למה הנטבוק מקרטע בסרטי 720P
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כמה RAM? עצלי זה עובד די טוב בשילוב של Shark 007 ו Core AVC, תנסה...VLC לא יעזור, ואתה לא יכול לבצע העצת חומרה,
ה Core AVC היה מומלץ פה פעם למחשבים חלשים, אתה יכול לנסות גם GMA BOOST חח אבל על אחריותך בלבד, הוא אכן עובד
אבל מרחם עם ה GMA המסכן
ה Core AVC היה מומלץ פה פעם למחשבים חלשים, אתה יכול לנסות גם GMA BOOST חח אבל על אחריותך בלבד, הוא אכן עובד
אבל מרחם עם ה GMA המסכן
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הGPU המובנה שמגיע עם הATOM לא תומך בהאצת חומרה אז כל העבודה נופלת על המעבד החלש ... רק בשילוב GPU כמו פלטפורמת הION של Nvidia אפשר לנגן סרטים כמו שצריך ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
הנט בוק כאשר אני מוריד תוכנות חדשות הוא מתחיל להרגיש עמוס וכבד.
אז אני רוצה חוות דעת שתסיר לי את הספק,שהמחשב פשוט חלש ולא מדובר בתוספת קודאקים.
אני לא שוחה בחומר כל כך,ואין לי בטחון או רצון להעמיס את המחשב דבר שיגרום לעוגמת נפש בגלישה פשוטה.
אז אני רוצה חוות דעת שתסיר לי את הספק,שהמחשב פשוט חלש ולא מדובר בתוספת קודאקים.
אני לא שוחה בחומר כל כך,ואין לי בטחון או רצון להעמיס את המחשב דבר שיגרום לעוגמת נפש בגלישה פשוטה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כמו שדניס רשם, אפשר להריץ על N270 בלחץ 720P, ולא את כל התכנים, בעזרת המקודד CoreAVC, שהוא הכי יעיל שיש עבור פענוח תוכנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
בקיצור... נטבוקים מעולם לא נועדו להיות חזקים, אלא רק פתרון נוח לגלישה
720P אפשר להפעיל עם שינויי קודקים וכו' אבל זה לא זה... מה שכן, תמיד אפשר להוסיף האצת חומרה עם שבב CRYSTAL HD אם לנטבוק יש סלוט MINI PCIE פנוי
720P אפשר להפעיל עם שינויי קודקים וכו' אבל זה לא זה... מה שכן, תמיד אפשר להוסיף האצת חומרה עם שבב CRYSTAL HD אם לנטבוק יש סלוט MINI PCIE פנוי
זה מה שחשבתי גם,אולי חבילת מקודדים תשנה את זה כמו שהמליצו.iakovl כתב:בקיצור... נטבוקים מעולם לא נועדו להיות חזקים, אלא רק פתרון נוח לגלישה
720P אפשר להפעיל עם שינויי קודקים וכו' אבל זה לא זה... מה שכן, תמיד אפשר להוסיף האצת חומרה עם שבב CRYSTAL HD אם לנטבוק יש סלוט MINI PCIE פנוי...
אבל לא בא לי שהנטבוק בגלל סרט mkv ישבש את המחשב.
אני אנסה כשתהיה לי אופציה ניידת אחרת,לא בא לי להעמיס ולהתקע בגלל הבורות וחוסר הידע שלי.
- extremeblizz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תנסה עם media player classic home cinema בוינדוס 7, לי יש אותו מעבד בנטבוק אבל יש לי gpu של אינטל gma4500hd שתומך בהאצת חומרה שמריץ סרטים אפילו בלו ריי, אולי גם לך יש אבל תצטרך לבדוק בדיוק איזה gpu יש לך
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אולי הם לא נועדו להיות חזקים ,אבל להריץ כל סרט הם כן אמורים לעשות ... לפחות מעבדי הFusion של AMD מסוגלים להתמודד עם המשימה ה"כל כך תובענית" הזאת ..iakovl כתב:בקיצור... נטבוקים מעולם לא נועדו להיות חזקים, אלא רק פתרון נוח לגלישה
720P אפשר להפעיל עם שינויי קודקים וכו' אבל זה לא זה... מה שכן, תמיד אפשר להוסיף האצת חומרה עם שבב CRYSTAL HD אם לנטבוק יש סלוט MINI PCIE פנוי...
כל סרט avi זה נותן לי את הנגן הזה.extremeblizz כתב:תנסה עם media player classic home cinema בוינדוס 7, לי יש אותו מעבד בנטבוק אבל יש לי gpu של אינטל gma4500hd שתומך בהאצת חומרה שמריץ סרטים אפילו בלו ריי, אולי גם לך יש אבל תצטרך לבדוק בדיוק איזה gpu יש לך...
בתיקיות שמכילות mkv זה נותן את כל הנגנים חוץ מקלאסיק ושולח לאינטרננט לחפש נגן.
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
Intel® Atom N455(1.66 GHz/ 512 MHz L2 Cache)
10" WSVGA LCD 200nit (LED) סוג
Intel GMA 3150
הדגם המדוייק של הנטבוק.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לכרטיס המסך הזה אין יכולת לפענוח חומרה של H.264.
תנסה את CoreAVC וזהו, זוהי האופצייה היחידה שלך לתכני 720P.
תנסה את CoreAVC וזהו, זוהי האופצייה היחידה שלך לתכני 720P.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"