חיבור מערכת סטיראו לסמסנוג d550
יש ברשותי מערכת מיני של פיוניר , כאשר אני רואה סרט דיוידי אז אני גם שומע מהמערכת אך איך אני עושה שגם את שידורי הטלויזה ואו הסרטים מהכונן החיצוני שאני מחבר ישמעו את הסאונד דרך המערכת סטיראו, אני מחובר בשלושת הבננות הצבעוניות, האם עליי להשיג חיבור אחר?
בעיקרון רסיבר עושה את העבודה הזאת. אבל לא נראה לי שזה הפתרון עבורך.
במקרה שלך יהיה צריך לאלתר. לרוב מערכות מיני לא יודעות להתמודד עם יותר ממקור אחד.
השאלה הגדולה מה הכניסות שיש לך במערכת מיני. דגם יכול לעזור.
אולי הפתרון היחיד עבורך (בתקציב של עד 100 ש"ח) זה לקנות בורר ידני עבור חיבור "3 בננות צבעוניות".
פעם זה היה נפוץ - בעצם תחבר את כל מקורות הסאונד שלך לשם, ולפי בחירתך, זה ישדר הלאה רק את מה שבחרת.
חפש RCA switch בגוגל ובחר IMAGES (תמונות) בשביל לקבל מושג מה עליך לחפש.
כמובן שהמקסימום שתקבל זה סטאריו. סאונד בקידוד יותר איכותי או רב-ערוצי עובר רק באופטי/קואקסלי/HDMI
במקרה שלך יהיה צריך לאלתר. לרוב מערכות מיני לא יודעות להתמודד עם יותר ממקור אחד.
השאלה הגדולה מה הכניסות שיש לך במערכת מיני. דגם יכול לעזור.
אולי הפתרון היחיד עבורך (בתקציב של עד 100 ש"ח) זה לקנות בורר ידני עבור חיבור "3 בננות צבעוניות".
פעם זה היה נפוץ - בעצם תחבר את כל מקורות הסאונד שלך לשם, ולפי בחירתך, זה ישדר הלאה רק את מה שבחרת.
חפש RCA switch בגוגל ובחר IMAGES (תמונות) בשביל לקבל מושג מה עליך לחפש.
כמובן שהמקסימום שתקבל זה סטאריו. סאונד בקידוד יותר איכותי או רב-ערוצי עובר רק באופטי/קואקסלי/HDMI
אני לא אכנס עכשיו למונחים
בשביל לשמוע את הטלויזיה, אתה צריך לחבר את הOUTPUT שלה לINPUT של המערכת. כמו שמחברים וידאו.
לא תמיד, המעגל הזה יסגר דרך הטלוויזיה כי קצת התקדמנו מהעידן שה-RF חובר אליה ישירות. יתכן שתאלץ לחבר רק את הבננה הצהובה מהממיר לטלוויזיה ואת הלבן והאדום למערכת.
פשוט אם יש לך כניסה אחת ויותר מחיבור אפשרי אחד אז אתה חייב RCA SWITCH
בשביל לשמוע את הטלויזיה, אתה צריך לחבר את הOUTPUT שלה לINPUT של המערכת. כמו שמחברים וידאו.
לא תמיד, המעגל הזה יסגר דרך הטלוויזיה כי קצת התקדמנו מהעידן שה-RF חובר אליה ישירות. יתכן שתאלץ לחבר רק את הבננה הצהובה מהממיר לטלוויזיה ואת הלבן והאדום למערכת.
פשוט אם יש לך כניסה אחת ויותר מחיבור אפשרי אחד אז אתה חייב RCA SWITCH