אינטרנט זוחל, חייב עזרה, מיועש, שדרוג 20M הפך לסיוט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

מה המצב אנשים? קיצר שידרוג ל 20M הפך לסיוט,
אני על תשתית בזק, ספק 014, עד כו' הייתי על 15MB אם ראוטר 2760U, הכל עבד טוב בערך,
חוץ מזה שמדי פעם היה מעבד DNS (6) , עברתי ל 20MB, קיבלתי 6740U,
כרגה הוא על 2.54 אם זה משנה, את כל ההגדרה שלו בצעתי במחשב נייד בחדר, בחיבור LAN,
אחרי כל ההגדרות וחיבור שלו חזרה בסלון ליד ממיר YES, כפי שהישן היה שם, בדקתי כמוון את ה HTPC
ו את הVOD ב YES, הכל עובד באמת מעולה, לא מקבל ל 20M חח, אבל הכל עובד טוב, גם טורנטים, עכשיו הגענו לבעיה שלי,

הנייד שלי הוא בחדר, אין פה תשתית LAN, כך שאני גולש ב WIFI, הנייד הוא תקן G, אם מקדם שהוא היה בחדר (הנתב)
קיבלתי 15+, כרגה הוא שעה טוען דף של גוגל, אתם קולטים? אני לא יודע מה לעשות, הישן עבד פיקס, ה 6740 *** מהבחינה הזאת, הוא גם לא תמיד מצליך להסתנכרן על קו, בהדלקה מחדש יש נורית אדומה על ה INTERNET, מה הולך פה?

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

אני אפילו לא מצליח לבצע בדיקת מהירות, בסללורי אני מקבל "בעיות ברשת" חח, קיצר משהוא פה צריך, לי נראה שעוצמת השידור בו על הפנים, ביחס
ל2760 הישן, רפיטר על חוטי יעזור?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

מצטער על החפירה, אפשר לנעול,
הייתה איזה התנגשות בערוצים, הגדרתי ל ערוץ 13, 20HZ והפעלה Xpress, עכשיו עובד פיקס :)
PS, למי שתוהה האם הוא מקבל את המהירות הכי טובה, שיריץ inSSID, עשה את העבודה שלו ואני מקבל קימת 20MB (Y)
אפילו יוטוב ב 1080 עובד !!!!!! מה שלא עבד לי ב 15 ADSL :mrgreen:
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

Eliran_w
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

אני ייתן לך פתרון לתקלה תשחק בערוצים ותראה איזה ערוץ הכי מתאים לך המלצה ערוץ 9.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

11 עשה את העבודה, רציתי 13 או 12, אבל יש לי מכשירים שלא תומכים בהם, תודה
ההבדל חייב להיות כ 5 צעדים מכל ערוץ של שכן, מצד שני יש לי DECT בבית, אז נראה שכמה שיותר רחוק
מ2.4, זה יותר טוב ויציב

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

בכל מקרה אחי עוד קצת הגדרה, אני חושב שאני מרוצה, אין הבדל גדול בין N ל G, עולי ממש קצת, אבל המרחק באמת משחק לרעה,
בכל מקרה חומרה להבה אני יקנה רק NMAX300 ומעלה, חבל שבארץ אסור לעבוד על 5GHZ :roll:

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”