HARMONY ONE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
d_medic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים יקרים.
היום אחרי שעות רבות של עבודה הצלחתי סוף סוף לסיים לעדכן את הHTPC שלי שעובד על מדיה פורטל 1.2.2
נשארו כמה אתגרים קטנים כמו למשל מידע בעברית על סרטים וסדרות, בסדרות עובד חלקי בסרטים לא ממש. אני לא ממש מבין את התחום כתיבת סקריפינג אבל מקווה שימצא לזה פיתרון טוב.

אני עכשיו מנסה לקנפג את השלט HARMONY ONE ונתקל בבעיה עם היס מקס HD.... קראתי מלא רעיונות והצעות, כולל לשנות את הקידוד לNEC נדמה לי אך לא מצאתי איך... אני אשמח לשמוע המלצות מחברים שעשו זאת.

במקביל, אני חוקר פורומים מחו"ל לגבי כל מני אופציות מתקדמות בשלטים של לוג'יטק, אני מקווה לסיים ולהוציא מדריך מסודר איך עושים את זה.

המלצה לכל החברים - אלו עם השריטה שכמעט כל יום מעיפים כאן מבט, אולי נתארגן בקבוצות עבודה וירטואליות בהם כל אחד יקבל תחום ויוכל לקדם אותו לרווחת הקהילה.

למשל מישו ירכז את נושא כתיבת הסקריפטים, צוות אחר יוכל לרכז עדכונים מול תוכנה המדיה פורטל, אני מנסה לרכז עבודה כרגע מול שלט הHARMONY ONE אבל הייתי גם שמח להיות מחובר לצוות שעוסק בחומרה למערכת, צוות שעוסק בהקלטה של תוכניות דרך כרטיס DVB או בכלל.

בקיצור ניתן לעשות משו מדליק לטעמי, יש לא מעט משוגעים לדבר בסביבה כולל בחור שבנה שרת ועם שקע חכם יכול דרך האנדרואיד שלו להפעיל ולכבות את מכונת הקפה... יכולה להיות אחלה אפליקציה לדברים נוספים לא?

בכל מקרה, כרגע אשמח לעזרתכם עם השלט, כל שאר הצעותיי תגובות יתקבלו בברכה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”