XBMC 11.0: Eden Beta 2
קודם תודה על העדכון, שנית מישהו יודע אם ניתן לעדכן XBMC דרך התוכנה... (דומה לווידוס update) או שאתם מסירים ומתקינים מחדש?OzZzZz כתב:חברים יצאה גרסת בטה 2 ל XBMC Eden.
הנה קישור לכתבה:
http://xbmc.org/natethomas/2012/01/22/x ... lable-now/...
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אתה לא חייב להסיר, מספיק להתקין את הגירסה החדשה - היא כבר מעדכנת.DaNiStO כתב:קודם תודה על העדכון, שנית מישהו יודע אם ניתן לעדכן XBMC דרך התוכנה... (דומה לווידוס update) או שאתם מסירים ומתקינים מחדש?OzZzZz כתב:חברים יצאה גרסת בטה 2 ל XBMC Eden.
הנה קישור לכתבה:
http://xbmc.org/natethomas/2012/01/22/x ... lable-now/......
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
למישהו יצא לבדוק לינקים של MMS ?
לדוגמא מהפלאגין המגניב של MAKO VOD של sbentin ? (צריך להוריד את העדכון שלי אלא אם כן הוא העלה אותו).
אני יודע שבבטא 1 זה לא עבד, כמו גם הרבה MMSים אחרים (תלונות בפורומים של XBMC). מעניין אם זה נפתר.
אני יודע שבבטא 1 זה לא עבד, כמו גם הרבה MMSים אחרים (תלונות בפורומים של XBMC). מעניין אם זה נפתר.
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
Re: למישהו יצא לבדוק לינקים של MMS ?
לא עובד גם בבטא 2. אותה שקופית מעצבנת המודיעה: "צפיה בתכנים באתר MAKO בלבד"voguemaster כתב:לדוגמא מהפלאגין המגניב של MAKO VOD של sbentin ? (צריך להוריד את העדכון שלי אלא אם כן הוא העלה אותו).
אני יודע שבבטא 1 זה לא עבד, כמו גם הרבה MMSים אחרים (תלונות בפורומים של XBMC). מעניין אם זה נפתר....
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
כן, זאת השקופית
ברגע שהלינק לא נכון מכל סיבה שהיא הוא אוטומטית מפנה לשקופית הזו. כשקצת יתפנה לי זמן אני אוסיף תיקונים גם לסקריפט הנוכחי.
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
Re: כן, זאת השקופית
תודה!! מקווה שבזמן הקרוב..voguemaster כתב:ברגע שהלינק לא נכון מכל סיבה שהיא הוא אוטומטית מפנה לשקופית הזו. כשקצת יתפנה לי זמן אני אוסיף תיקונים גם לסקריפט הנוכחי....
עזרה בתוכנת XMBC
שלום לכולם האם מישהו יכול לעזור לי להבין איך להשתמש בתוכנה זו גרסה בטא 2
מה אני צריך לעשות בכדי לראות סרטים חדשים אונליין ?סדרות תוכניות?VOD?
והכל בעברית
תודה מראש על העזרה
מה אני צריך לעשות בכדי לראות סרטים חדשים אונליין ?סדרות תוכניות?VOD?
והכל בעברית
תודה מראש על העזרה
- shaycarmel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הYoutube עובד יופי על הגרסא הזו.
מה שכן, אני לא מצליח להפעיל את TVTUNES.... מישהו יודע למה?
מה שכן, אני לא מצליח להפעיל את TVTUNES.... מישהו יודע למה?
אחרי ששדרגתי בטה 1 לבטה 2 הייתי צריך לבחור scraper לסרטים מחדש. רק אומר את זה פה כדי שכולם ידעו, כי במשך 20 דקות לא הבנתי למה ה-library update לא מוסיף סרטים חדשים שהוספתי לספרייה
אחרי בחירת ה-scraper מחדש כמובן שהכל עובד פיקס.