגה לשניה.

ה NAS השני הוא של חברת נטגיר מדגם NV+ שנסקר פה באתר. הוא בעל 6 טרה ומשרת אותי לאחסון משחקי הPS3.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #9 

כל הסטרימרים של Popcorn Hour ובכלל כל אלו אשר מבוססים מעבד של Sigma Designs, ניחנים ביכולת Streaming טובות אשר ינגנו כל כותר Blu-ray בצורה תקינה מהרשת, כולל סדרת ה- 200 "הותיקה".
עם סדרת ה- 300 המצב דומה, אך הקושחה עדיין לא מספיק בשלה ומכילה מספר בעיות אחרות, אך זה לא דבר שכנראה לא יפתר בעדכון או שניים הבאים.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

תודה זיו

אכן כפי שכתבתי ה C200 מזרים כל תוכן ללא שום בעיה.

konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

ziv_r כתב:כל הסטרימרים של Popcorn Hour ובכלל כל אלו אשר מבוססים מעבד של Sigma Designs, ניחנים ביכולת Streaming טובות אשר ינגנו כל כותר Blu-ray בצורה תקינה מהרשת, כולל סדרת ה- 200 "הותיקה".
עם סדרת ה- 300 המצב דומה, אך הקושחה עדיין לא מספיק בשלה ומכילה מספר בעיות אחרות, אך זה לא דבר שכנראה לא יפתר בעדכון או שניים הבאים.
...
היי זיו ותודה על התייחסותך
התרשמתי שסדרת ה 200 היא מוצלחת ואמינה, אני מקווה שכזאת היא גם סדרת ה 300
מחר מבטיח לעדכון אתכם לאחר שאבדוק את ה C300 החדש שאני קונה

konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

kobbi כתב:נשמע שטוב שלא קניתי את הדבר הזה (אני מתכנן לקנות סטרימר נוסף לחדר של הבת שלי).

ברשותי שני NAS :
הראשון של חברת THECUS מדגם N5200. זהו NAS ישן יחסית ולא עומד בשורה אחת עם החברה החדשים אבל אמין מאד עובד אצלי כבר תקופה ארוכה עם 5 הרדיסקים יחודיים לשרת (ויקרים להחריד...). קצבי העברה שלו הם 40 מגה לשניה.

ה NAS השני הוא של חברת נטגיר מדגם NV+ שנסקר פה באתר. הוא בעל 6 טרה ומשרת אותי לאחסון משחקי הPS3.
...
kobbi
יש ברשותי NAS של חברת IOMEGA IX2 שלצערי קרס לפני כמה ימים(כן כן סיפור עצוב) עבדתי כמו אדיוט על רייד 0 במקום על רייד 1 --בקיצור דיסק אחד קרס ועכשיו שני הדיסקים נמצאים בידיים של חברת שיחזור בתקווה להציל את כל ה 1 טרה דאטה שלי יעלה כמה שיעלה..
תוכל להמליץ לי על NAS בייתי בעל חיבור רשת 1GB אמיתי(לא תיאורטי) עד 1 טרה נפח ותמיכה ברייד 1?

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

ה NAS שהיה לך איננו מהמצטיינים ולכן טוב שהלך.... :D
המידע אכן חבל שהלך אבל יש סיכוי שיוצל.
RAID 0 זה אכן מתכון סופר בעייתי אבל רייד 1 זה מתכון סופר בזבזני בטח במחירי ההרדיסיקים של היום לאחר משבר תאילנד.

אני עובד ברייד 5 שגם הוא לא חסין כל אבל קומפרומייז סביר.

קניית NAS היא בדיקה רצינית שתדרש לבצע ולא כך על רגל אחת.
אתה צריך להגדיר תקציב (מספר אלפיים...) ולהחליט האם אתה רוצה מן המוכן או להרכיב בעצמך.
יש כאן באתר הרבה מאד שרשורים בנושא וכן במדור הביקורות ביקורות לNAS קנויים.

konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

kobbi כתב:תודה זיו

אכן כפי שכתבתי ה C200 מזרים כל תוכן ללא שום בעיה.
...
היי
בשעה טובה קיבלתי את ה C300 חיברתי אותו לרשת הוא רואה את כל המחשבים שלי דרך ה WORKGROUP והכל בסדר עד כאן
אני צריך עזרה עם ההגדרות הווידאו והאודיו של המכשיר מכיוון שיש לי סרט בגודל 25 גיגה שהוא לא מוכן לנגן
ברגע שאני לוחץ פליי אני מקבל שריקה מחרישת אוזניים שלא נעצרת, זה מוזר כי הלאפטופ שלי מריץ את הסרט בלי בעיה
הפורמט של הסרט הוא:
The International 2009 1080p Blu-ray Remux AVC TrueHD 5.1 - KRaLiMaRKo.mkv
קובי, יש מצב אתה עוזר לי עם ההגדרות?

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

העזרה הכי טובה שאני יכל לתת לך זה לעזוב את זה כרגע.... :D
בכל מכשיר יש בהתחלה בעיות עם קובץ כזה או אחר.
אתה מהראשונים שנהנים מהמוצר.
אם אתה רוצה להמשיך להנות אזי תצפה במה שעובד, תדווח כאן לזיו מה לא עובד והוא אם אני זוכר נכון מעדכן את החברה והם יבדו ויטפלו.

דרך אגב במחשב אני חווה הרבה מאד פעמים שתוכנה X לא מצליחה ותוכנה Y כן ודווקא ב C200 הכל עובד כראוי.
אין לי את הקובץ הספציפי שלך ולכן לא יודע מה קורה אצלי.
אני גם לא חושב שזה עניין של הגדרות.
יש לך עוד קבצים בפורמט הזה שאתה יכל לנסות ??

konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

היי קובי
ניסיתי בערך עשרה סרטים כבדים בפורמט בלו ריי שונה מהשני וכולם עובדים אני רק סקרן לדעת למה הסרט הזה עובד על המחשבים שלי ולא על הסטרימר...לא נורא אני אעזוב את זה כמו שהצעת לי :)
שאלה נוספת, באיזה סוג של SATA הסטרימר הזה תומך? SATA 2 OR 3? לא מצאתי מידע באתר שלהם

konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

היי קובי

שליחה #17 

כתבתי הודעה זאת בטעות --

konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

קניית NAS

שליחה #18 

kobbi כתב:ה NAS שהיה לך איננו מהמצטיינים ולכן טוב שהלך.... :D
המידע אכן חבל שהלך אבל יש סיכוי שיוצל.
RAID 0 זה אכן מתכון סופר בעייתי אבל רייד 1 זה מתכון סופר בזבזני בטח במחירי ההרדיסיקים של היום לאחר משבר תאילנד.

אני עובד ברייד 5 שגם הוא לא חסין כל אבל קומפרומייז סביר.

קניית NAS היא בדיקה רצינית שתדרש לבצע ולא כך על רגל אחת.
אתה צריך להגדיר תקציב (מספר אלפיים...) ולהחליט האם אתה רוצה מן המוכן או להרכיב בעצמך.
יש כאן באתר הרבה מאד שרשורים בנושא וכן במדור הביקורות ביקורות לNAS קנויים.
...
קובי,
אפשר בבקשה בכל זאת לקבל את עזרתך בקניית NAS ? תקציב 2500 שקל(לא כולל דיסקים)
דרישות:
כרטיס רשת 1GB חובה(או אפילו שניים ל STEAM)
מעבד מספיק חזק להריץ סרטי בלו ריי בגודל של 47 גיגה
רייד 5 חובה(למדתי את הלקח)
FTP
COMFORTABLE WE INTERFACE
לא מרעיש כמו טנק
מה אתה אומר על אחד מאלה?
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2354173,00.asp

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

שלושת החברות הטובות והמובילות הן :
qnap
netgear
synology

לכל השאר לא היתי מתקרב.
לכל אחת הרבה מאד דגמים.
כנס לכל אחת מהחברות ובחר בהתאם לתקציב והצרכים את המתאים לך.
אחכ בדוק מול היבואן בארץ כמה יעלה לך כאן וקבל החלטה מה לקנות.
קרא ביקורות כאן באתר ובחו"ל.
אם NAS של שני הרדיסקים יספק אותך יצאת בזול אבל אז בגדול אתה עם נפח אחסון יעיל של כ 3+ טרה.
אם אתה צריך יותר אתה נדרש לעבור או לNAS תומך הרדיסקים של 3 טרה או ל NAS עם 4 ויותר הרדיסקים.
קח בחשבון שרצוי גם לקנות הרדיסקים מיועדים לסרברים (יש על זה ויכוח אבל אצלי לדוגמא הירוקים של ווסטרן דיגיטל היו כישלון) ומחירם גבוה מאד (פי שניים לערך).
קראת גם את האופציה לבניה עצמית ?

konamitech פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

קובי

שליחה #20 

החלטתי אחרי קריאה מעמיקה ללכת על NAS של Synology
ביקרתי באתר שלהם והבחירה קשה :)
יש אפשרות לדבר אתך בטל כמה דקות בזמנך הפנוי?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”