בעיה במחשב נייד
היי, יש לי מחשב נייד של ACER ASPIRE.
הוא נפל על הרצפה וקיבל מכה, ושהדלקתי אותו הוא לא נכנס ל Winodws, ויש הודעת שגיאה.
לפני שאני כותב את הודעת השגיאה ברצוני לציין שהמידע שיש לי בתוך המחשב נורא נורא חשוב ואני מקווה שהוא לא נפגע
אני חייב להציל אותו ומהר.
הודעת השגיאה היא:
PXE-E61: Media test failure, check cable
PXE-MOF: Exiting Broadcom PXE ROM
no bootable device-- insert boot disk and press any key
אם זה חשוב מערכת ההפעלה היא Windows 7 64 bit, אני לא יכול להיכנס ל Windows, ההודעה שגיאה
הזאת כול הזמן מופיעה, ואני חייב את כול ואני מדגיש את כול המידע שיש במחשב, מה עליי לעשות?
תודה.
הוא נפל על הרצפה וקיבל מכה, ושהדלקתי אותו הוא לא נכנס ל Winodws, ויש הודעת שגיאה.
לפני שאני כותב את הודעת השגיאה ברצוני לציין שהמידע שיש לי בתוך המחשב נורא נורא חשוב ואני מקווה שהוא לא נפגע
אני חייב להציל אותו ומהר.
הודעת השגיאה היא:
PXE-E61: Media test failure, check cable
PXE-MOF: Exiting Broadcom PXE ROM
no bootable device-- insert boot disk and press any key
אם זה חשוב מערכת ההפעלה היא Windows 7 64 bit, אני לא יכול להיכנס ל Windows, ההודעה שגיאה
הזאת כול הזמן מופיעה, ואני חייב את כול ואני מדגיש את כול המידע שיש במחשב, מה עליי לעשות?
תודה.
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
נשמע שהדיסק הקשיח נפגע או התנתק מהמחשב בגלל הנפילה.
בתור התחלה, אתה יכול לפתוח את הכיסוי בחלק האחורי של המחשב ולבדוק אם התנתקו בטעות חיבורי ה SATA של הדיסק ללוח. תנסה לחזק את החיבורים ולהפעיל את המחשב שוב.
אם החיבורים תקינים ועדיין המערכת לא עולה, אתה יכול לנסות להוציא אותו מהמחשב ולחבר אותו למחשב נייח (הדיסק הוא 2.5" עם חיבור SATA) עם מערכת הפעלה פעילה ולראות אם הדיסק מזוהה ונגיש לקריאה. אם כן, תעתיק ממנו את כל המידע.
בתור התחלה, אתה יכול לפתוח את הכיסוי בחלק האחורי של המחשב ולבדוק אם התנתקו בטעות חיבורי ה SATA של הדיסק ללוח. תנסה לחזק את החיבורים ולהפעיל את המחשב שוב.
אם החיבורים תקינים ועדיין המערכת לא עולה, אתה יכול לנסות להוציא אותו מהמחשב ולחבר אותו למחשב נייח (הדיסק הוא 2.5" עם חיבור SATA) עם מערכת הפעלה פעילה ולראות אם הדיסק מזוהה ונגיש לקריאה. אם כן, תעתיק ממנו את כל המידע.
נערך לאחרונה על ידי TomerP ב 22/01/2012 19:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
הבעיה היא בדיסק הקשיח בוודאות, ולמה? כי יש לי בבית שני מחשבים ניידיים זהים
החלפתי Hard DISK בין שני המחשבים.. לקחתי את הHard Disk הפגום העברתי אותו למחשב השני(שפועל) ואותו הודעת שגיאה. לקחתי את הHARD DISK השני שעובד העברתי אותו למחשב(שכביכול לא עובד, הכול עובד חוץ מה , HARD DISK ולכן:
הHard DISK נפגע כנראה. מה הפתרון הכי טוב שאני יכול לעשות? החומר שנמצא עליו סופר סופר חשוב.
מה אתם ממלצים לעשות? תודה.
החלפתי Hard DISK בין שני המחשבים.. לקחתי את הHard Disk הפגום העברתי אותו למחשב השני(שפועל) ואותו הודעת שגיאה. לקחתי את הHARD DISK השני שעובד העברתי אותו למחשב(שכביכול לא עובד, הכול עובד חוץ מה , HARD DISK ולכן:
הHard DISK נפגע כנראה. מה הפתרון הכי טוב שאני יכול לעשות? החומר שנמצא עליו סופר סופר חשוב.
מה אתם ממלצים לעשות? תודה.
תודה, חיברתי את הכונן הפגום למחשב העובד, המחשב זיהה את שני הכוננים ושאל אותי מאיפה לעשות(boot)
אמרתי לו לעלות מהכונן הקשיח העןבד , וזה נכנס.
איפה אני אמור לראות במחשב את כול המידע הפגום או איך אני אמור להעתיק את כול המידע מהכונן הפגום?
~כרגע המחשב עובד על XP~
תודה.
עריכה:
רק שתדעו שאני מנסה לעלות מHard Disk הפגום, יש הודעת שגיאה והיא:
File:\boot\BCD
Status: 0xc00000e9
info: unexpected i/o error as occurred
תודה לעוזרים.
אמרתי לו לעלות מהכונן הקשיח העןבד , וזה נכנס.
איפה אני אמור לראות במחשב את כול המידע הפגום או איך אני אמור להעתיק את כול המידע מהכונן הפגום?
~כרגע המחשב עובד על XP~
תודה.
עריכה:
רק שתדעו שאני מנסה לעלות מHard Disk הפגום, יש הודעת שגיאה והיא:
File:\boot\BCD
Status: 0xc00000e9
info: unexpected i/o error as occurred
תודה לעוזרים.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אל תנסה יותר מדי, כמו שנאמר חלץ את החומר וקנה כונן חדש.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
תודה, אבל לא הבנתי איך אני אמור לחלץ את החומר?
חיברתי את הכונן הקשיח הפגום למחשב עובד... בחרתי לעלות דרך הכונן שעובד זה נכנס הכול עובד סבבה
עובד על XP, איך אני אמור עכשיו להציל את כול החומר? מה צריך לעשות בדיוק כדי להציל את כול המידע מהכונן הפגום?
תודה.
חיברתי את הכונן הקשיח הפגום למחשב עובד... בחרתי לעלות דרך הכונן שעובד זה נכנס הכול עובד סבבה
עובד על XP, איך אני אמור עכשיו להציל את כול החומר? מה צריך לעשות בדיוק כדי להציל את כול המידע מהכונן הפגום?
תודה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

פשוט תעתיק את החומר החושב לך מהכונן התקול לכונן אחר.
הרי עלית מכונן תקין ואתה יכול להכנס לכונן התקול לא ?
הרי עלית מכונן תקין ואתה יכול להכנס לכונן התקול לא ?
איך אני אמור להיכנס לכונן התקול? יש XP, הכוונה דרך "המחשב שלי"?
אם כן, אני לא רואה את הדיסק הקשיח התקול הוא לא מופיע.
ובעליה של המחשב הוא זיהה את הכונן הוא שאל אותי מאיפה לעשות boot.
אולי יש דרך אחרת? איך להיכנס לכונן התקול?
תודה.
אם כן, אני לא רואה את הדיסק הקשיח התקול הוא לא מופיע.
ובעליה של המחשב הוא זיהה את הכונן הוא שאל אותי מאיפה לעשות boot.
אולי יש דרך אחרת? איך להיכנס לכונן התקול?
תודה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

המחשב מזהה את הכונן ? אתה רואה במנהל דיסקים את הכונן ? אם כן GETBACK DATANTFS תוכל לעזור.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

גגל.. זו תוכנה לשיחזור חומר.
1. הוא מזהה את הכונן התקול בעליית המחשב(כי הוא שואל אותי מאיפה לעלות מהכונן התקול או מהכונן העובד).mp3lll כתב:סלט עשית כאן.
אם הוא לא מזהה אין לך לאן להמשיך, רק מעבדות שיחזור שזה המון המון כסף....
שבחרתי לעלות דרך הכונן העובד הכול סבבה זה נכנס כמובן.. איך אני רואה את הכונן התקול במחשב?
אני צריך להיכנס למנהל ההתקנים או לניהול דיסקים? איפה בדיוק אני צריך לראות את הכונן התקול?
(מערכת הפעלה XP בעברית)...
2. אם במקרה באמת אין שום אפשרות אחרת להציל את המידע אלא רק דרך מעבדה.
כמה כסף זה בערך עולה? אני לצערי אשלם כי החומר שם יקר לי מאוד...
תודה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם המחשב מזהה אותו, שואל מאיפה לעלות זה אומר ששני הדיסקים של MASTER.
אתה צריך שאחד מהם יהיה SLAVE.
אומנם בחיבור SATA אין שינוי פיזי עם ג'אמפרים כמו פעם, אבל יש חשיבות לBOOT בBIOS.
תכבה את המחשב, תדליק ותעלה את הSETUP (בדרך כלל זה F1 או F2 או F4)... בSETUP תבחר BOOT, תבחר שהHDD הראשי שלך התקין הוא זה שידלק ראשון. תעשה SAVE ותדליק מחדש את המחשב, לאחר מכן המחשב אמור לעלות לבד את המערכת ההפעלה מהHDD התקין ובMY COMPUTER אתה אמור לראות את השני (התקול).
אם אתה רואה, תעתיק את המידע הרלונטי ותנסה לעלות שוב פעם במחשב הנייד.
יכול להיות שהלוח של הנייד נפגע ולא ההארדיסק ויכול להיות ההפך.
בכל מקרה תנסה לגבות את המידע (למה אתה לא מגבה בקביעות, למשל פעם בשבוע)...
תוכל להעזר במעבדת מחשבים, אם לא יעזור שחזור מידע עולה המון כסף, המון.
אומנם בחיבור SATA אין שינוי פיזי עם ג'אמפרים כמו פעם, אבל יש חשיבות לBOOT בBIOS.
תכבה את המחשב, תדליק ותעלה את הSETUP (בדרך כלל זה F1 או F2 או F4)... בSETUP תבחר BOOT, תבחר שהHDD הראשי שלך התקין הוא זה שידלק ראשון. תעשה SAVE ותדליק מחדש את המחשב, לאחר מכן המחשב אמור לעלות לבד את המערכת ההפעלה מהHDD התקין ובMY COMPUTER אתה אמור לראות את השני (התקול).
תוכל להעזר במעבדת מחשבים, אם לא יעזור שחזור מידע עולה המון כסף, המון.
תודה, אני מדליק את המחשב והוא שואל אותי מאיפה לעשות BOOT, אני רואה את HDD התקיןJEXY כתב:אם המחשב מזהה אותו, שואל מאיפה לעלות זה אומר ששני הדיסקים של MASTER.
תוכל להעזר במעבדת מחשבים, אם לא יעזור שחזור מידע עולה המון כסף, המון....
ואת הHDD התקול, לחצתי על התקין הכול עובד סבבה אחרי שהמערכת הפעלה עלתה לחצתי על המחשב שלי
(איפה שנמצא כונן C נכון?) והHDD התקול לא מופיע... למה? מה עליי לעשות?
\