שאלה | סוללה במחשב נייד
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
לפני כשלושה שבועות רכשתי מחשב נייד חדש, ASUS G53JW, ופתחתי כאן שרשור בעניין חיבור המחשב הנייד לחשמל כאשר הסוללה מחוברת אליו:
http://www.hometheater.co.il/vt157777.% ... 7%93%D7%A9
חלפו להן שלושה שבועות, וזכיתי ל"תקלה" ראשונה - כאשר המחשב הנייד היה מחובר לחשמל (והסוללה בתוכו), כשניסיתי להדליקו (מ-SLEEP), הוא נדלק לרגע, כבה, וכאשר לחצתי על כפתור ההדלקה בשנית המאווררים עבדו חזק מאוד. הסיטואציה היא המתרחשת כאן:
ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולהשתמש רק בסוללה, אך התופעה חזרה על עצמה.
הוצאתי את הסוללה לגמרי מהמחשב, החזרתי אותה, הדלקתי כאשר הוא לא מחובר לחשמל, והמחשב לשמחתי עלה.
שאלתי היא - מה עליי לעשות בשביל למנוע סיטואציה כזו? האם כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל, עדיף שהסוללה לא תהיה בפנים? חיכיתי המון זמן למחשב הזה, אני לא רוצה לאבד אותו תוך חודש...
תודה מראש.
לפני כשלושה שבועות רכשתי מחשב נייד חדש, ASUS G53JW, ופתחתי כאן שרשור בעניין חיבור המחשב הנייד לחשמל כאשר הסוללה מחוברת אליו:
http://www.hometheater.co.il/vt157777.% ... 7%93%D7%A9
חלפו להן שלושה שבועות, וזכיתי ל"תקלה" ראשונה - כאשר המחשב הנייד היה מחובר לחשמל (והסוללה בתוכו), כשניסיתי להדליקו (מ-SLEEP), הוא נדלק לרגע, כבה, וכאשר לחצתי על כפתור ההדלקה בשנית המאווררים עבדו חזק מאוד. הסיטואציה היא המתרחשת כאן:
ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולהשתמש רק בסוללה, אך התופעה חזרה על עצמה.
הוצאתי את הסוללה לגמרי מהמחשב, החזרתי אותה, הדלקתי כאשר הוא לא מחובר לחשמל, והמחשב לשמחתי עלה.
שאלתי היא - מה עליי לעשות בשביל למנוע סיטואציה כזו? האם כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל, עדיף שהסוללה לא תהיה בפנים? חיכיתי המון זמן למחשב הזה, אני לא רוצה לאבד אותו תוך חודש...
תודה מראש.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
פעם הבאה פשוט למתק חמשל סוללה לחיצות מספר פעמים כל כפתור ההדלקה והבעיה תעלם, זה לא נדיר בניידים.
אם אתה לא הולך להשתמש בסוללה, נתק אותה כאשר היא מלאה.
אם אתה לא הולך להשתמש בסוללה, נתק אותה כאשר היא מלאה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

וואלה...הרגעת אותי מעט.
אז אתה אומר לנתק את החשמל, לנתק את הסוללה ולתת מספר לחיצות על כפתור ההדלקה?..
אז אתה אומר לנתק את החשמל, לנתק את הסוללה ולתת מספר לחיצות על כפתור ההדלקה?..
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

מצטער לבאס,
אבל ביצעתי את הלחיצות כאשר החשמל והסוללה היו מנותקים, וכבר בניסיון ההדלקה הראשון כאשר חיברתי את המחשב לחשמל, קרה הדבר שוב.
האם משהו לא תקין במחשב? :/
אבל ביצעתי את הלחיצות כאשר החשמל והסוללה היו מנותקים, וכבר בניסיון ההדלקה הראשון כאשר חיברתי את המחשב לחשמל, קרה הדבר שוב.
האם משהו לא תקין במחשב? :/
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

?
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

מחשב מהארץ, בקושי בן חודש...
עד עכשיו התופעה קרתה פעמיים.
עד עכשיו התופעה קרתה פעמיים.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בדוק אולי יש עידכוני ביוס..
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

לא נעים להגיד, אבל התמיכה של אסוס לא שווה הרבה.
כשהיו לי בעיות עם המחשב הקודם שלי, המתנתי 65 ימים עד לקבלת מחשב חדש (כשכמובן הוציאו לי את הנשמה ולא עדכנו אותי בשום דבר).
לדעתי בשלב ראשון אנסה לקבל הארכת אחריות.
לא יכול להיות שמחשב חדש שעוד לא בן חודש יעשה לי משחקים כאלה...אסוס זו פשוט חברה שמבזה את עצמה ואת מוצריה. זהו המוצר השני ברציפות שמזייף, ולא הוא ולא המחשב שקדם לו היו מהדגמים הזולים במיוחד (הנוכחי הוא G53JW).
אם אצליח להוציא מהיבואן את הכסף בחזרה - אעשה זאת. חוצפה.
כשהיו לי בעיות עם המחשב הקודם שלי, המתנתי 65 ימים עד לקבלת מחשב חדש (כשכמובן הוציאו לי את הנשמה ולא עדכנו אותי בשום דבר).
לדעתי בשלב ראשון אנסה לקבל הארכת אחריות.
לא יכול להיות שמחשב חדש שעוד לא בן חודש יעשה לי משחקים כאלה...אסוס זו פשוט חברה שמבזה את עצמה ואת מוצריה. זהו המוצר השני ברציפות שמזייף, ולא הוא ולא המחשב שקדם לו היו מהדגמים הזולים במיוחד (הנוכחי הוא G53JW).
אם אצליח להוציא מהיבואן את הכסף בחזרה - אעשה זאת. חוצפה.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

סליחה על הבורות - איך אני מבצע עדכון BIOS?
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

?
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

הם לא שווים הרבה...חוסך בריאות ועצבים בסופו של דבר...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
לא שווים הרבה אבל באין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר..
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

אז פשוט להתקשר ולשאול "איך מבצעים עדכון BIOS?" חחח..
אני לא מתכוון להכנס איתם שוב לסאגת התיקונים/החזרות..65 יום התיבשות הספיקו לי עם המחשב הקודם...
אני לא מתכוון להכנס איתם שוב לסאגת התיקונים/החזרות..65 יום התיבשות הספיקו לי עם המחשב הקודם...
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה יודע מה אתה עושה זה יכול להיות פשוט מאוד. אם לא, זה יכול להיות מסוכן. יש מחשבים עם גיבויי לביוס במקרה של תקלה אבל אני לא יודע אם זה קיים אצלך.
בכל אופן, לא עולה כסף לשאול. תשאל אם הם יכולים להדריך אותך או שיש להם שירות כזה.
אם אתה מודע לבעיות בשירות שלהם ומפחד להסתבך, אל תקנה מהם. יחסוך לך את הכאב ראש בעתיד.
אם אתה בכל זאת רוצה לנסות לבד צריך להיות באתר היצרן את הקבצים המתאימים (יש כאלה גם עם תוכנה ידידותית שמקלה על התהליך). אם אין מדריך באתר היצרן יש הרבה מדריכים באינטרנט. google is your friend
בכל אופן, לא עולה כסף לשאול. תשאל אם הם יכולים להדריך אותך או שיש להם שירות כזה.
אם אתה מודע לבעיות בשירות שלהם ומפחד להסתבך, אל תקנה מהם. יחסוך לך את הכאב ראש בעתיד.
אם אתה בכל זאת רוצה לנסות לבד צריך להיות באתר היצרן את הקבצים המתאימים (יש כאלה גם עם תוכנה ידידותית שמקלה על התהליך). אם אין מדריך באתר היצרן יש הרבה מדריכים באינטרנט. google is your friend
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי, אתקשר לתמיכה ואבקש הדרכה לעדכון BIOS...
איך נפלתי עוד פעם על מחשב שתוך פחות מחודש כבר לא בסדר....ומדובר עוד במחשב יקר...מסתבר ש-ASUS על הפנים בדגמים היקרים, בהתחשב בעובדה שזהו מחשב שני מהסדרה "היוקרתית" הזו.. הא? :/
איך נפלתי עוד פעם על מחשב שתוך פחות מחודש כבר לא בסדר....ומדובר עוד במחשב יקר...מסתבר ש-ASUS על הפנים בדגמים היקרים, בהתחשב בעובדה שזהו מחשב שני מהסדרה "היוקרתית" הזו.. הא? :/