המלצה לבעלי המכשירים מתאם HDMI לתצוגה במסך LCD
-
menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני ממליץ לרכוש מתאם MHL Micro USB to HDMI לבעלי מכשירים עם ממשק מיני USB.
אולי נכתב בפורום המלצה ופיספסתי, אבל המתאם הזה ממש חובה.
עם המתאם ניתן לצפות בתצוגת המסך של המכשיר על צג של טלויזיה בגדול. הדבר חוסך צורך בלסחוב את המחשב נייד איתך.
הגעת למלון, חיברת למסך LCD ויש לך מחשב עם אינטרנט ובמידה ויש לך מכשיר סמרטפון חזק, גם תהנה מרזולוציה יפה.
המתאם מתחבר לסמארטפון, לטלויזיה וגם יש אפשרות לחבר אליו מטען ומאפשר טעינת המכשיר בעת שימוש בו כמחשב.
המחיר ב- EBAY כ- 12$ כולל הובלה.
אולי נכתב בפורום המלצה ופיספסתי, אבל המתאם הזה ממש חובה.
עם המתאם ניתן לצפות בתצוגת המסך של המכשיר על צג של טלויזיה בגדול. הדבר חוסך צורך בלסחוב את המחשב נייד איתך.
הגעת למלון, חיברת למסך LCD ויש לך מחשב עם אינטרנט ובמידה ויש לך מכשיר סמרטפון חזק, גם תהנה מרזולוציה יפה.
המתאם מתחבר לסמארטפון, לטלויזיה וגם יש אפשרות לחבר אליו מטען ומאפשר טעינת המכשיר בעת שימוש בו כמחשב.
המחיר ב- EBAY כ- 12$ כולל הובלה.
נכון. זה באמת אביזר נחמד. אותי הוא משמש לצפייה בסדרות של הוט, קשת וכו'... למרות שאיכות הוידאו בסדרות מתאים לניידים ועל מסך גדול זה נראה לא משהו.. אבל עדיין, אפשר לחיות עם זה.
לגבי אינטרנט, אני לא יודע אם אתה יודע על האפשרות אבל אתה יכול לחבר עכבר BT ואז באמת יש לך אינטרנט נחמד ואתה לא צריך לשבת במרחק הכבל שלך...
לגבי אינטרנט, אני לא יודע אם אתה יודע על האפשרות אבל אתה יכול לחבר עכבר BT ואז באמת יש לך אינטרנט נחמד ואתה לא צריך לשבת במרחק הכבל שלך...
-
menger
-
- חבר פעיל מאוד

לא חשבתי על עכבר BTeran_io כתב:נכון. זה באמת אביזר נחמד. אותי הוא משמש לצפייה בסדרות של הוט, קשת וכו'... למרות שאיכות הוידאו בסדרות מתאים לניידים ועל מסך גדול זה נראה לא משהו.. אבל עדיין, אפשר לחיות עם זה.
לגבי אינטרנט, אני לא יודע אם אתה יודע על האפשרות אבל אתה יכול לחבר עכבר BT ואז באמת יש לך אינטרנט נחמד ואתה לא צריך לשבת במרחק הכבל שלך......
-
menger
-
- חבר פעיל מאוד

אני השתמשתי גם ב- 3G וגם ב- WIFI, ללא בעיות עם HTC.gamla77 כתב:קראתי איפשהו שקליטת ה WIFI בגלקסי S2 הולכת לאיבוד בעת חיבור ה MHL .
מישהו נתקל בזה ?...
ייתכן והסוללה הייתה חלשה וזה הגביל שימוש מוגבר בצריכת הסוללה. תבדוק עם חיבור למטען במקביל.
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מתאם MHL לא עובד בלי חיבור מטען
חיבור המטען אינו אופציה, הוא חובה. בעתיד יהיו (וכיום יש דגמים בודדים) טלויזיות ורסיברים שיתמכו ישירות ב-MHL ויטעינו את הטלפון ללא צורך במטען, אבל מתאם MHL ל-HDMI פשוט לא עובד ללא חיבור מטען.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
Re: מתאם MHL לא עובד בלי חיבור מטען
נכון.eladts כתב:חיבור המטען אינו אופציה, הוא חובה. בעתיד יהיו (וכיום יש דגמים בודדים) טלויזיות ורסיברים שיתמכו ישירות ב-MHL ויטעינו את הטלפון ללא צורך במטען, אבל מתאם MHL ל-HDMI פשוט לא עובד ללא חיבור מטען....
יש שטועים וחושבים שחיבור הmicro USB במתאם הMHL הוא חיבור USB לכל דבר אבל זה לא נכון, החיבור הוא לטעינה בלבד והמתאם לא עובד ללא מקור כוח חיצוני. אי אפשר גם לפצל אותו ולחבר לשם כלום, הוא לטעינה בלבד.