שני ראוטרים באותה רשת
היי,
יש לי בבית רשת אינטרנט. אחד החדרים הוא מאוד מרוחק מהראוטר, והקליטה האלחוטית בו היא די גרועה...
האם יש דרך לחבר עוד ראוטר לרשת ("דרך השקע של בזק בקיר"), כך שהמחשב בחדר המרוחק יהיה מחובר ישירות לראוטר הזה?
אם לא הייתי ברור:
הכוונה היא שהראוטרים אל יהיו מחוברים זה לזה חוטית/אלחוטית, אלא שניהם יהיו מחוברים לתשתית.
תודה!
יש לי בבית רשת אינטרנט. אחד החדרים הוא מאוד מרוחק מהראוטר, והקליטה האלחוטית בו היא די גרועה...
האם יש דרך לחבר עוד ראוטר לרשת ("דרך השקע של בזק בקיר"), כך שהמחשב בחדר המרוחק יהיה מחובר ישירות לראוטר הזה?
אם לא הייתי ברור:
הכוונה היא שהראוטרים אל יהיו מחוברים זה לזה חוטית/אלחוטית, אלא שניהם יהיו מחוברים לתשתית.
תודה!
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה לא יכול לחבר שני מודמי ADSL על אותו קו של בזק. הם פשוט לא יסתנכרנו לך.
הפתרון לבעיה שלך זה חיבור נתב נוסף כ-repeater לנתב הראשון.
אבל הכי טוב זה להעביר כבל רשת. אם יש לך שם שקע טלפון, אז אפשר אולי להשתמש באותה צנרת.
הפתרון לבעיה שלך זה חיבור נתב נוסף כ-repeater לנתב הראשון.
אבל הכי טוב זה להעביר כבל רשת. אם יש לך שם שקע טלפון, אז אפשר אולי להשתמש באותה צנרת.
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 21/01/2012 13:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מכיר חיבור כזה.
מכיוון שהראוטר הוא שמבצע את החיוג לרשת, ולא ניתן לבצע שני חיבורים מקבילים באותו הזמן.
אני חושב שהפתרון שיתאים לך יהיה רשת מקומית על גבי תשתית החשמל.
מכיוון שהראוטר הוא שמבצע את החיוג לרשת, ולא ניתן לבצע שני חיבורים מקבילים באותו הזמן.
אני חושב שהפתרון שיתאים לך יהיה רשת מקומית על גבי תשתית החשמל.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה מפספס את השאלה של הפותח השירשור - הוא רוצה לחבר שני נתבים לתשתית (קו בזק). אני מניח שפשוט יש לו כבר שקע של אותו קו טלפון בחדר המרוחק, וזאת הסיבה שהוא רוצה לחבר כך. אבל זה לא יעבוד, מפני שני מודמים על אותו קו לא יסתנכרנו.uh99 כתב:אם מבטלים את המודם המובנה מדוע זה לא ניתן
http://www.hometheater.co.il/vt64514.%D ... 7%99%D7%9D...