עזרה בכיוון המגבר מול המחשב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
avip4 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
שם מלא: avip4
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום
קניתי מערכת קולנוע ביתית חדשה של 7.1
וחיברתי אילה את המחשב שלי בכל HDMI שהוא בעצם אקסטרימר אולטרא למי שמכיר
שאני מפעיל סרט ומנסה לשנות את הגדרות סראונד אני לא מצליח ומקבל תמיד על הצג של הרסיבר את המילה STRAIGHT ולא משתנה לי כלום ואני שומע רק ב2 הרמקולים הקדמים
אבל לעומת זאת אם אני מנסה להחליף את ההגדרות של הסאראונד אני מצליח ויש לי את כל האפשרוית
רק שאני מפעיל סרט או לחלופין משמיע שיר ביוטיוב אני לא מצליח בזמן סרט כדי לשמוע בכל הרמקולים האםשרות היחידה זה לשם את זה על 7CH STEREO
המגבר של זה YAMAHA RXV567
אני ישמח לעזרה כי כבר השתגעתי תודה מראש

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

האם בסטרימר הגדרות קול על מצב DIGITAL, DTS וDD?
ברסיבר תבחר במצב DIRECT...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

avip4 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
שם מלא: avip4
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

JEXY כתב:האם בסטרימר הגדרות קול על מצב DIGITAL, DTS וDD?
ברסיבר תבחר במצב DIRECT...
...
תודה על העזרה המהירה אבל האקסטרימר שלי זה בעצם מחשב יש לו ווינדוס והכול בדיוק כמו מחשב אז אך אני בדוק את ההגדרות ווינדוס אם הם נכונות?
תודה

SGישראל
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

היי avip4,

התופעה אצלך הגיונית לגמרי.
מצב straight בעצם 'מנטרל' את כרטיס ה-DSP ודואג להעביר לך דרך הרסיבר/מגבר את הקידוד המקורי של ההפקה או את הפענוח של המוצא, כך שאם אתה יוצא מהמקור בשני ערוצי שמע סטריאופונים, מצב straight בעצם יהיה מצב סטריאו.
אם תדאג לצאת מהסטרימר בפענוח של 5.1 ערוצים, אתה תשמע פשוט 5.1 ערוצים במצב straight.

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #5 

avip4 שלום,

הייתה לי גם תופעה כזאת אצלי עם רסיבר RX-V3067 המחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר.\
הסרט שאתה רואה הוא בסטריאו נכון?
אחרי שניסיתי הרבה אפשרויות והגדרות הבנתי שהבעיה הזאת נגרמת בגלל ההגדרות קול של מערכת ההפעלה יותר מאשר הגדרות הרסיבר.
בהנחה שיש לך WIN7 באפשרויות קול של WIN7 יש אפשרות להגדיר עם המערכת שלך היא 7.1 או 5.1 או סטריאו וכו'.
כל פעם שהגדרתי את המערכת 5.1 שזה מה שיש אצלי בבית קיבלתי את התופעה שאתה מקבל, לא הצלחתי לעביר מצבים של סראונד בזמן שאני רואה שידורים שהם במקור בסטריאו. אז מה שאני ממליץ לך זה פשוט להגדיר באפשרויות קול של מערכת ההפעלה כאילו המערכת שלך סטריאו ואז תראה שהכל עובד ומסתדר לך ותוכל לשנות כל מצב. כי בכל מקרה שאתה רואה סרט או שומע מוזיקה שהיא בקידוד DD או DTS וכו' תגדיר passthrough בקוקד שלך והכל היה בסדר. בהצלחה.

נראה כאילו שמגדירים במחשב 5.1 או 7.1, המחשב מכניס את הרסיבר למצב straight וכך מנטרל לך את האפשרות לשנות מצבים ב DSP גם שהשידור במקור הוא סטריאו, שזה מעצבן כי שרואים סרט או טלביזיה שהשידור הוא סטריאו גם אין אפשרות לשנות כלום ברסיבר כי המחשב נועל אותו על מצב straight (שזה דבר מיותר אבל מה לעשות ככה זה לצערי)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”