שאלה בקשר לחיבור ואיכות התמונה של הכרטיס hauppauge hvr 1700
שלום לכולם, קניתי לא מזמן כרטיס טלוויזיה הדגם שלו: hauppauge hvr 1700. יש לכרטיס כניסת s-video וחיברתי את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה דרך כבל svideo ל-svideo (יש לממיר יציאת svideo). המרחק בין המחשב לממיר הוא דיי גדול לכן הכבל הזה הוא כבל של 10 מטר. את הקול חיברתי דרך 2RCA בממיר ל-2RCA בכרטיס טלוויזיה.
רציתי לשאול, הכבל של ה-svideo שכרגע מחובר הוא כבל דיי פשוט, כבל יותר איכותי יספק תמונה יותר טובה מהתמונה שכרגע אני מקבל? יש אולי דרך אחרת לחבר את הכרטיס טלוויזיה באופן שבו אפשר לקבל תמונה יותר טובה? אני צופה כרגע דרך Windows media center יש אולי הגדרות שאפשר לשנות בתוכנה עצמה בשביל לשפר את איכות התמונה?
אם הנושא הזה יותר מתאים לפורום אחר אני אשמח אם תוכלו להעביר אותו לפורום המתאים יותר.
תודה רבה.
רציתי לשאול, הכבל של ה-svideo שכרגע מחובר הוא כבל דיי פשוט, כבל יותר איכותי יספק תמונה יותר טובה מהתמונה שכרגע אני מקבל? יש אולי דרך אחרת לחבר את הכרטיס טלוויזיה באופן שבו אפשר לקבל תמונה יותר טובה? אני צופה כרגע דרך Windows media center יש אולי הגדרות שאפשר לשנות בתוכנה עצמה בשביל לשפר את איכות התמונה?
אם הנושא הזה יותר מתאים לפורום אחר אני אשמח אם תוכלו להעביר אותו לפורום המתאים יותר.
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בהחלט ייתכן שכבל איכותי יותר יפיק תמונה יותר טובה. אפשר להכין כזה כבל לבד בעלות נמוכה ע"י שימוש בשני כבלים מסוככים דוגמת RG59 או RG6, כאשר באחד מהם אתה מעביר את ה-Chrominance ובשני אתה מעביר את ה-Luminance. הסיכוך של שניהם משותף כמובן (Ground). תקעי S-Video להלחמה עצמית אתה יכול לקנות בכל חנות לרכיבי אלקטרוניקה (למשל, החנויות באזור של שד' הר ציון פינת לוינסקי בדרום ת"א).
אתה יכול כמובן לנסות למצוא גם כבל ארוך מוכן, אבל העלות תהיה לדעתי גבוהה מאוד, מאות שקלים.
אתה יכול כמובן לנסות למצוא גם כבל ארוך מוכן, אבל העלות תהיה לדעתי גבוהה מאוד, מאות שקלים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כדאי אולי לפני שאתה טורח, לבדוק עם כבל S-Video קצר שיש הבדל משמעותי באיכות התמונה.
לגבי איפה להשיג כבלים מוכנים, אפשר אולי באיביי, אבל אין לי מושג איך לבדוק מראש את איכות הכבל. מניח שכבל ממותג של Monster יהיה בטוח כבל טוב, אבל אתה משלם כאן גם על המותג.
לגבי איפה להשיג כבלים מוכנים, אפשר אולי באיביי, אבל אין לי מושג איך לבדוק מראש את איכות הכבל. מניח שכבל ממותג של Monster יהיה בטוח כבל טוב, אבל אתה משלם כאן גם על המותג.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"