מה השיקולים בבחירה ? אם אני לא טועה הטלויזיות היום מקבלות את שניהם. מה לגבי משחקים ? האם כל משחק יעבוד על שניהם ?
תודה לעונים.
אני מעוניין לקנות PS3 - האם ללכת על NTSC או PAL ?
אין הגבלת אזורים בין המשחקים השונים כלל. בנוסף ה-PS3 מכיל גם שנאי פנימי מובנה שמתאים לכלל האזורים.
אני לא רואה שום סיבה שהעניין של האזורים תהיה שיקול כלשהו. לך על החבילה הזולה והמשתלמת ביותר עבורך.
מה שכן, אני זוכר שכן יש הגבלת אזורים בסרטי DVD (או רק ב-BLU-RAY,אני כבר לא כ"כ זוכר) - לא משהו רציני אני מניח...
אני לא רואה שום סיבה שהעניין של האזורים תהיה שיקול כלשהו. לך על החבילה הזולה והמשתלמת ביותר עבורך.
מה שכן, אני זוכר שכן יש הגבלת אזורים בסרטי DVD (או רק ב-BLU-RAY,אני כבר לא כ"כ זוכר) - לא משהו רציני אני מניח...
- Pixelicous
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני הייתי הולך על PAL, גם אם אין הגבלת איזורים בפליי, יש המון משחקים שמחברים אותך און ליין לשרתים השונים על פי גרסאת המשחק ולא על פי כתובת הIP שלך. במשחקים מסוג זה יהיה לך באסה למצוא אנשים ולעיתים גם פינגים יותר גרועים (למרות שזה ממש תלוי איפה השרת ובראוטינג אליו)
לגבי מגבלת סרטים, יש הרבה סרטים שהם פתוחים לכל הריג'נים אבל לרוב מביאים לארץ סרטי פאל (לדוגמא בחנויות שמשכירות משחקי פליי/סרטי בלו ריי)
אם זה לא עניין של מחיר או ההבדל לא משמעותי הייתי אישית בוחר בPAL
לגבי מגבלת סרטים, יש הרבה סרטים שהם פתוחים לכל הריג'נים אבל לרוב מביאים לארץ סרטי פאל (לדוגמא בחנויות שמשכירות משחקי פליי/סרטי בלו ריי)
אם זה לא עניין של מחיר או ההבדל לא משמעותי הייתי אישית בוחר בPAL