הוספת כתוביות בכותרי בלו ריי
-
oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
הבנתי שיש היום סטרימר (או סטרימרים) שאפשר לנגן דרכם כותרי בלו ריי מלאים והם מזהים קבצי כתוביות בעברית לבד.
יש היום תוכנות למחשב שיודעות לעשות את החיבור הזה אוטומטית מקובץ SRT או שחייב להטמיע את זה לפי המדריך הזה? - http://www.hometheater.co.il/article016 ... 9C-Blu-ray
תודה
יש היום תוכנות למחשב שיודעות לעשות את החיבור הזה אוטומטית מקובץ SRT או שחייב להטמיע את זה לפי המדריך הזה? - http://www.hometheater.co.il/article016 ... 9C-Blu-ray
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
פשוט תצמיד קובץ SRT לקובץ ה-M2TS הכי גדול, וכל נגן מצוי יציג אותו עם כתוביות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
באיזה תוכנה אתה מצליח לנגן ככה? TMT לא עושה לי את זה. וPOWER DVD אין לי על המחשב הזה אז עדיין לא ניסיתי.OzZzZz כתב:אחי, הכי קל בעולם, שנה את קובץ ה SRT ל index.smi, שים אותו בתיקייה BDMV וזהו כל נגן יזהה אוטומטית את הקובץ....
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
MPC תדע לקרוא את הקובץ הגדול עם SRT באותו שם.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אני אישית מנגן עם XBMC אבל לפי הבדיקה שלי כל תוכנה אחרת עובדת איתו TMT וגם VLC עובדות תקין.oron1g כתב:באיזה תוכנה אתה מצליח לנגן ככה? TMT לא עושה לי את זה. וPOWER DVD אין לי על המחשב הזה אז עדיין לא ניסיתי.OzZzZz כתב:אחי, הכי קל בעולם, שנה את קובץ ה SRT ל index.smi, שים אותו בתיקייה BDMV וזהו כל נגן יזהה אוטומטית את הקובץ.......
יכול להיות שלא עשית בדיוק מה שאמרתי, פשוט שנה את שם הקובץ כולל סיומת ל - index.smi, שים את הקובץ בתיקייה יחד עם קובץ index.bdmv וזה צריך לעבוד באופן אוטומטי.
אני עובד ככה כבר הרבה זמן וזאת השיטה הפשוטה והמהירה ביותר.
כמו שאמרתי זה אוטומטית מקבל את הכתוביות כברירת מחדל.oron1g כתב:OzZzZz זה בדיוק מה שעשיתי
אני אנסה יותר מאוחר עם XBMC ואעדכן
ד"א בתפריט של הסרט אני משאיר את זה בלי כתוביות או שצריך לשנות שם משהו?
תודה על העזרה...